Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Kerem kurt

Shredded brothers uzaktan eğitim

Önerilen İletiler

Kerem kurt    67

Merhabalar 15 yaşındayım ve shredded brothersin antreman programını aldim 3 aylık 290 küsür versim amacım bilgilenmek ve bişey katar diye düşündüm sizce iyi yapmış mıyım nasıl yapmalıyım ?

Form olarak da https://streamable.com/8i4x5r şöyle bir örnek verebilirim  atmamın amacını yanlış anlayamayın lütfen sadece bilgi almak ve tanışmak istiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Oblood    14
Kerem kurt, Bir saat önce yazdı:

Merhabalar 15 yaşındayım ve shredded brothersin antreman programını aldim 3 aylık 290 küsür versim amacım bilgilenmek ve bişey katar diye düşündüm sizce iyi yapmış mıyım nasıl yapmalıyım ?

Form olarak da https://streamable.com/8i4x5r şöyle bir örnek verebilirim  atmamın amacını yanlış anlayamayın lütfen sadece bilgi almak ve tanışmak istiyorum.

Gayet güzel bir şey yapmışsın bence beslenme mantığını oturttuktan sonra isteklerin ve vücudunun ihtiyacına göre gramlarda değişiklik yapar kendine göre bir beslenme planı yaratırsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kerem kurt    67
Oblood, 1 dakika önce yazdı:

Gayet güzel bir şey yapmışsın bence beslenme mantığını oturttuktan sonra isteklerin ve vücudunun ihtiyacına göre gramlarda değişiklik yapar kendine göre bir beslenme planı yaratırsın

Antreman programını yeni yeni çözdum fakat beslenme içinde iyi olacak gibi deneyim sonucta saol abi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kupabeyi    85

bence buna para ödemen gereksiz çünkü hazır pdf gönderiyorlar, onun yerine seni incelediğinde eksiğini anlayacak birisinden eksik bölge tamamlamalı yada mantığını öğretebilicek birinden destek alman daha doğru olur bence 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kerem kurt    67
bulentaycan, 2 dakika önce yazdı:

bence buna para ödemen gereksiz çünkü hazır pdf gönderiyorlar, onun yerine seni incelediğinde eksiğini anlayacak birisinden eksik bölge tamamlamalı yada mantığını öğretebilicek birinden destek alman daha doğru olur bence 

Pt formu vesayre doldurdum  fotoraflarimi attım bazı arkadaşlara diyprum eksik böşge felan ama her yerin eksik diyorlar abi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eyzel2    70
bulentaycan, 4 dakika önce yazdı:

Bende arkadaşa katılıyorum temel başlangıçta besinlerin çok önemi yok burada ki insanlardan yardım istesen zaten sana ortalama bir

diyet atacak ve emin ol seni ileriye götürecek buradaki herkes bunları tecrübe etmiş insanlar para vermene de gerek kalmaz :) bir şeyler soracak olursan yardımcı oluruz kerem kardeş :)

Kerem kurt, 1 saat önce yazdı:

tarihinde Eyzel2 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kerem kurt    67
Eyzel2, 3 dakika önce yazdı:

Bende arkadaşa katılıyorum temel başlangıçta besinlerin çok önemi yok burada ki insanlardan yardım istesen zaten sana ortalama bir

diyet atacak ve emin ol seni ileriye götürecek buradaki herkes bunları tecrübe etmiş insanlar para vermene de gerek kalmaz :) bir şeyler soracak olursan yardımcı oluruz kerem kardeş :)

Saol abi bende isterim yardım etmenizi  benim ona başburma nededim etrafımda yardımcı olacak kimse olmamasıydı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
holyland    321

bence iyi olmuş 300 tl fazla gelmezse sana 

ayağına hazır bilgi o programı 6 7 ay yap beslenme spor mantığı oturur

hatta ben iyice paramın hakkını çıkarıcam diyorsan spor yaparken çek kendini videonu at yanlışlarını söylesinler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kerem kurt    67
holyland, 1 dakika önce yazdı:

bence iyi olmuş 300 tl fazla gelmezse sana 

ayağına hazır bilgi o programı 6 7 ay yap beslenme spor mantığı oturur

hatta ben iyice paramın hakkını çıkarıcam diyorsan spor yaparken çek kendini videonu at yanlışlarını söylesinler

Güray hpertopy yapıyordum ben gayet iyi etki aldım zaten 4 aydır yapıyorum etki almam normaldir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eyzel2    70
Kerem kurt, 3 dakika önce yazdı:

Saol abi bende isterim yardım etmenizi  benim ona başburma nededim etrafımda yardımcı olacak kimse olmamasıydı

Bir şey sormak istediğinde etiket atıp sorabilirsin seni kontrol ederim 1 ay kadar vaktim var sonra askere gidicem :) 

tarihinde Eyzel2 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kerem kurt    67
Eyzel2, 1 dakika önce yazdı:

Bir şey sormak istediğinde etiket atıp sorabilirsin seni kontrol ederim 1 ay kadar vaktim var sonra askere gidicem :) 

Saol abim bu platformda olmayı düşünüyprum askerden sonra da elbet karişılasırıx abim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.