-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: FatChicken
Merhaba, benelux pharmanın olumsuz bir izlenimi olduğunu biliyorum ama oxandrolone, turinabol ve testosterone propionat ürünlerini kullandım ve kesinlikle çalışıyor. Şuan cutmix isimli ürününe başladım(testo prop, masteron, tren a) daha önce bunu yada benzer bir ürününü kullanan var mı? Ürün çalışıyor mu?
-
Yazan: iicateleaii
Selam Benelux pharma markasından boldenon aldım ürün orjinal ama içime kurt düştü marka hakkında pek bir bilgim yok, daha öncesinden bu markayı kullanan yada bir bilgisi olan varmı ?
-
Yazan: Never4ever
Arkadaşlar bu markaya dair kullanan arkadaşların tecrübelerini merak ediyorum.Özellikle SARMs'larını Alıp kullananların yorumu nedir ve kullanmayan biri olarak dışarıdan nasıl gözüküyorsa yorum yapmanızı rica edicem. Ama lütfen kullanan ve kullanmayanlar yorumunda belirtsin. Ek olarak satıcı ile konuştuğumda Polonya menşei ürün olduğunu söyledi var mı bir bilgisi olan.
-