Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

meo

Kür için yardım lütfen

Önerilen İletiler

meo    0

Herkese Merhaba,

Öncelikle herkese teşekkürlerimi sunarak konuya giriş yapmak istiyorum çünkü gerçekten de bu forumdan oldukça önemli bilgiler edindim.

Daha önce açtığım başlıkta da herkes elinden geldiğince yardımcı oldu. Teşekkür ederim.

Önceki başlığım;

viewtopic.php?f=23&t=1109

Yukarıdaki kısa yolda spor geçmişim ve fiziki özelliklerimle alakalı yazmıştım, o nedenle tekrar yazmıyorum. Sadece değişiklik olarak kilom 83'e düştü. yağ oranımı henüz ölçtürmedim ama sanırım %20 lerin altında olduğunu tahmin ediyorum.

İlk kürümden sonra, haziran ayında başladığım ve 6 hafta süren hgh fragment, hexarelin ve günde 1 er tablet olmak üzere anavar ve winstrol ile mini bir kür yaptım.

Gördüğünüz gibi ilk kürlerim genelde yağ yakmaya yönelik oldu.

Şimdi ise Ekim ayı ile beraber yeni bir küre girmek istiyorum. Bünyem kilo almaya ve yağlanmaya oldukça müsait olduğundan uygulayabileceğim bir kür örneği araştırdım ve yine bu forumda Bay-T hocamın önerdiği bir kür planı gördüm. Planı aynı şekilde aşağı kopyalıyorum.

Definasyon amaçlı yağ yakmak ve kuru kas adelesi almak için 10 haftalık bir kür programı:

1.Hafta 400 mg testosteron propionate+400 mg boldenon

2.Hafta 400 mg testosteron propionate+400 mg boldenon

3.Hafta 400 mg testosteron propionate+400 mg boldenon

4.Hafta 400 mg testosteron propionate+400 mg boldenon

5.Hafta 400 mg testosteron propionate+400 mg boldenon

6.Hafta 400 mg testosteron propionate+400 mg boldenon+200 mg masteron

7.Hafta 400 mg testosteron propionate+400 mg boldenon+200 mg masteron

8.Hafta 400 mg testosteron propionate+400 mg boldenon+300 mg masteron

9.Hafta 400 mg testosteron propionate+400 mg boldenon+300 mg masteron

10.Hafta 400 mg testosteron propionate+400 mg boldenon+300 mg masteron

Kür sonu tedavisi olarak 10.Haftada yapılan son enjeksiyondan 1 hafta sonra 5 er gün arayla iki adet 1.500 i.e. pregnyl ve

1.Hafta 20 mg nolvadex+50 mg proviron

2.Hafta 20 mg nolvadex+50 mg proviron

3.Hafta 20 mg nolvadex+50 mg proviron

Yarın gerekli hormon testlerini yaptıracağım ve buna göre artık harekete geçmek istiyorum. Ancak aklıma takılan bir kaç konu var bunları siz değerli hocalarıma danışmak istiyorum.

1-Okuduğum bazı forumlarda Masteron için daha ileri seviyelerde kullanılması gerektiği yazıyor. Benim gibi az bir kür geçmişi olan kimsenin bunu kullanmasında bir sakınca var mı? Kürden çıkarmalı mıyım?

2-Testo P. seçmemin sebebi yağ yakımınını daha da hızlandırmak, ancak 2 günde bir iğne olmak gerçekten benim için biraz zor olacak bunun yerine Testo E. kullansam amacımdan çok uzaklaşır mıyım?

3-Boldenonu vücutta su tutmadığı için istemiştim, ancak bir çok forumda 12 haftada etkisinin ortaya çıkacağı yazıyor. 10 haftalık kullanım yeterli olur mu?

