Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

burakedgn

Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

burakedgn kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Kişisel özelliklerim: Yaşım 20 boy/kg 185/80 Kür detaylarım: Testo E. bolde tbol Kürüne giriyorum ilk enjeksiyonu cuma günü yapacam dozajlar 500/500 olacak tbol de 40 olacak. Küre başlar başlamaz kullanmam gereken vitamin takviyeleri nelerdir. Reçeteyle vit c d magnezyum ve çinko yazdırdım. Ayrıca omega 3 de alacağım tavsiye edilenler bu oldu sizlerin de fikirlerini almak isterim. Arimidex gibi koruyucuları şuan almadım vereceğim kan testine göre ilerlemek daha mantıklı gibi geldi. Soracağım bi kaç soruda şunlar: İlk kan testini kaçıncı haftada yapmam iyi olur? (Laborantım istediğim sıklıkta kan değerlerimi kontrol edebilirim sorun olmaz) Omuz enjeksiyonu için hangi enjektörü kullanayım kahverengi uçlu 23G önerenler olmuştu. Enjeksiyona evigen karıştırmam şartmı yoksa ödem ve ağrı gibi durumlar olursa duruma göremi alayım? Forumdaki ilk konum eksik ve hatalı bir yazı yazdıysam şimdiden kusura bakmayın.
  2. Değerli bilgileriniz ve yardımınız için teşekkür ederim son olarak balık yağı için önerdiğiniz marka var mı
  3. Teşekkür ederim tamda aradığım cevaplardı. Boldenonun sebep olacağı tansiyona karşı yapabileceğim/kullanabileceğim şeyler nedir balık yağı kullanımı konusunda; Bolca kullanabileceğimi söyleyenler olmuştu her öğünün yanında almamı söyleyenler olmuştu. Sizin fikriniz nedir? Takviye için normal önerilen miktarlarda mı kullanayım?
  4. Teşekkürler. Vitamin takviyeleri hakkında önerileriniz var mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×