Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Halil1

Üye
  • İçerik sayısı

    34
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

Halil1 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Mühendis
  • Konum:
    Ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Bulk kürüne dair nasıl hareket etmeliyim?

    Teşekkür ederim hocam inşallah beraber yarışabiliriiz
  2. Bulk kürüne dair nasıl hareket etmeliyim?

    Teşekkür ederim hocam o zaman almam gerek kaloriye geçiyorum. Eğer güzel bir kütle elde edersem eylülde yarışma planım var. Bir sorum daha var hocam 6 gün temiz bir gün cheat veya 10 gün temiz 1 gün cheat yapmamda problem olur mu
  3. Bulk kürüne dair nasıl hareket etmeliyim?

    Hocam 3 gün kilomu koruyacak kadar kalori alıp daha sonra yağ yakmak için gerekli olan makroları alsam süreci biraz daha uzatsam yani 2 ay daha def sonra sağlam bir bulk girsem uygun olur mu. Şimdi alt karnımı tam açamadım bu şekilde bulka girince definasyonda problem olur mu
  4. Bulk kürüne dair nasıl hareket etmeliyim?

    Hocam salondaki cihaz var orada hesapladım. Natural olarak baya kütlem vardı Şuan bundan bir tık yağlıyım. Sizce nasıl ilerlemem doğru olur?
  5. Arkadaşlar merhaba, boy;170 Yaş ;26 Kg; 84.7 %12 yağ oranı ilk kür deneyemimi gerçekleştirdim toplam 3 ay sustanon250 kullandım. Yağ oranımı %18’den % 12 düşürdüm. Toplam 5 kg yağ verdim. Uzun zamandır diyetteyim artık mental problemlere yol açıyor ve %12 yağ oranında tıkandım kaldım. Kan değerlerimde herhangi bir problem yok.egfr değerim 55 idi kreatini bıraktım bol bol su içtim 2 haftada 77 yükseldi doktor sonuçları inceledi bir problem yok dedi. Şimdi sormak istediğim soru bel bölgemde hala yağ var alt karnım kapalı. Bu süreci bitirip 1 ay boyunca kilomu koruyacak kadar kalori ve karbonhidrat alsam ve bu süreçte de 250mg sustanon ile cruise yapsam ve daha sonrasında bu yağ oranı ile bulk kürü ile bulk yapsam sizce uygun olur mu yoksa bulk için bu yağ oranı fazla mı ?
  6. O zaman yukarıda belirtmiş olduğum kalori için 254 g karb almam lazım bu yüksek bir karb değil mi hocam
  7. Kafam karışmadan ziyade hocam vücudum için çok mantıklı olmadı yağlandım diyebilirim. Yani 14-20 gün arası denedim ama verim alamadım sanırım rutin olarak devam edeceğim her hafta kontrol ederek kalori miktarımı ona göre ayarlayacağım. Bir soru sormak istiyorum hocam definasyon döneminde low kard diyetinde kaç gram yağ almam gerekiyor yani kilogram çarpı katsayısı ne olmalıdır ?
  8. Teşekkür ederim hocam
  9. Hocam sürece bu beslenme planı ile başlayıp her hafta kilo kontrolü ile kalorimi düşürmeyi planlıyorum sizce uygun mudur ? Bu beslenmede makrolarda değişiklik yapmam gereken yer var mı ?
  10. Asıl olay aslında kilo düşürmek değil kas kütlesini koruyarak yağ yakımını gerçekleştirmek. Bu süreci başardım sayılır çünkü 2.5 aylık definasyon sürecinde kas kütlemi koruyarak yağ yakımı yaptım ama şimdi süreç zorlaştı bir de carb çilingir metodu deneyim dedim başarılı olamadım galiba
  11. Sustanonda herhangi bir mod değişimi yaşamadım
  12. Herkese merhaba, Arkadaşlar definasyon sürecinde beslenme hakkında yardıma ihtiyacım var. Aktif olarak 6 yıldır spor yapıyorum ilk ilaç deneyimim oldu Yaş 26 Boy:170 kilo:83 yağ oranı: %12 10 haftadır only sustanon kullanıyorum: 1-4 hafta 250 mg 4-10 hafta 500 mg 10 haftalık süreçte günlük 130g carb 41g yağ ve 246g hayvansal protein ve 20g civarında bitkisel protein alıyordum. 10 hafta sonunda 90’dan 82 kg kadar düştüm yağ oranım %18’den %12 düştü hacim ve kütle kaybetmedim toplamda 6-8 kg yağ kaybettim. Çok düşük kalori aldığımdan dolayı enerji düşüklüğü isteksizlik oluşmaya başladığından kaloriyi 2500 civarına çıkardım ve carb cycling sürecine başladım. Carb cycling sürecimde 1.gün yüksek karb; 40.22g yağ, 282 karb ve 246g hayvansal 30 gr bitkisel protein (pirinç, fıstık ezmesi ve pirinç unundan geliyor) 2. Gün düşük karb; 123g yağ, 87.68g karb ve 246g hayvansal prot 20 ve bitkisel protein 3. Gün orta karb; 80g yağ, 186g karb ve 246 gr hayvansal protein 4. Gün düşük karb; 123g yağ, 87.68g karb ve 246g hayvansal prot 5. Gün zero karb; 146g yağ, 30 gr karb( fıstık ezmesi çiğ badem çiğ fındıktan geliyor) ve 246 hayvansal protein 34 gr bitkisel protein Döngü bu şekilde sürekli tekrarlanıyor. Ama bu süreçte 1 kg aldım 83 oldum sizce ne yapmam gerekiyor karın bölgemdeki yağı yakman için ?
  13. Teşekkür ederim aromatoz olarak arimidex ekledim.karaciğer koruyucularını kullanmaya devam ediyorum. idrar yolu için dahiliye ye randevu aldım gidip kontrol edeceğim.
  14. Teşekkür ederim hocam kendime uygun carb cycle metodunu bulmaya çalışcam
  15. Hocam 7 lt su içiyorum her öğünden sonra 1 lt su tüketiyorum dahiliye randevu aldım böbrek sağlığı için kontrole gideceğim. hocam kısaca carb cylce nasıl yabalicegimi kısaca anlatabilir misiniz ? Bende araştırıyorum ama sizin tecrübeleriniz ve deneyimleriniz çok daha önemli benim için şimdiden teşekkür ederim cevabınız için.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×