Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Dawk

Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Dawk Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    Türkiye
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme

Güncel Profil Ziyaretleri

25 profil görüntüleme
  1. Teşekkür ederim hocam markayı en başta yazmıştım güvenilir mi emin değilim ama yine de yaptıracağım yardım için sagolun tekrardan. Daha ilacı kullanalı 3 gün oluyor fakat ereksiyon da problem var gibi hissediyorum 3 günde olabilicek bir şey mi doktora görünmeli miyim
  2. Aynılarını mı vermeliyim yoksa başka bi test eklenmeli mi, estradıol değerinin sınırda olması korkutuyor
  3. Selam arkadaşlar, bi kaç gün önce kan testi verdim değerlerim sizce nasıl? tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim. Kür hakkında mk ve rad140 karışımlı bi küre başladım. Kürün ortasında mı yoksa sonunda mı kan testi vermeliyim tekrardan.
  4. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Spor salonu hocamdan mk677 ve rad140 aldım marka threepharma yeşil bi damla, İzmir'den getireceğini söyledi marka nasıldır? Bi kaç konu gördüm ama pek iyi şeyler yok hakkında tedarikçisini bulamadım kimden aldığını vs. Perşembe günü kan tahlili vermeye gideceğim nelere baktırmalıyım öncesi ve sonrası değerlerimi karşılaştırmak amaçlı, baskılama olur mu? Bunları kullanırken yanında hangi vitamin veya koruyucu kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×