-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Ermeckog
Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim Pharmagen ürünleri aldım henüz kullanmadım bir kaç gün sonra başlayacağım. Daha önceden tecrübe edip kullanan var mı?
Not: Eğer kullanmadiysaniz 3. Kişinin ağzından duyup o marka çöp bu marka şöyle yorumları yapmayın yakışmaz kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Çok eski bir yazı gördüm forumda deca + testo kullanmış test sonuçlarında ise yaramış ama güncel bilgi varsa daha önemli olur.
-
Yazan: kaj
selamlar dostlar
izmir içinde bio-peptide pharmagen gibi ürünleri satan bi tedarikçim vardı saitdi ismi numarasını kaybettim bilen varsa mesajlardan yazabilirmi ürünlerini kullanıyordum gayet iyi ve çalışmıştı
igf1 lr3
hgh fragment
pharmagen testo bolde
-