Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

lewenna

Üye
  • İçerik sayısı

    3
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

lewenna Hakkında

  • Yaş 19
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 28-09-2004

Platform İstatistikleri

  • Yaş 19
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 19
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 19
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Merhabalar yanına herhangi bir anabolik eklemeden ilk kür için yapılan 500 mg testosterone enanthate küründen düzgün beslenme ve antrenman ile ortalama olarak nasıl bir gelişim ve sonuç beklenilir merak ediyorum. Güzel bir beslenme ve çaba ile hiç kür yapmamış birisini tatmin eder mi? Çünkü sitede okuduğum bazı konularda sanki testoyu diğer anaboliklere destek ve altyapı olsun diye alıyoruz gibi anladım o yüzden tek başına etkisinin nasıl olacağını merak ettim. Ayrıca 20 hafta gibi uzun süre kullanımında ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim, daha uzun süre kullanmam demek pct sürecini olumsuz yönde etkilemek demek mi?
  2. Hocam zaten bekleyebileceğim ve muhtemelen beni tatmin edecek belki 2 senelik daha gelişimim olduğunun farkındayım. Fakat ileride yarışmak gibi bir hedefim olduğu için 26-27 yaşına kadar bekleyemeyeceğimi düşünüyorum. Zaten etrafta(internette vs.) 15-16 yaşlarında dev gibi kupkuru gezen elemanlar var, onları gördükçe insanın morali daha da bozuluyor acaba bu iş için geç mi kaldım falan diye. Genel olarak antrenman sistemi, recovery süresi, antrenman hacmi, makrolar konusunda bu işi yıllardır yapan insanlar kadar yaşım ve spor geçmişim gereği daha fazla bilemesem bile yine de bildiklerimle sağlık risklerini alıp ilaçlardan alacağım fayda / zarar hesabından faydanın daha ağır basacağını düşünüyorum. Zaten sağlık komplikasyonları ile ilgili hiçbir şeyin siyah beyaz olmadığının farkındayım, kimi insanın hormon sisteminin tamamen kapandığını, kiminin hiç etkilenmediğini biliyorum. Konuyu açma amacım birazcık daha aklımda bir şeylerin şekillenmesiydi. 26 27 yaşına kadar beklemem biraz fazla olsa da belki birkaç sene daha naturel şekilde yapıp potansiyelim hakkında fikir sahibi olmak mantıklı olabilir.
  3. Öncelikle merhabalar, 19 yaşındayım, 1.5 senedir spor yapiyorum ve ilk başlangıç kilom 51'di(171 boyundayım). Yaklaşık 1,3 senelik kirli büyüme dönemimden sonra yağlanarak(20-25% yağ oranı) 76 kilolara kadar çıktım ve bir diyet dönemine girdim. Şuan diyet dönemimin ortalarındayım ve yağ oranım 16-19% arası gibi bir şey. Diyet dönemimi 15% yağ oranı altına düşürünce bitirip ilaçlı bir şekilde büyüme dönemi yapmak istiyorum. Küre girmeden önce hormon değerlerimi merak ettiğim ve tekrardan bu değerlere dönmek için karşılaştırma yapabilmek amaçlı hormon testi verdim. Sonuç elime geldiğinde şok oldum çünkü hiçbir ilaç vs. kullanmıyor olmama rağmen total testosteron değerim ortalamanın üzerindeydi(1188 ng/DL). Bunu görünce en azından bu yaşlarda zaten yüksek bir hormon seviyesine sahipken küre girmem mantıklı mı diye sordum kendi kendime. Küre girip kas kütlesi koysam bile tekrardan eski testosteron seviyelerime dönebilirim miyim? Yani garantisi olmadığını biliyorum fakat ihtimali var mı diye sormak istiyorum. Ne olursa olsun küre gireceğim zaten çünkü bu işten zevk alıyorum ve ileride yarışma kariyeri vs düşünüyorum ama şuan zamanı mı ona emin değilim. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum. Test sonuçlarım:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×