Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Senpiyer

Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Senpiyer Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  1. Cevabınız için teşekkürler. Geçen yıl kalori ve makro hesabıma olabildiğince uyuyordum. Ama işte gelişme maksimum bu kadar olabildi. Gelişmemin yavaş olmasında belki boyumun çok uzun olmasının da etkisi vardır. İşte bu sebeple bir iki ay ilaçsız devam edip sonra ilaca başlayacağım.
  2. Bu hafta bu tahlilleri yaptıracağım. Yine bu başlık altında değerlendirmenizi rica ederim. Şimdi size ulaşmışken sorayım, testo kaç mg ile başlayıp kaça kadar yükseltmeli ve kaç hafta boyunca devam etmeliyim?
  3. Teşekkürler. tavsiyenize hak veriyorum iyi niyetiniz için de ayrıca teşekkürler. Ama düzenli sağlık kontrolleriyle beraber bir takım riskleri göze almış durumdayım.
  4. Merhaba, 31 yaşında çok zayıf yapılı biriyim. Geçen yıl fiziğimi toparlamak için çok yoğun spor ve beslenme rutinine girmiştim. 193 boy 62 kilo olarak başlayıp çok yoğun emekle 8 ayın sonunda 73 kiloya ulaşmıştım. Yetersiz bulabilirsiniz ki bence de arkadaşlarım benden daha hızlı gelişiyorlardı. Fotoğraf koymayı başarabilirsem koyacağım. Depremden sonra hayatımda çok radikal değişiklikler oldu, maddi ve manevi olarak çok etkilendik ailecek. Tabi spor ve beslenme düzenim tamamen bitti. Sizi bunaltmamak için detaya girmeyeyim. Aradan geçen 1 sene sonra mentalimi yavaş yavaş toparlamaya başlasamda fiziken kendimi çok kötü hissediyorum. Fotoğraftaki ilk halim kadar kötü değilim ama tabi hiç iyi hissetmiyorum. Şimdi hızlıca toparlanabilmek için bir kürle yeniden spora başlayacağım. Bunu cahilce yapmak istemiyorum. Her ne kadar şu an steroid kullanma fikrimi cahilce bulacağınıza emin olsam da. Araştırdığım kadarıyla aklımda testo e ve bolde girmek var. Forumda bunun yanında dianabol, ya da only testo tavsiyeleri gördüm. Sarmları da araştırdım fakat herkes gibi orijinal ürün kaygısı ve fayda zarar etkisi yönünden şüphelerim var. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyaç duyuyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×