Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Arda16

Yavaş yavaş ilerlemek mi hızlı ilerlemek mi

Önerilen İletiler

Arda16    3

Stereoid kullanmican merak ettiğimden soruyorum eğer ileriye dönük bir hedef varsa yavaş yavaş ilerlemek daha mı mantıklı olur mesela önce 500 testo 400 boldenon yerinde önce only testo 250 kullanıp yavaş yavaş ilerlemek daha mı mantıklı olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Rdm    2.543

Ah Arda ah, sen ne kadar bıkmayacaksan ben daha da bıkmayacağım sana cevap yazmaya :)

KÜRE GİRME. GİRME KÜRE. 

STEROİD KULLANMA. KULLANMA STEROİD.

OKU ARDA OKU.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Arda16, 30 dakika önce yazdı:

Stereoid kullanmican merak ettiğimden soruyorum eğer ileriye dönük bir hedef varsa yavaş yavaş ilerlemek daha mı mantıklı olur mesela önce 500 testo 400 boldenon yerinde önce only testo 250 kullanıp yavaş yavaş ilerlemek daha mı mantıklı olur

Senle aynı yaştayım bende sarms kullanacaktım da ilerde baya sıkıntı olabiliyormuş bende hala kararsızım kullansam mı kullanmasamı diye de kullanmam bence sende kullanma ilerde pişman olun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Arda16    3
deadlowtr1234, 3 saat önce yazdı:

Senle aynı yaştayım bende sarms kullanacaktım da ilerde baya sıkıntı olabiliyormuş bende hala kararsızım kullansam mı kullanmasamı diye de kullanmam bence sende kullanma ilerde pişman olun

Bro hayvan gibi olmak istiyorum benim istediğim vücut için stereoid kullanmam şart

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Arda16, 23 dakika önce yazdı:

Bro hayvan gibi olmak istiyorum benim istediğim vücut için stereoid kullanmam şart

Knka orası öyle bende aynısını istiyom bana da biri kullan dese kullanacam da kimse kullan demiyor 😂 sen girersen falan haber et de merak ediyom bende sarms istiyom da kararısızım pişman olan çok naturel devam edecem 18-19 yaşıma kadar seneye yk 11 kullanırım öyle planım var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ljung-Box    10

22 23 yaşın altında birinin ; eğer çok şanslı bir fiziği yoksa küre girmesi taraftarı değilim.

emeklemeden koşmamak gerekir. sağlam bir spor alt yapısı oluşturup herşey kusursuz olduğunda küre girmek en mantıklısıdır.

bu olay hiç motor kullanmamış birini cbr 1000rr ile motora başlatmak ile aynı.Heves var ama o motoru kontrol edecek bilgi birikimi ve tecrübe yok.Umarım dedğimi anlamışsındır.

Spor ve vücut yapma konusundaki hevesini anlıyorum hepimiz aynı heveslerle başladık.İlk kürüme 18 yaşında başladım.Emin ol hayattaki en büyük pişmanlığımdı çünkü yeterli bilgi birikimi yoktu çocukluk hevesiydi ilaç satma meraklısı hocalar vardı vs. Dersen ki ben burda forumda çok takıldım her şeyi biliyorum o zaman istediğin küre girersin yeterli alt yapın varsa 50 kiloyum ben diyorsan önce yemek yemeyi öğren. Sana tavsiyem ilk küründe sadece testo giderek vücudun ne tepki vereceğini görmen. bunu da haftalık 250 başlayıp zamanla artırarak devam edebilirsin. İlk kürümde tren vurayım hayvan gibi olayım dersen ne karaciğerin dayanır ne böbreğin dayanır. Hevesli kardeşlerime tavsiyemdir. Tanıdık bir eczane bul sustanonla başla ilacı kullanırken sağlam satıcılar bul en sağlamı sanırım bu site. 100 tl asağıya alacağım diye vucuduna zeytinyağı vurma, içmen senin için daha faydalı olur :). Son olarak tavsiyem kür içinde onu da vurayım bunu da vurayım deme sağlam bir plan yap gerekirse profesyonel destek al. gideyim bu hafta 250 testo 250 boldenon vurayım haftaya 400 400 vurayım yanına da tren ekleyeyim deme.

hedef olarakta ileriye dönük hedeflerim var dersen yavaş ve düzenli ilerlemek en doğrusudur.

zaten profesyonel olarak yarışmak istiyorsan şuan kafanda olan ilaçların ne kadar yetersiz olduğunu ilerde göreceksindir.

sevgiler. iyi forumlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.