Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Jonturk

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

Jonturk Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Sosyal Medya Üzerinden

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Esnaf
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Kişisel özelliklerim: 42 yaşındayım. 1.78 cm boyunda. 94 kg. Gençlik yıllarım olan 25 yaşındayken: DecaDroboloin Primobon Total testosteron düşüklüğü ve doktor tavsiyesi sonrası gelişmeler! sizin önerileriniz nedir? -
  2. Öncelikle Herkeze Merhaba.. 42 yaşsında Testesteron Tedavisi Görmekteyim Ayrıca 2017 Den Beri Aktif Spor Yapmaktayım. 21 günde 1 Adet sustanon250 mg olmaktayım bu ay Doktor Randevum var Libido Düşüklüğü Devam Etmekte Bunun İçin Proviron Vereceğini Düşünüyorum Sustanon İle Birlikte Katkı Sağlar mı Libido Ve Spor için Bazı Forumlarda uygun Olmadığı Söyleniyor yardımcı olursanız sevinirim.
  3. Hocamm ben tedavi amacli kulaniyom Trt Tedavisi Görüyom O Bakimdan kullaniyorum bölede birşey yaşayinca sormak istedim
  4. Hocam ben het hafta sonu alkol alan biriyim bı olay 3 hafta icinde 2 defa yaşadım 1 incisi iğneyi olduktan 8 saat sonra enerji içecekli viski 1 kadeh içtiğimde yaşadım gecesi sıtma tuttu laki sitma 2 3 saat gibi sürmek de 2 inci olay 2 hafta 4 duble enerji içecekli viski içmekle gene sıtma Böle dikkatimi çekince araştırmalarım sonucu karaciğer le alakalı olduğuna yorduk birse buraya sormak istedim bu sizin deşiğiniz nasıl oluyor hocam.
  5. Sayın hocalarım, 21 Günde bir sustanon kullanan bir kardeşinizim gece bazen sıtma oluyor ( Bir Kaç Kadeh Alkol Alinca) Bu karaciğerle alakalı mıdır? Saygılarımla.
  6. Hocam yorumlarsa sevinirim. @metinav
  7. Merhaba tekrardan arkadaşlar, 2 aydır doktor önerisi ile kullanmış olduğum sustanın bugünkü kan çıktısı sonrasında gördük ki 300 Ng altında hala. Şimdi doktorumun yeni önerisi '' 3 haftada bir kere olacaksın '' şeklinde oldu. Ayda 2 defa olacağım yani. Bu durumun spor yapmama pozitif katkısı olur mu acaba?
  8. Biraz Fazla oldu kusura bakmayın. Şuanda doktora gidiyorum akşama son kan testimi paylaşırım. 2 sustanon sonrası testosteronumuz ne alemde. Saygılar.
  9. Merhaba arkadaşlar, Kişisel özelliklerim: 42 yaşındayım. 1.78 cm boyunda. 94 kg. Gençlik yıllarım olan 25 yaşındayken: DecaDroboloin Primobolan Kürü yapmıştım 6 hafta boyunca. 2017'den beri doğal şekilde sporumu yapıyorum. O zamanlar pct böyle bilinen, uygulanan bir yöntem değildi pek haliyle sorunda yaşamamıştık, verimde almıştık o dönem. Haftada 3 gün antrenman ile bu süreci desteklemiştim. Daha sonra 2017 yılında evlendim. Bu durum spora tekrar dönmemede vesile oldu. Fakat ben Troid hastasıyım arkadaşlar (aileden gelen, genetik bir durum) Şimdi ise doktor kontrolünde sustanon uygulaması yapıyorum. 2. dozu aldım fakat herhangi bir pozitif etki görebildiğimi düşünmüyorum an itibarı ile. Yarın tekrar doktora gideceğim çünkü 2. enjeksiyondan sonra beni davet etmişti. (Muhtemelen doz yükseltecek). Size sormak istediğim sustanonun faydası olur mu? Bende ne tür değişikliklere sebep olur sustanon? Şimdiden katkılarınız için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×