Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

bysabri1

Kür içi mct hcg kullanımı mantığı

Önerilen İletiler

bysabri1    37

Merhabalar şimdi uzun Only testo yada uzun kür girildiğinde doğal olarak min 10 -12 ay ve yahut daha uzun kürlerden bahsediyorum, kür içinde HCG kullanımı ne kadar sağlıklı ve kullanacaksak neye göre kullanmalıyız. Forum içinde bir çok bilgi var ve hepsi bir biri ile çelişkili, kimisi kullanılmaz şayet kullanılırsa pct döneminde sıkıntı yaşata bilir deniyor, kimisi arada testisleri canlandırmak için 15-18 . Haftalarda kullanılması veya kür içinde köprü geçişlerinde atıyorum Bulktan definasyona geçilecek ve bu geçişte vücudu dinlendirmek için 1-1,5 ay düşük mg only Testo gidilecek Daha sonra yine anaboliğe devam bu süreçte testisleri Recovery yapmak bi için HCG kullanımı mantıklımı? Ne kadar sağlıklı testisler için ne kadar sağlıksız?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Askabar    1.091

Kür içinde HCG testisler fındık kadar küçük olmadıkça kullanılmasını çok önermiyorlar bencede saçma. Kür sonu pct süresinde vücudun HCG ye direncini artırıyor. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: mnsr
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Ben yaklaşık 20 haftalık bir blastı geride bırakarak ilacı kestim. Yarışma süreci olduğundan dolayı ilaçlar biraz yoğun idi aşağıya miktarları yazıyorum. 
      KÜR DETAYLARIM:
      Test prop 500 Mast prop 500 Tren ace 225 Wins 50 Şeklinde kullandım. Ekim ilk haftası ilaçlar bitti ve 2 hafta sonra pct başlayıp bi kutu ovitrelle yani 6500IU bi de elimde kalmış olan Pregnyl vardı 5000IU bu ikisini 3 e bölerek gün aşırı kullandım. Bu sırada klomen (ilk 7 gün 100 sonra 50 sabit) ve tamoxifene (20 ve son 7 gündür 10) başladım.
      Yani totalde 40 gündür pctdeyim diyebilirim. Klomene hala devam ediyorum bugün test verdim ama istediğim gibi yükselmedi. 

Daha öncesinde bir ürolog aracılığı ile pct yapmıştım ve açıkçası çok daha etkiliydi. O farklı olarak HCG yerine Gonal-F kullandırtmıştı ve klomeni de uzunca bi süre kullandırtmıştı yaklaşık 2.5 ay kadar. Aynı şeyi yapmalı mıyım? Çünkü lh fsh istediğim kadar artmamış ve total testo da artmamış neredeyse ama ürolog ile yaptığım zamanda total testo üst sınıra çok yaklaşmıştı. 
      Çok hakim olduğum bi konu değil, hatalar da yapmış olabilirim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    • Yazan: Wgestelx
      Abilerim  ben normalde pct için ovitrelle almıştım eczaneden, testisleri toparladığı ve uzun kürlerde kullanılması gerektiğini söylemişlerdi, eğer ileriki haftalarda kür içinde testislerle ilgili bir problemle karşılaşırsam bunu kür içinde de ufak dozda kullanabilir miyim özellikle kürün sonuna doğru 15'nci  haftalarda.
      Böyle bir kullanımı var mı?
      Şimdiden Teşekkürler. 
    • Yazan: Anubis666
      Kürüm bitti fakat pregnyl kullanımını unuttum uzun zamandır kür yapmadığım için yardımcı olur musunuz?
      klomen nolvadex pregnyl  Olarak pct mi yapacağım?
      Bazı arkadaşlar ovitrelleyi de öneriyor siz ne düşünüyorsunuz?
    • Yazan: KingoDisco
      Arkadaşlar choriomona doğum kontrol testi yapmak için çözeltiyle tozu karıştırdım.
      Sonra teste döktüm ama sonuç çıkmıyor bir türlü sizce neden olabilir?

• Yazan: KingoDisco
      Merhaba arkadaşlar choriomon orjinal olup olmadığını doğum kontrol testiyle nasıl anlayabiliriz?
      Vurulduktan sonra teste idrar yapmak gösterir mi ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.