Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 07-05-2024 tüm alanlarda

  1. 3 points
    Hocam merhaba, Yazmış olduğunuz PCT ' yi harfiyen uygulamaktayım. Bugün son enjectemi yaptığım tarihten 45 gün geçmiş bulunmaktayım. PCT ' ye başlayalıda 30 gün gibi bir süre oldu. Güncel durumumdan bahsedecek olursam 1.5 aylık sürede yaklaşık 10 kg verdim ama bu kayıp vucut ölçülerimden değil mide-bel kısmından gitti bu süreçte yağ oranımıda %4 civarında azalttım. Bugüne kadar herhangi bir libido veya sertleşme sorunu yaşamadım. 1 hafta öncesine kadar zaman zaman çok agresif oluyordum ve kafamda olmayacak şeyler kurmaya başlamıştım ama bunun bu süreçte normal olduğuna inandırak çok şükür atlattım gibi şu an sinir sistemimide kontrol edebiliyorum. Şu anlık güncel durumumum bu şekildedir , desteğiniz için hepinize ayrııca @metinav @SERKO @Ironmann sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Yine 15gün sonra güncel durumumu paylaşacağım
  2. 3 points
    Vallahi öyle kral inan 4 ayrı arkadasıma denettirdim bilerek bakalım nasıl diye ve hepsi güncel böyle birşey yok maşallahı var markanın şimdi sp kullanacağım bakalım o nasıl yeni serileri
  3. 2 points
    İnsülinsiz gh kullanmak testosuz kür gibi birşey bence
  4. 2 points
    Diverin söylediklerine katılıyorum ve kendim de yaklaşık 3 ünite 8 ay kullanmış biri olarak ciddi anlamda kas kütlen yoksa ben kullanmanı önermem onun yerine beslenmene veya diğer ilaçlara versen daha iyi etki alırsın diye düşünüyorum. Ben bir daha uzun süre kullanmam mesela vücut olarak iyi bir seviyeye gelene kadar.
  5. 2 points
    1-Neden artırman gerekiyor? Yeniden 3 iu başlayabilirsin. 2- sıkıntı olmaz ama gerekte yok. İnsülin iğnesi kullan. Kalemle vurunca illaki damlayıp ilaç boşa gidiyor bunun önüne geçmiş olursun.
  6. 2 points
    Arkadaşlar nasıl oldu anlamadım ama dün 4 haftalık baba oldugumu öğrendim hiç bir tedavi görmeden
  7. 2 points
    Selamlar dostlar İstihbarat denince bilirsiniz verdiğim bilgiler asla boş çıkmaz. Şimdi forumda Arenis konuları veya mesajları görüyorum sizi aydınlatmak isterim marka hakkında. Bu markayı 2 ortak yaptılar ve gerçekten güzel iş çıkardılar fakat bu ortaklar yurtdışında üzerlerinde 2,3 m. euro nakit para ile yakalandılar ve marka patladı haberiniz olsun bu saate sonra bulacağınız stoklar dışında başka Arenis olmayacak olursa da bilin ki marka taklit edilmeye başladı boşluğu doldurmak için. O yüzden piyasada duyuyorsunuzdur zaten yok artık satıcılarda kimsede stok yok gibi şeyler. Sebebi tam olarak bu adamlar paket oldular Elinde olanlarda geçmişte stokladıkları ilaçlar yani. Neyse bu konuyu sizlere duyurmak istedim. Adamlarında içeriden çıkacağını hiç sanmıyorum tüm tesisler her şeye el kondu haberiniz olsun.
  8. 2 points
    Zaten bir ilacın adı kötüye çıktıysa önce ortadan kaybolup sonra "yeni seri", "yarışmacı serisi" gibi isimlerle tekrar piyasada peydahlanıyor Vücuda hormon alıyorsunuz arkadaşlar. gaydırıgubbak pharma, ejderha şeysi pharma vs kovalamak yerine gidin eczaneden sustanon alın 1 flaktonu 3e bölüp vurun daha iyi.
  9. 1 point
    Hayır kürde değilim ama östrojen kemik matürasyonunu sağlayan ana hormonlardan birisi uzama süresini arttırmak - uzama miktarını arttırmak için kullanıyorum. Göğüslerimde sola bakıyor içinde yağ dokusu yok ama.
  10. 1 point
    Sabit ve uzun süre kullanman gerekiyor. Boyunu uzatan bir arkadaş vardı konusunu okumalısın. Östrojeni neden düşürüyorsun kürde misin?
  11. 1 point
    Kesinlikle engellersin. Sen gh ne amaçla kullanmak istiyorsun?
  12. 1 point
    Kameran yok diye biliyorduk biz seni Kanama olur sonuçta kas dokuyu yırtarak iğne oraya giriyor çok normal kanama olması. Hepimizde olur bu sadece sende değil.
  13. 1 point
    bir hafta sonra alt 250 lere ast 30 lara düşecek emin ol
  14. 1 point
    Baya kullandım bu markayı. Trenini bilhassa. Hiç ödem sorunu yaşamadım. Yine de sizlere üretim standartları olan lab. markalarına veya eczane ürünlerine yönelmenizi tavsiye ederim.
