Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

nescpe

Kilo almak için follistatin 344 kullanılır mı

Önerilen İletiler

nescpe    1

Merhaba 23 yaş 182 boy 70 kg civarıyım 8 aylık bi spor geçmişim var

amacım yarışmalara katılmak veya damardan patlayacak bi vücut değil sadece 10-15 arası kg kazanmak ve fit gözükmek için bu ürünü kullanabilir miyim tavsiyeleriniz benim için çok önemli teşekkür ederim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


alpseyyah    34
nescpe, 2 saat önce yazdı:

Merhaba 23 yaş 182 boy 70 kg civarıyım 8 aylık bi spor geçmişim var

amacım yarışmalara katılmak veya damardan patlayacak bi vücut değil sadece 10-15 arası kg kazanmak ve fit gözükmek için bu ürünü kullanabilir miyim tavsiyeleriniz benim için çok önemli teşekkür ederim.

Gercek follistatine 344 bulabilirsen olur ama turkiyede bulman neredeyse imkansız.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vural2    990

Niye folistatin mesela ? 

nescpe, 5 saat önce yazdı:

Merhaba 23 yaş 182 boy 70 kg civarıyım 8 aylık bi spor geçmişim var

amacım yarışmalara katılmak veya damardan patlayacak bi vücut değil 

 

Şurada ben konudan uzaklaştım zaten.İstesen de yapamazsın bu iş öyle kolay değil ve bunlar da sihirli değnek değil.Yemek yemeni ve ilaç kullanmamanı öneririm.Çünkü sen düzenli şekilde antrenman yapıp yemek yemezsen sadece hormonal dengeni bozacaksın.

