Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Ilaçlarda renk, eşleme ve saklama koşulları

Önerilen İletiler

Loving    9.371

Merhaba arkadaşlar;

Bugün yine tarafıma çok iletilen 3 soruyu konu alacağız bir çok kişiye de tecrübe olacağı kanaatindeyim. 

1.SORU : İLAÇLARDA RENK DEĞİŞİMİ (KARARMA/KOYU OLMA DURUMU) NEDEN OLUR?

Arkadaşlar bu durum tamamen ilacın hava alması ile alakalı. Hava alma durumunu şöyle özetleyelim et, sebze, meyvelerin dondurulmuş vakumlu hallerini görürüz market veya satış alanlarında içlerindeki hava tamamen alınır böylece deformasyona uğraması engellenir bu durum kullanılan ilaçlarda da geçerli. Hep deriz ilaç uzun sürede beklese hava ve ısı değişiklikleri ile boğuşmadığı sürece kullanılmasında pek sakınca görmüyoruz diye. Tüm bunlardan mütevellit ilaçlar üretim sonrası hemen paketlenirler ve hava ile olan bağları kesilir böylece elinize suyun ana rengi veya kolonya rengine yakın halde gelir çoğu ürün ama hava aldıkça bu su rengi ''idrar rengine'' dönmeye başlar çünkü hava ile enjektör için giriş çıkış veya preslerde hava alır flakonlar.

Böylece ilk aldığınız sarım tırak renkte olan ilaç zamanla rengi koyulaşır. Ha şu da olabilir ilk geldi karaydı zaten! Diyebilirsiniz. O durumda üretim döneminde ürün hava almış şekilde bekletilmiş olabilir sebebi odur. ilacın renginin gittikçe koyuya dönmesi ''beni artık kullan ve bitir'' cümlesinin dile gelmesi ile eşit anlamı taşır. :) 

2t.jpg.62044de42a8a71e9f4edd775f81c045c.jpg

2.SORU : İLAÇLAR BİRBİRİ İLE KARIŞTIRILIP AYNI ENJEKTÖRDE VURULABİLİR Mİ?

Arkadaşlar burada ilk söylenmesi gereken her ilaç aynı enjektörde match edilemez. Çünkü ilaçlarda kendi içinde çeşitli sınıflara ayrılıyor. Bu sınıfsal farklılıklardan birisi bazı ilaçların su bazlı bazılarının ise yağ bazlı olması o yüzden su bazlı ilaçları aynı sınıf yağ bazlı ilaçları da aynı sınıfta olan diğer ilaçlarla karıştırıp vurabiliyorsunuz. 

Misal; EFEDRİN - Su bazlıdır /// Misal; Testosteron Propionat yağ bazlıdır.

Misal; WİNSTROL - Su bazlıdır /// Misal; Trenbolone acetat yağ bazlıdır.

Haliyle efedrin ve winstrol aynı enjektörde vurulabilirken T. propionat ve trenbolone da aynı enjektörde vurulabilir çünkü sınıfları aynı.

Hangi ilacın ne bazlı olduğunu google üzerinden araştırarak bilgi edinebilirsiniz.

f1.jpg.bef46382a05067e6529cdd28d297c512.jpg

3.SORU SAKLAMA KOŞULLARI NELERDİR İLAÇLARIN?

Yağ bazlı ilaçları genelde dolaba koymuyoruz su bazlı grupları da zira su bazlı gruplar konulsa da problem yaşamayız ama yağ bazlı gruplar '' KRİSTALİZE '' oldukları için dolaba dış alan sıcaklığı 30,40 derecelerde olmadıkça. Çünkü yağ bazlı gruplar konduğunda ne dedik kristalize oluyorlar dedik haliyle dışarıya çıkardığınızda hemen enjekte edemezsiniz onu mümkünse sıcak alan veya ılık suda bekletip kristalize olmuş yarı donmuş halinden soyutlamanız gerekmektedir. 

Aynı durum sarmslar içinde geçerli tavsiyem yağ bazlı gruplar gibi oda sıcaklığında 20,25 dereceye kadar güneş görmeyen alanlarda muhafaza edilmesini daha uygun buluyorum tecrübelerimce. Peptid sınıflarına gelecek olursak dolapta durmalarında bir sakınca yok karışmadan fakat karıştıktan sonra kesinlikle dolaptan çıkarılmamalı. 

Keyifli Forumlar.

 

  • Beğen 15
  • +1 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×