-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Sadece primobolan kullanmak (kickstart)
Oluşturan:
Wicauv, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Kaanzinn
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
20 yaşında ilk 1 senesi yarım yamalak olmak üzere toplam 4 senedir düzenli şekilde spor yapıyorum antrenman ve beslenmeyi güzel şekilde oturttuğumu düşünüyorum.
İlk kür olarak planlamam:
Testo enantat 250mg Primobolan 300mg Sorularım:
Yağ oranım 12-13 civarı ama primo yerine masteron mu eklesem eklemesem mi? Arada kaldım yaz olmasa bolde girecektim ancak çok balon olmak istemiyorum fikirleriniz nelerdir ?
-
Yazan: necmi45
hocalarım merhabalar 250 mg testo e. 3. haftasındayım test sonuçlarım gayet güzel geldi ilacın da yan etkisini görmedim hiçbir şekilde henüz ne sivilcelenme yaptı ne de başka birşey size birşey sormak istiyorum sizce kürüme 4. hafta test yaptırdıktan sonra 100 veya 200 mg primo ekleyip testoyuda 400 mg çıkarmalı mıyım teşekkürler şimdiden
-
Yazan: Delapuente
Geçmiş dönemlerde kullandığım Boldenon, Masteron ya da Rimobolan’da başlıkta bahsettiklerimi hiç yaşamadım fakat bu yılki kürlerimde hem Masteron’da hem Rimobolan’da yoğun bir şekilde deneyimliyorum. Hafif bir öksürük ve nefes darlığı hissinin yanına çarpıntı, kalp sıkışması hissi ekleniyor. Devamında yoğun halsizlik. Tren kullansam neler olacak çok merak ediyorum gerçekten!
Tren harici steroidlerde bu durumu deneyimleyen var mıdır acaba? Zira canımı sıkmaya başladı gerçekten ve only testo harici bırakmayı düşünecek noktaya geldim.
-
Yazan: anak1nskyw4lk3r
Herkese selam,
Geçen sene yaptığım Test E (500mg) + Bolde (400mg) + Dbol (40mg) kürü ardından 3 Mayıs'ta 2. kürüme başladım. Aslında şu an sadece only Test E alıyorum yine (500mg) ve vücudum ektomorf vari olduğu için görece hızlı cevap verdi ve form tuttum. 180/75KG civarıyım şu anlık. Ama yine de tam tatmin etmiyor beni, Bolde ve Dbol asla kullanmak istemiyorum çünkü hem kolesterol hem tansiyon hem de kalp ritmimi bozduklarını düşünüyorum. Aklıma da Primobolan geldi. Görece prostat hariç sıkıntısız bir seçenek olması ve eczaneden temin edebilmek. Şimdiden başlatıp haftada alınabilecek minimum dozla ilerlersem fuzuli mi olacaktır yoksa denemeli miyim? 300mg altı vuran yok genelde ama ben daha az vurmayı düşünüyorum. Sorum şu siz böyle devam mı ederdiniz yoksa Primo ekler miydiniz? Hedefim kütle koymayı hızlandırmak ve biraz patlak adele elde edebilmek.
-
Yazan: melikgngr
Arkadaşlar merhaba daha öncede formda bir konu hakkında bunu cevaplamıştım ama m.y adlı şahıstan aldığım sahte rimobolanları ekliyorum orjinali ile kıyasladığım zaman prospektüsün içeriği bile farklı orjinali ile karşılaştırdığım resimleri ekliyecem orjinal eczane ürünü rimoyu enjekteye çektiğiniz zaman şeffaf saf bir götüntü var kaç adet çekerseniz çekin ama bu sahte olanla birleşince matlaşıyor içinde buz kalıbı var gibi bir hal alıyor muhtemelen içine kattıkları yağdan ötürü flex enova bir çok markayıda satıyor ınstagramda b.a bir sayfasıda var uzak durun kimseye önermiyorum
-