4-Testo P. ve masteronu değiştirsem eğer bu sefer amacımdan da uzaklaşmış oluyorum :roll:

5-Bu kürü yine hgh fragment ile son ayını desteklememde bir sakınca olur mu? ya da hacim için igf 1 veya follistatin ile? (bunlar boldenon ile birleşince dayanılmaz bir açlık hissi oluşturmasından çekiniyorum açıkçası)

6-Eğer yukarıdaki kürü aynen uygular isem, pct başlamadan gerekli hormon testlerini ne zaman yaptırmalıyım?

7-Ya da bana şunu diyebilirsiniz bu kürden vazgeç, sana şunu önerelim. Alternatif olarak önerebileceğiniz bir kür olabilirse çok sevinirim.

Kür ile diyet te uygulayacağım. Supllement olarak; bcaa, whey, creatin, glutamin, sıvı aminolarım mevcutta var. Bunları da kür esnasında kullanmayı planlıyorum.

Ek olarak multivitamin, b, c vitamini, tribestan da kullanmayı düşünüyorum.

Kürün son şeklini vermek adına yanına ekleyebileceğim 'olmazsa olmaz' bir ilaç ya da koruyucu var ise belirtmenizi rica ederim.

Yardımlarınız ve yazacağınız her kelimenin benim için çok önemli olduğunu belirtmek isterim.

Herkese saygılar ve sevgiler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Loving    9.490
Herkese Merhaba,

1-Okuduğum bazı forumlarda Masteron için daha ileri seviyelerde kullanılması gerektiği yazıyor. Benim gibi az bir kür geçmişi olan kimsenin bunu kullanmasında bir sakınca var mı? Kürden çıkarmalı mıyım?

2-Testo P. seçmemin sebebi yağ yakımınını daha da hızlandırmak, ancak 2 günde bir iğne olmak gerçekten benim için biraz zor olacak bunun yerine Testo E. kullansam amacımdan çok uzaklaşır mıyım?

3-Boldenonu vücutta su tutmadığı için istemiştim, ancak bir çok forumda 12 haftada etkisinin ortaya çıkacağı yazıyor. 10 haftalık kullanım yeterli olur mu?

4-Testo P. ve masteronu değiştirsem eğer bu sefer amacımdan da uzaklaşmış oluyorum :roll:

5-Bu kürü yine hgh fragment ile son ayını desteklememde bir sakınca olur mu? ya da hacim için igf 1 veya follistatin ile? (bunlar boldenon ile birleşince dayanılmaz bir açlık hissi oluşturmasından çekiniyorum açıkçası)

6-Eğer yukarıdaki kürü aynen uygular isem, pct başlamadan gerekli hormon testlerini ne zaman yaptırmalıyım?

7-Ya da bana şunu diyebilirsiniz bu kürden vazgeç, sana şunu önerelim. Alternatif olarak önerebileceğiniz bir kür olabilirse çok sevinirim.

Yardımlarınız ve yazacağınız her kelimenin benim için çok önemli olduğunu belirtmek isterim.

Herkese saygılar ve sevgiler.

1- Evet ilerleyen dönemlerde kullanmak sizin için artı bir hareket olacaktır winstrol + masteron'n saç dökülmesine katkı yaptıını'da unutmayın.

2- Definasyon dönemi propi. kullanılır bulk zamanı enantaht

3- 8-9 haftada etkisini görsel anlamda vermeye başlar.

4- Masteron deiştirebilirsiniz.

5- Evet igf 1 bu + boldenon açlık hissinizi çok üst seviyelere çekecektir. HGH FRAG kullanabilirsiniz sorun olmaz.

6- Testin zamanı olmaz aslında değerleri kontrol altında tutmak için bu testleri kür süresince başında ortasında sonunda yaptırın derim.

7- 1000 kere düşünün 1 kere karar verin vücudunuzu en iyi tanıyan hangi ilacın nasıl tepki verdiğini bilen sizsiniz o yüzden en iyi yol bildiğiniz yoldur.

Keyifli forumlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.