-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Lütfen bana bi ışık olun.
Oluşturan:
BeginnerHulk, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: w1nn3r
Merhaba deneyimli hocalarım,
Fikirlerinizi almak için konuyu açtım.
KİŞİSEL VERİLERİM:
10 fitness deneyimi 30 yaş 1.78 boy 81 kilo İlk defa yapacağım kürüm için planlamam aşağıdaki gibidir.
KÜR PLANLAMAM: (10 hafta)
300 testosteron 250 boldenon 50 proviron HEDEFLERİM:
Düşünüyorum vücudumu fazla yoracak bir kür istemiyorum. Biraz Kütle artışı ve yağ oranımı azaltmayı hedefliyorum. SORULARIM:
Sizce kür planlamam nasıl? Hiç bir bilgim yok nelere dikkat etmeliyim? GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: yasinaktas
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Çok uzun bir spor geçmişim yok sporu bıraktığımdan beri 10 kilo verdim baya vücüt çökmüş durumda.Uzun süredir steroid ilaçları araştırıyorum aşağı yukarı ilaçları,zararlarını vs biliyorum ve kür yapmayı düşünüyorum.
SORULARIM:
Nasıl bir kür ile başlamalıyım? Kürün bana ne kadar artısı olur? Düzenli spor ve beslenme ile kazanımlarım ne olur? KİŞİSEL VERİLERİM:
yaş 20 boy 180 kilo 53 Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: enes.dinnc
Merhaba hocalarım tecrübeli abilerim,
Öncelikle okuduğum bilgilere göre yüksek yağ oranlarında insülin işlevsiz kalıyormuş tavsiye edilen yağ oranı %20 nin altı benimki 25-28 civarı spor alt yapım var artık daha fazla diyet yapamıyorum sıkıldım bu işten o yüzden defin kürüne giriyorum sizce ne yapmalıyım?
KÜR PLANLAMAM:
testo prop masteron oxandrolone Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Xiongnu
Selam dostlar,
Herkese yakşamlar. Testosterone acetate propionate kullanacağım yanında drost'da ekleyebilirim toplam 1mL haftada 3x enjeksiyon. 10 hafta kadar istediğim vücuda ulaşınca bırakıp naturel devam etmek istiyorum ancak testislerin oldukça küçülüp tamamen çalışmaya kapanabileceğini yani libido/ereksiyon diğer adıyla Dick sorunu ortaya çıkabiliyormuş. Bunun için HCG kullanmalı mıyım kür içinde? Düşünceleriniz neler? Pregnyl eczaneden reçetesiz alınır mı? Teşekkürler.
-
Yazan: sonalla24
Merhaba arkadaşlarım,
Tam olarak 1.5 senedir salona gidiyorum şu ana kadar sadece kreatin kullandım. İlk kürüme başlamak istiyorum fakat yağ oranı arttıkça ilaçların aromatize olma oranı artıyor diye biliyorum.
SORULARIM:
Sizce yağ oranım yeterli mi? Daha fazla düşürmeli miyim? Birde koçla çalışmalı mıyım? İLK KÜR PLANLAMAM:
400 boldenon 500 testosteron en. Kullanmak var dragon pharma 12 hafta boyunca ardından 2-3 ay düşük doz testoyla devam edip 1 tane daha kür yapmak var.
Fikir ve düşüncelerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.
-