  15. 1 point
    Evet felaket ödem sorunu var Naprosyn kullanmak gerekiyor NormaTech kullanırken
  16. 1 point
    fiyatı da performasını da güzel ama ödemi kötü
  17. 1 point
    Eczane gh varken kimse aklını kaçırıp ne olduğu belli olmayan satıcılardan gh almaz diye düşünüyorum ayrıca satıcılar her zaman başta böyle gözükür sonradan cıvıtır başka bir yerde bulamıyorsanız büyük ihtimalle dediğiniz gibi kendi üretimidir forumca tavsiyemiz tanıdık eczacı ile gh pazarlığı yapmanız en garanti yöntemdir
  18. 1 point
    Evet o kişi arenis sahtesine hiç denk gelmedim ama olabilir tabiki vardır
  19. 1 point
    Teşekkürler hocam önerileriniz için, karbonhidrat düşürüp proteini katlayacağım. Sonuç aldığımda tekrar gelip teşekkürlerimi sunarım
  20. 1 point
    Bir aydır devam ediyorum hocam, Üç gün full body ağırlık idmanı, iki gün liss cardio; 145 gr protein, 55gr yağ, 240 gr karb şeklinde beslenmem var. Toplam 2000-2100 kalori civarı alıyorum. Başlangıç yağ seviyem %29'du şuan %28 seviyelerine inmiş. Bayağı bir yavaş gidiyor düşmesi hocam. Önerileriniz var mıdır?
  21. 1 point
    Orjinal ilaç vurduktan Max 2-3 gün sonra libido vs olarak kendini belli eder
  22. 1 point
    Triceps eğer büyük ise (burada kastım kolun çapı değil) 1ml civarı rahatlıkla ve sorunsuz enjeksiyon yapılabiliyor. Uç olarak da turuncu kullanırsan hızlı enjeksiyon şansında olmaz. Yüksek ihtimalle öksürük kesilir.
  23. 1 point
    Tiroit ve insülin ile oynamanın şakası olmaz arkadaşlar. %28 yağ oranında birinin oynaması ise çok tehlikeli. Şurada kaldı diyorsun 3 ay niye bu saate kadar bekledin?
  24. 1 point
    Tren öksürüğünü ben yavaş enjeksiyon yaparak aşmıştım tek çıkar yol bu gibi gözüküyor
  25. 1 point
  26. 1 point
    Zehir ki ne zehir uykusuz geçen gecelerim sırılsıklam uyanmalarım nefes darlığı, o kadar tren kullandım arenis farklıydı
  27. 1 point
    Arenis 1 ay önce kullandım kullandırttımda zehir gibi. Delil kanıt gösterebilirmisin merak ettim herhangi bir haber bir şey. Kulaktan dolma şeylerle artık kimseye inanılmıyor kusura bakmayın. Yazmışsın okuyalım diye ama görsel hicbişey yok marka satıcısı yada bagı olan biriside değilim yıllardır forumdayım tanıyanda tanıyor kimse yanlıs anlamasın merak ettigimden soruyorum gercekten kötü olan markalar zaten belli hepsini denedim
  28. 1 point
    Çok yavaş yap enjeksiyonu. Kılcal damara gelince öksürtüyor.
  29. 1 point
    Cevap uzaklarda değil Bölerek almaya çalış bir kaç sefer.
  30. 1 point
    Diyet fark ettirebilir, stes keza öyle. Ama senin doğal sonuçlarında olmalıydı genetik mi yoksa başka sebeplerden mi en doğru tespiti yapabilmek adına. Bu yukarıdaki bitkisel kürleri deneyebilirsin hocam.
  31. 1 point
    bitiron ve arimidex mantıklı olmuş fayda görüceğini düşünüyorum, sadece benim kendi düşüncem kendimde de uyguladığım sıfıra yakın blokaj alıcak şekilde anabolik androjenik ilaçların dozajını ayarlıyorum bu sayede kür boyu çok fazla dalgalanma yaşamadan stabil bir ruh sağlığı ve cinsellik yaşıyorum genelde.
  32. 0 points
    ilk iğnede adrenalinden hissedilmiyor bile iğnenin girişi
  33. 0 points
    Çok saçma. Dediğin olay tam tersi gh olmadan insülin kullanmak çok verimsiz olur ama gh tek başına bile kullanılır
  34. 0 points
    Ben diyorum abi zaten ilaçlar konusunda pek bilgim yok şuan aktif olarak bi koçum da yok kendim idare ediyorum her şeyi haziran ayında koç ile çalışmaya başlayacam. Derdim 1. olmak değil tecrube edinmek bu yolda ilerlemek istiyorum. Bi hemşire arkadaşa sordum o da enfeksiyon kapmış olabilir diyince size danışayım dedim
  35. 0 points
    Başka markadan 4 iü kullanacağına eczaneden 1-2 kullan. En azından gerçekten gh vuruyorsun başka marka içinde ne olduğu bile belli değil. Gh kullanıyorum diye boş su basarsın kendine
  36. 0 points
    Hocam ilaç temin ettiğim yere bu dediklerinizi söyledim, sekiz yıldır bu kürü sattığını kullanıcılarının memnun olduğunu söyledi. Bu yorumu yapanların ilaç kür işinden anlamadığını, saçmaladığını söyledi. Bayağı bir arada kaldım. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor bu camia içerisinde.
  37. 0 points
    Proteini artırıp karbı 100gr civarına çek. Katabolik moda geçmemen için dediğim formülde protein alman lazım. İlaveten her gün nabız 110-130 arası olacak şekilde 1 saat tempolu yürüyüşün çok faydası olur. Kalori alımını 2 öğüne sabitle. Yani fasılalı açlık (IF diyeti) uygula. İllaki sonuç alacaksın.
  38. 0 points
    Ben yıllardır sorun yaşamadım ama tabi tıbbi olarak değil bu yorumum gözleme dayalı.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×