Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Aragontak

Üye
  • İçerik sayısı

    62
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

10 İyi

Aragontak Hakkında

  • Yaş 29
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 11-04-1996

Platform İstatistikleri

  • Yaş 29
  • Bizi nasıl buldun?:
    Arkadaş Referanslıyla

Profil Bilgileri

  • Yaş 29
  • Meslek:
    Araç kiralama
  • Konum:
    Beylikdüzü
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 29
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Fıtık sorununun çözümü hk.

    Ağrılardan karın çalışamıyordum ama ufak ufak denemeye başlasam iyi olacak sanırım
  2. Fıtık sorununun çözümü hk.

    İyi bayramlar çok teşekkür ederim 👍
  3. Fıtık sorununun çözümü hk.

    Merhaba uzun süredir bacağıma vuran bi ağrı vardı sonunda bi Mr çektirdim sonuçları doktora göstericem ama malum tatil ağrılar sporu etkiliyor bazen bu bana bi sorun oluşturur mu böyle bi durum yaşayan oldu mu veya ne yapmak lazım fizik tedavi kalıcı çözüm olur mu ?
  4. Maşallah şunlarla makine gibi olmuş olman lazım 😅
  5. Enjeksiyon için hangi kas grubunu tercih etmeliyim?

    Ben kısa esterde bacağı bi alıştıramadım hep ödem yaşadım ama uzun esterde sorun olmuyordu
  6. Reis 1 sene nasıl psikolojiyi tuttun masallah 😅
  7. Sivilce sorunum var! ne yapmalıyım?

    Senın yine az bende daha fazla ama vücudum sıvılceye yatkın olduğu için çok takılmıyorum
  8. Sıfırdan yüze :) 16 haftalık - kür sürecim + ilaç + beslenme!

    Valla çok iyi 4 ayda başarılı olmuş boşuna idman atıyor gibi hissettim 4 ayda bu sonuç şok gibi
  9. Hocam elimden geldiğince böyle konuların hepsini okumaya çalışıyorum sayenizde bilgileniyoruz
  10. Bu plan dahilinde hemde referans dışı değerleri toplarım hemde adeleyi temizlemiş olurum güzel bi şekilde başlangıç yaparım teşekkür ederim 👍
  11. Tamam hocam ben bi süre only testo gidiyorum teşekkür ederim 👍
  12. Peki hocam burdan pct donmek doğru olurmu onun ıcın ne tür bi yol izlemem gerekli
  13. Hocam günde 6 lt su tüketiyorum beslenme suan için. kahvaltı: 90gr yulaf 1olcek whey 2 yumurta öglen:85gr prinç 250gr tavuk ikindi:85gr prinç 250gr tavuk Akşam:85gr prinç 250gr kıyma her öğün yeşillik muhakkak tüketiyorum onun dışında ekstra birsey tüketmiyorum çok nadir ufak tefek kaçamaklar yapıyorum oda haftada 1 belki
  14. Hocam 3 gün oldu vereli ama diğer sonuçlar hala çıkmadı aktif çıkanlar bunlar
  15. Merhaba öncelikle kandiliniz mübarek olsun. 20 hafta testo/bolde kürüne girdim ilk 12 haftayı saymasak bile yeridir bence ilk kür mağduru swiss ile yaptım bana çok az şey kattı sanırım. Küre başlangıç kilom 76 bitiriş 83 oldu 3 hafta oldu keseli ilacı bu süre zarfında @SERKO hocanın bitkisel kür 1 ile devam ettim herhangi ereksiyon isteksizlik yaşamadım hala enerjim yerinde kan tahlili verdim sonuçları bekliyorum öncesi sonrası resimleri yükleyeceğim. KİŞİSEL BİLGİLERİM: Yaş:29 Boy:1.83 Kilo:82 3 yıldır aktif spor yapıyorum Kafamda şuan kendimce bi fikir edindim ufak bi yağlanmam var testo ile diyet yapıp 4 5 hafta kadar sonrasında bi npp merakım var bunu yapmayı düşünüyorum sizin de görüşleriniz İle konuyu netleştirmek istiyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×