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Ripped
      Merhabalar ilk kürüme başladım @Loving hocam eşliğinde, yaşım 19 yağ oranım %10 spor alt yapım gayet iyi 3 yıldır vücut geliştirme ve öncesinde basketbol güreş bisiklet gibi sporlarla ilgilendim beslenme konusuna gelirsek makro ve kalori hesabı yapmadan beslendiğim gün hatırlamıyorum son 1,5 yıldır , yorumlarınızı ,tavsiyelerinizi, fikirlerini, bekliyorum. Yorumlar için teşekkürler
      1-16 testosteron 500 mg
      1-12 deca 400 mg
      1-5 dianabol 30 mg
      1-11 follistatin 344 100 mcg
      1-3 İgf-lr3 100 mcg
      Kürümün 2. haftasını bitirdim şuana kadar 3500-4000 kcal arası beslendim , 2 haftada baya iyi gelişim elde ettim 4,5 kg aldım vücudumdaki gelişim net şekilde fark ediyorum kollarım balon gibi şişti . Güç artışı oldu ama omuz sakatlığı yaşadım bir süre önce bench press ve omuz presslerinde kg artışına yönelmiyorum pek fazla ,bazen omuz ağrısı yaşıyabiliyorum ,  belim sadece 1 cm kalınlaştı aynada karın bölgemde bir fark görmüyorum six packler yerinde su tutumundan olmuş olabilir. Ciddi anlamda pump artışı oldu özellikle göğüs sırt günlerinde antreman sonunda kendimce yaratığa dönüyorum diyebilirim. Haftada 6 gün antreman yapıyorum ,yoğun olduğum haftalar bacak antremanını 1 güne düşürüp 5 gün antreman yapıyorum,
    • Yazan: servt
      Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar , 
      Bu Konuyu Açma Sebebim @Loving Hocamdan almış olduğum kürün kür ortası bir tahlil yapmak istedim Umarım Bana Kızmaz
      Burada Paylaştığım için. 
      Sonuçlarda Dikkatimi Çeken Total Testesteron Oldu  Önceki Kürde Tahlil sonucum 160'dı. Şuan 1500  Fark Böyle Bir şeymiş. Daha Önceden Girdiğim Aşırı Derece Sivilcelenme Baş ağrıları vs. Çekerken Bu kürüm de Bu şekilde Bir Sıkıntı Çekmedim.
      Sağ olsun @Loving Hocam Destekleri Sayesinde Kür İçerinde Çok Güzel Bir Tablo İle Karşı Karşıya Kaldım. Kendisine Burdan Tekrardan Dürüstlüğü ve Samimiyeti İçin Çok Teşekkür ederim. Kür veriminden Hiç Şikayetçi Değilim Çok Güzel Bir Verim Aldım. Sadece Kendimden Kaynaklı İştahım da Sıkıntı Olduğu İçin Yemede Sıkıntı Çekiyorum Onu Aştığım Zaman Her şey Daha güzel olacak İnş. 
      Bu Konuyu Açmada Sebebim @Loving Hocama Çok Teşekkür etmek istemem. Dürüstlüğü İlgisi Alakasından Dolayı Çok Teşekkür ederim. Neredeyse Tabiri Caiz İse 7/24 Destek Vermesinden Dolayı. Gerçek ürün desteği ile Buluşturmasından Dolaylıda Teşekkür ederim. Daha önceki Kürlerimden Bahsetmek bile istemiyorum. 
      Hocamla Durmak Yok Büyümeye Devam  Ellerinize Ve emeğinize Sağlık Hocam. 
      Tekrar Tekrar Teşekkür Ederim Bu arada Tahlil Öncesi Kürlerimden Bahsedeyim
      Testo - Deca 8 Hafta  ( askerlik durumu ile ara 3 Hafta )
      Testo - Deca 8 Hafta ( askerlik sonrası devam ) 
      Daha sonra 
      Testo - Deca 3 Hafta devam
      Testo - Deca-Boldenon 4.Hafta Küre Dahil olan Boldenon
      Testo - Deca - Boldenon 5.Hafta Deca Bitimi Ve Devamı
      Testo - Boldenon - Follistatin 344 İle Devam.
      Testo - Boldenon - Follistatin 344 İle 16 Hafta Devam Etmeyi Düşüyorum.Hazır Orjinal Ve Temiz Ürünler Varken  Faydalanmak İstiyorum
      Emeğinize Yüreğinize Sağlık @Loving  Hocam Çok Teşekkürler Tekrardan.
      Şunu da Dile Getiriyim arkadaşlar Kendi Düşüncelerim Ve Gerçekten Böyle Hissettiğim İçin Buraya Açtım Konuyu. Sayesinde Çok Şey Öğreniyorum Ve Gayet Açıklayıcı ve Güzel Üslubundan Dolayı . Çok Çok Teşekkürler @Loving Hocam. Ürünlerin Ne kadar Orjinal Ve Kendisinin Ne kadar Dürüst Olduğunu Dile Getirmekti Sadece Benim Amacım. Zaten Böyle Birisi Birde Ben Bahsetmiş oldum.
      Umarım Kızmazsınız Hocam Çünkü Sonuçları Zaten Sizinle Konuştum Güvenmiyor İnanmadı gibi vs. Algılamazsınız Umarım Sonuna Kadar Size İnanıyorum ve Güveniyorum. Sadece Diğer Arkadaşlarında Bilgisi Olması Amacıyla Paylaştım ve Düşüncelerimi Döktüm.
      sürçü lisan ettiysem affola . Tekrardan Çok Teşekkürler. Sen Bir Kralsın @Loving 
        
       
    • Yazan: Ripped
      Merhabalar ilk kürüme bir sıkıntı olmassa 1 ay içerisinde başlıyıcağım yaşım 19 spor alt yapım gayet iyi 3 yıldır vücut geliştirme ve öncesinde basketbol güreş bisiklet gibi sporlarla ilgilendim beslenme konusuna gelirsek makro ve kalori hesabı yapmadan beslendiğim gün hatırlamıyorum son 1,5 yıldır , yorumlarınızı ,tavsiyelerinizi, fikirlerini, bekliyorum. Yorumlar için teşekkürler
      1-16 testosteron 500
      1-12 deca 400 (Deca ve boldenon 1-16 arasında biraz kararsızım yorumlarınıza açığım, kafamda şuan deca kullanmak var)
      1-5 dianabol 30mg
      1-10 hafta follistatin 344 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×