Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

SwipeEmir

Üye
  • İçerik sayısı

    28
  • Katılım

  • Son ziyaret

SwipeEmir kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Yaklaşık 2-3 Haftadır yeni bir markanın boldenon ve testesteronunu kulanıyorum önceki markada güzel güç artışı oldu ama son zamanlarda libidoda düşüş ve sertleşme sorunları vardı yeni marka ilaçta libido artı sertleşme sorunu ortadan kalktı ve sivilceler artı ve ilk vurduğum zamanlar enjeksiyon dan sonra kalp ritminde değişmeler oldu daha önceki ilaçta hiç böyle birşey yaşamamıştım ama yeni marka ilaçta gücüm artmamaya başladı psikolojikte olabilir belki güç artmamasının nedeni nedir? KÜR İÇERİĞİM: Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 400 mg Tüm fikir ve düşünceler için şimdiden teşekkürler.
  2. evet e2 düşük olsaydı çok iyi bir tahmindi gerçekten bu hafta içi bi kan testi verip buraya atarım
  3. Bi yerden daha sordurdum bayağı pahalı geldi propla masterona 1950 dedi enathe 2200 cleni bile 1100tl 😅
  4. Daha demin humaxı sordurdum bir satıcıdan masteron stoğu yok propada 1700 dedi
  5. Sende humaxı önerip noxy al diyorsun 😅
  6. Humaxı çok övüyorlar satıcı ismide vermek yasak nasıl temin edeceğim?
  7. Okadar çok marka söyledinki hangisini nerden alacağım kafam karıştı 😅
  8. Boldenon testo enathe kürünü 4-5 hafta sonra bitireceğim ztn bi süre definasyon kürü yapıp dinlenmeye veya pctye geçerim sonrasında ise tekrardan büyüme kürüne tabi en erken eylül ekim olur birdahki büyüme kürünü rimo ile yapmayı düşünüyorum definasyon olarak özellikle önerdiğiniz markalar varmıdır prop ve masteron kulanacağım
  9. Öneriniz nedir noxy bu sitenin ilacı sanırım çok övüyorlar ama whatsaptan 2-3 defa yazdım almak için ulaşamadım
  10. Ben quantumdan memnun olmadığım için değiştirmedim pahalıydı biraz ve dozları azdı 1mlde 200 boldenon vardı ve protondanda 2 kutu prop 2 kutu masteron aldım definasyon için
  11. Önceki markamda e2 sabit 60-70 arasıydı nerdeyse 3 haftada 1 falan armidex kulanıyordum
  12. Doğru bende öyle düşünmüştüm herzaman artacak diye bişey yok 12 haftadır kürdeyim 10 hafta boyunca full artı büyük ihtimalle ilaç değiştirmesemde öyle olacaktıda ilaç değiştirdiğim için kafada kurdum biraz ilaç boşmu vs diye
  13. Kulanıpta deneyimi olan varmı?
  14. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Bireysel olarak: 1.5 Yıldır Yapıyorum. 194 90KG Sorularım: Only 250mg ile başlayıp 500mg kadar çıkmayı düşünüyorum bu kürden beklentim ne olmalı? Sizin Önerileriniz nedir?
  15. Hocam Haklısınız Ama 194 Boyundayım Natüral Olarak Dolmuyor beslenmem falan herşey iyi antrenmanıda çok iyi atıyorum 170 arkadaşlar steroidli gibi gelişiyor bense boşa kürek çekiyorum sanki
  16. Merhaba arkadaşlar, Total testesteron değerim : 5.73 Referans aralığı 2.49-8.36 Şu değerlerde biri haftada 250mg sustanon vurursa Ortalama 8 haftanın sonunda total testesteron kaça çıkar aşağı yukarı? Teşekkürler.
  17. Önereceğin birşey varmı ilk defa gireceğim küre hem kolay bulunuyor diye hemde güvenilir diye sustanon girecem onun dışında önereceğiniz birşey varmı pek fazla bilgim yok
  18. Hocam Okadar Çıkacağını Beklemiyordum ben dedim maximum 1000lerde falan gezer ve yeterlide olur diye 1500 üstü çıkarsa yan etki alma ihtimalimde artarmı not: ilk defa küre gireceğim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×