Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

kocaelili

Üye
  • İçerik sayısı

    2
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

kocaelili Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Tek gün omuzdan yada kaçmadan vurmamda sorun olur mu hocam? Gün olarak perşembe düşünüyorum
  2. Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar, 29 yaşındayım daha önce toplamda 4 yıllık bir spor geçmişim 3 yıl 20 yaşlarında 1 yılda 27 yaşında parça sonrasında ara verip son 4 aydır disiplinli bir şekilde çalışmaya gayret ediyorum. 2 aydır creatin,zmaa kullanıyorum ramazandan bu yana da olimp tribusteron ve protein tozu kullanmaya başladım. Ramazandan önce de aynı kilolardaydım 94 kiloyum. Ramazana görmeden ki ölçülerimin görselini ekleyeceğim ramazandan sonra ölçüm yapmadık. Şuanda 16 haftalık 250+250 şeklide primobolon ve testosteron kullanmak istiyorum bunun yanında multi vit. Ve nac600 kullanacağım forumda okuduğum kadarıyla nac600 için gerek olmaz diyenler olmuş bundan 4 sene önce karaciğer yağlanması yaşadım ve ilaç tedavisi ile düzeldim o yüzden zararı olmazsa nac600 de kullanmak istiyorum siz değerli arkadaşlarımın kardeşlerimin abilerimin yorum ve tecrübelerini bekliyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×