Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

mamo

Üye
  • İçerik sayısı

    52
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

mamo Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Merhabalar, Fransa'dan Hgh Fragment getirteceğim fakat hangi markayı temin etmem konusunda kararsız kaldım. Siteden akrabamın evine sipariş vereceğim ve onlarda bana ulaştıracaklar. Sizce hangi markayı tercih etmeliyim? Biolab tercih edecektim fakat TrustPilot yorumları aklımı karıştırdı.
  2. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Bir satıcı yurt dışında yarışmacıların fragment yerine semaglutid, tirzepatid ve tetatrutide isimli ilaçların kullanıldığını, fragmentin tarih olduğunu söyledi. Bu ilaçlar hakkında pek bir araştırma yok. Yurt dışından getirme imkanım var. Nereden nasıl temin edilebilir ve fragment gibi doğru kullanımda yan etki görmeyeceğim ilaçlar mı? Kullanan ve bilgisi olanlar yorum yaparsa çok sevinirim.
  3. 500 kalori açık vererek haftanın 5 günü her gün 2 bölge, bölge başına 3 hareket 4x12-16 yapıp üstüne 40dk kardiyo yapmak sizce nasıl olur hocam? Ben küçüklükten beri kiloluyum arkadaşım sonradan kilo aldı. Onun vücudu daha sarkık ve ödem benim vücudum ise sert ve yan karın bölgesi inanılmaz yağlı. Sanırım arkadaşım daha avantajlı bu konuda.
  4. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Bir arkadaşımla çıkmaza girdik ikimiz de %30 civarı yağ oranına sahibiz. Ben günde 2 bölge 3er hareket şeklinde uygulayıp (3x12-16 şeklinde) sonrasında 50 dakika kardiyo yapma taraftarıyım fakat kendisi x hipertrofi programı uygulayıp 30dk kardiyo yapmanın daha mantıklı olduğunu söylüyor. SORULARIM: Sizce hangisi daha mantıklı olur? Kilo verip daha sonra kas kütlesi eklemek daha mantıklı-kolay olmaz mı? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  5. Antibakteriyel su nereden temin edilir?

    Hocam beyaz reçete ile satılır yazıyor verirler mi?
  6. Antibakteriyel su nereden temin edilir?

    Hocam Gifrer Fizyolojik serum işimi görür mü?
  7. Antibakteriyel su nereden temin edilir?

    Hgh fragment kullanıyorum. Yanında gelen antibakteriyel su ampulü kırıldığı için arayışa geçtim. 2 eczane gezdim ve anlaşamıyoruz. Antibakteriyel su diyorum izotonik su falan veriyorlar fakat doğru mu bilmiyorum. Eczaneye ne diyerek temin etmem gerekiyor?
  8. Sperm akıntı durumu hk.

    Hocam sperm olduğuna emin misin? Mezi sadece bakarak bile yaşayabileceğin bir olay.
  9. Definasyon dönemi kan testi sonuçlarım hk.

    Hocam ben serko hocanın bitkisel v2sini kullanıyorum onu içen adam sıvı demir bile içer yani uzun lafın kısası tadı acı falan değil normal bir tadı var dikiyorsun gidiyor.
  10. Definasyon dönemi kan testi sonuçlarım hk.

    Hocam kilo verdiğimde ve sağlıklı beslendiğimde testosteron seviyemin bu şekilde kalması beni psikolojik olarak bayaa etkiler gibime geliyor.
  11. Definasyon dönemi kan testi sonuçlarım hk.

    300-400 arası testosteron oranı normal midir? 20 kilo fazlam olduğu için mi bu kadar düşük yoksa anabolik bir takviyeye ihtiyacım var mı?
  12. Bitkisel kür - pro v2 (yeni versiyon)

    Hocam öyle bir şey ki gırtlaktan geçmiyor... Çay kaşığının yarısı olacak şekilde 4 parça halinde yutuyorum 2 çay kaşığı umarım yeterli olur.
  13. Bitkisel kür - pro v2 (yeni versiyon)

    Hocam 1 yemek kaşığını nasıl tüketiyorsun? Tüketmek için bir taktiğin var mı? Ben inanılmaz zorlanıyorum çay kaşığıyla bile yemeye çalışırken midem ağzıma geliyor.
  14. Bitkisel kür - pro v2 (yeni versiyon)

    Hocam 1 kiloluk kavanoz var mı diyip aldım ama adam 1 kilodan biraz fazla gelir dedi ucu ucuna koydum canım çıktı yapana kadar aklı olan 2 kiloluk 5 kiloluk falan bir şeyde yapsın bunu karıştırması eziyet hep dökülüyor
  15. Bitkisel kür - pro v2 (yeni versiyon)

    Hocam kıvamı benimkide aynı şekilde. Tüketmeyi denediniz mi? Aşırı kötü tadı var buna bir taktik bulmak lazım böyle gitmez.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×