Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ak3_bmw

Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

ak3_bmw Hakkında

  • Yaş 27
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 13-06-1997

Platform İstatistikleri

  • Yaş 27
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 27
  • Meslek:
    Optisyen
  • Konum:
    Adana
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 27
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Dht için proviron ve masteron düşünüyorum fakat kararsız kaldım proviron oral yolla alınıyor ve galiba anti östrojen gerekmiyor masteron ise iğne... Sorum şudur ki: Aralarında fark var mı hangi diğerinden daha fazla etki verir? Ve araştırdığıma göre dht kullanan birinin net bi şekilde yüzüm erkeksileşti diye bi yorumunu göremedim işte ramusun büyümesi gibi ama insanlar Yüzünüzdeki dimorphismin artırdığını söyleniyor internetten baktığıma göre de penisin büyümesi sesin kalınlaşması vs diyor. Yan etkileri : saçın dökülmesi (sorun yok genetiğimde yok ve saçım çizgim çok iyi) cildin yağlanması (yağlı bir cildim var fakat yüz kemikleşecekse katlanırım) hgh ise ramusun uzadığını elmacık kemiklerinin yükseldiğini okudum farklı kullancılardan burdaki sorun ise burun vs büyüyormuş rhino olunabilir. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
  2. Yüz kemikleri için dht steroidler mi yoksa gh mi daha etkili?

    çenem geri değil kanka recessed değilim. Sadece çenem çok ddaranlaman için şöyle bi foto bırakayım soldaki gibi çenem
  3. Yüz kemikleri için dht steroidler mi yoksa gh mi daha etkili?

    yani direkt implant jaw surgery olayım hocam. dolgu zaten bana olmaz ramusum kısa yapay gözükür burdaki tek çözüm implantar gibi gözüküyor
  4. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Hghlerin çenede ramusta geliştirdiğine dair konular okudum fakat burnu da büyütüyormuş. Dht streoidler hakkında pek bilgim yok bu yüzden size soruyorum hangisi daha iyi olur?
  5. anne karnında üretilen testesteron ve diğer androjenler ile sonradan alınan testesteronun farkı yok diye biliyorum.
  6. merhabalar hocam bende çene olayından müzdaribim narrow chin gözler hunter almond arası ve boydan kurtarıyorum yoksa rope ramusum kısa olduğu için dolgunun yapay duracağını söylediler şimdilik jaw implant düşünüyorum fakat türkiye bu konuda çok yeterli değil yeni yeni gelişiyor ve alınabilecek risk değil yurtdışındada uçuk fiyatlara yapılıyor ve bir çok doktor karışıklığı var. (implantların yüze göre ayarlanması derecelendirilmesi açılar vs) bir arkadaşım boyunu uzatmak için hgh (eczaneden almış ) ve aromasin kullanıyor elmacık kemikleri ortalamının üstündeyken şimdi görünmüyecek durumda diğer okuduğum konularda ise hghden sonra ramusun uzadığını çenenin geliştiğini ama burnunda biraz büyüdüğünü söylüyorlar np zaten rhino olacağım şimdi sormak istediğim soru dht bazlı steroidler mi daha fazla yüze etki eder yoksa hgh peptidlerimi ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×