Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

karanaconda

Ilk kür deneyimi yardım

Önerilen İletiler

karanaconda    0

Öncelikler hocalarıma, abilerime, kardeşlerime merhaba. 23 yaşındayım 18 yaşımdan itibaren hep aklımda temiz bir testo kürüne girmek vardı. Artık yeterli bilince ve mentâle ulaştığımı düşünüyorum. 2016' dan bu yana süren bir spor geçmişim var ama hep aralıklı. 55kilodan 80' çıkıp 1RP 100kg Bench' e ulaşmış biri olarak yeterli seviyeye ulaştığımı düşünüyorum spor konusunda. Doğal limitlerime ulaşmadım henüz, gerek kol ölçüsü olsun gerek bacak ölçüsü olsun.

Bu yaza güzel bir görünüm ile girmek için sizden ilk kürüm için temiz, karışık olmayan testo ve yanında kullanacağım ilaçları yazmanızı ve PCT için neler yapmam gerektiği konusunda beni uyarmanızı istiyorum. Değerli bilgilerinizle yol almayı düşünüyorum.

İYİ FORUMLAR ; TEŞEKKÜRLER

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Lynx    160

Öncelikle kullanmamanizi oneririm ama secim sizin karar sizin

Simdi ilk once kan testi vermeniz gerekli natural hormon hemogram ve kan sayimi daha sonra pct icin gerekli ilaclar d vitmni cinko vitamini pregnil ovitrelle veya choromion bunlarin ucude ayni amac icin kullanilir ve tablet olarak klomen ve tamoksifen gereklidir. Bunlarida temin ettiniz diyelim daha sonra amaca gore bir antrenman prgrami bu pgrama uygun bir beslenme pgrami gerekiyor bunlarida hallettikten sonra kur ici mct olarak kullanman gereken ilaclsrda var armidex gibi veya cabaser gibi kurun icerigine gore degisir daha sonrasinda ise en son olarak anabolizanlari temin edersiniz en son olarak buraya kadar herşey tamamlandiktan sonra kure baslarsiniz kur biter kur bitiminden sonra kurun icerigine gore pct zamani baslar pct baslanmadan once yine kan testi verirsiniz buraya atarsiniz pct icin gerekli ilaclari nasil kullanacaginiz ustadlar deneyimli kisiler tavsiyelrde bulunur o skilde ortlama 30 40 gun pct surer sonra yine kan testi verirsiniz ilk ve son testlerinizi karsilastirrak yani natural ve pct sonu testlerinize bakilir hormonal dongunuz acilip acilmadigi tespiti yapilir bunun neticesinde kurunuz son bulur ama dediğim gibi kullanmamaniz daha hayirlidir daha iyidir cunku kur isi hayatinizi mahvedebilr burada cok kisi pisman emin olun buna ilk kurrden sonra hormon dongusu icin sknti ceken libido sorunlari yasayan cok kisi var size tavsiyem uzak durup natural olarak ilerlemeniz secim yine sizin bir kur yapip birakirim mantigi bosuna bunuda ekleyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
susuzadam    66

Ben olsam, önce danışabileceğimi düşündüğüm birini edinirdim yanıma. Sonra da hormon ve kan testi yaptırırdım.

Haftada 2-3 sadece antrenman öncesi anapolon ve 500 test e ile başlardım bu işe. Östrojen 2-3 haftaya yükselecektir, bunun için de aromasin alırdım. Mümkünse günde 4 tablet liv52 almakta fayda var, anapolonun iştah kesme yan etkisiyle karşılaşmayayım. Para el veriyorsa, anapolon attığım her gün nac900 alırdım. C vitamini ile de desteklerdim.

Aromasin dozunu 3-4 günde 1 yarım tablet olmak üzere vücuduma göre. Ve ardından keyfim isterse anapolonu 75mg veya 100mg'a çıkarırdım.

Anapolon günde 5-6 tablet atıp 2-3 yıl kullanmadığımızda ağzımıza sıçacak bir şey gibi durmuyor. Anapolonu kakalamaktansa, mevcut kürdeyken, kan basıncını, böbrek değerlerini vs ölçtürerek körü körüne gitmemek çok daha mantıklı, zira karaciğer kendini hızla yenilerken, böbrekler başına gelenle ortada kalıyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
karanaconda    0

teşekkür ederim ilginiz için sizlerden aldığım bilgilerle ufakta olsa bir deneyimlemek istiyorum hatta 250mg haftalık düşünüyorum

tarihinde karanaconda tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.