Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

higgy

Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

higgy kullanıcısının paylaşımları

  1. Herkese iyi günler, Sormak istediğim bir şey var. Pirinç yerine pirinç unu tüketsem her gün bana çok fazla zararı olur mu? Şöyle ki örneğin 200 gram pirinç unu (dr oetker falan artık her ne gelirse) ve 2 yumurta ile çok güzel lavaş yapıyorum (ağız tadıma göre). Tavuk kıymadan tantuni yapıp yanında salata ile dürüm şeklinde tüketiyorum. Bunu her gün her saat yiyebilirim. Sıkılmıyorum son 1 haftadır böyle besleniyorum. Ancak bir zararı olur mu? Ya da biyoyararlılık gibi konularda nasıl etki verir? Bazen de ölçüleri düşürüp : 75 gram pirinç unu 2 yumurta 75 gram lor 35 gram yağsız beyaz peynir ile sıkma yapıp yiyorum mesela
  2. Pirinç yerine pirinç unu tüketilmesi sorun yaratır mı?

    + @Tony Montana Lavaş dediğim krep tarzı bir şey. 100-150 ml su, 2 yumurta ve 200 gram pirinç unu ve biraz tuzu mikserle karıştırıp kıvam alınca tavaya atıyorum. Bazen tavaya az zeytinyağı koyup peçete ile yediriyorum eğer elinizde yanmaz yapışmaz tava yoksa böyle yaparsanız iyi olur. Tantuni içinde kasaptan tavuk kiymasi alıyorum tavada biraz kizarttiktan sonra içerisine toz biber pulbiber baharat atıp karıştırdıktan sonra çok az su ekliyorum. Suyunu çekince de yiyorum. Ek olarak; Lavaş dediğim şekilde yaparsanız biraz soğumasını bekleyin. Yoksa dürüm yaparken ortadan kırılıyor.
  3. Evet evet, o kadar yakın ki düğünümde sadıç - nikahımda şahidim oldu. Şimdi uzaklaştım, rahatım.
  4. Bazı olaylardan dolayı yaklaşık 15 kilo falan aldım. Yakın arkadaşım dediğim bir insana spora tekrar başlayacağımı söyledim ondan sonraki zamanlarda ev taşıdım iş değiştirdim falan derken gidemedim spora. Bu süreçte beni her gördüğünde oooo bayağı kilo vermişsin bir deri bir kemik kalmışsın hahaha diye dalga geçiyordu. Sonra spora tam başladım şuana kadar 10 kilo verdim. Bu arkadaş tekrar beni gördü, ne yaptın sporu falan dediğinde 10 kilo verdiğimi sıkılaştığımı daha iyi olduğumu söyledim. Bu defa da "AMA NE BİLİYİM YA BENCE KÖTÜ GÖRÜNÜYOR" dedi. O yüzden insanları çok takmamak lazım. Evliyim eşime göre çok çok iyi durumdayım bunu ondan duymak yetiyor.
  5. Inatçı yağlardan kurtulmak için ne yapılabilir ?

    Hocam şöyle kendime göre sıkı antrenman ve diyet yapmama rağmen tartıda ya da fiziken bir ilerleme gözlemlemiyorum. Tuvalete çıkma sorunları yaşıyorum. 3 gün önce diyetisyene ölçüm için gittim yaşım 28 olmasına rağmen metabolik yaşım 44 çıktı. 2800 kalorilik bir beslenme programından 2000 lere kadar düştüm ancak herhangi bir değişme, ilerleme yok. Ve bu yüzden bitiron kullanmaya karar verdim. Ancak onun içinde kan testi vermem ya da takip etmem gereken bir şey var mı onu merak ediyorum. Hadi kullandım oldu bitti olmasın diye.
  6. Inatçı yağlardan kurtulmak için ne yapılabilir ?

    İyi günler hocam, natural olarak spor yapıyorum. Ve Bitiron kullanımını araştırdım. Metabolizmam çok yavaş, onu hızlandırmak için bitiron denemek istiyorum. Dikkat etmem ya da tahlil yaptırmam ve takip etmem gerekiyor mu acaba? Doz olarak piramit şeklinde kullanacağım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×