Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

mamo

Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

mamo Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. 21 yaşındayım ve 9 aydır düzenli olarak 4iu vuruyorum. İnanır mısın vurduğum da + bir hissiyatı yok gibi. Yağ oranım fazla olduğu için vücut bunu hissettiremiyor da olabilir. Vücudumda herhangi bir büyüme belirtisi yok. Kendine zarar verirsin.
  2. Tsh hormonu yükseldi ne yapmalıyım?

    Hocam etkisi olmadığını bilmeme rağmen creatine bile kullanmayacağım. Düzenli beslenme ve protein tozuyla 2-3 hafta kadar düzenli antrenman sonrası 3 gün dinlenerek tekrar test vereceğim. Tavsiye için çok teşekkür ederim.
  3. Tsh hormonu yükseldi ne yapmalıyım?

    Yorum için teşekkür ederim. İlacın içeriğini maalesef bilmiyorum ama bitkisel değil, ciddi anlamda inanılmaz iştah kesiyor. 4IU growthun TSH üzerinde bu denli bir etkisi olduğunu düşünmüyorum fakat dolaylı yoldan tetiklediği için kuşkulanıyorum. Büyük ihtimalle troid ilacına başlayacağım.
  4. Tsh hormonu yükseldi ne yapmalıyım?

    Total testo 390 AST 27 ALT 24 Tam kanda herhangi bir değerde sorun gözükmüyor. Total testonun 390 olma sebebi de sanırım yağlı olmam fakat referans dışı değil.
  5. Tsh hormonu yükseldi ne yapmalıyım?

    180den 125e düştüm fakat normal insandan kat kat daha zor kilo veriyorum maalesef ki..
  6. Tsh hormonu yükseldi ne yapmalıyım?

    Hocam uyandığımda halsizlik var ama bu ömrü hayatım boyunca vardı. Sanki hiç uyumamışım uyuyabilsem bi 10 saat daha uyurum hissiyatı oluyor fakat ayaklandığımda öyle bir problem yaşamıyorum. + Adipoda Sibutramin var diye biliyorum.
  7. Tsh hormonu yükseldi ne yapmalıyım?

    Maalesef T3 değeri yok.
  8. Merhabalar, 2023 Aralık tarihinde verdiğim kan tahlilinde TSH değeri 2,35 civarıydı. Ocak başında Genotropin'e başladım ve 2 ay kullandım. (2iu uyanınca aç karnına, 2iu yatmadan önce aç karnına) Şubat ayında Cinnatropin kullanımına geçtim ve 4 ay boyunca böyle devam ettim. 28 Şubat'ta test verdim ve TSH değeri 4,10 olmuştu fakat önemsemedim. (Testten 1 hafta tıka basa yemeye başladığım için diyetten dolayı birden değerlerin fırladığını düşündüğüm için önemsemedim...) 17 Temmuz'da tekrar test verdim ve değerler görseldeki gibi fakat Growth hormonundan dolayımı bilmiyorum. 3 aydır aralıklı olarak Adipo Extreme kullanıyorum, sizce Adipo Extreme'dan dolayı olabilir mi? Hastaneye gideceğim ve durumu belirteceğim fakat bilirkişilerden bilgi almak istedim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×