Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Andarine (s4) vs ostarine (mk-2866) - kişisel karışlaştırmam

Önerilen İletiler

Loving    9.195

Selamlar Peptid Türkiye ailesi;

Bu sarml'ların ikisi de definasyon (cut) için kullanıldığından, bu yazı çok ilginç bir karşılaştırma makalesi olacak. :) 

Andarine (S4)

Andarine, kas kütlesi oluşturmada ve kemik sağlığınızı geliştirmede Ostarine'den daha güçlü olduğu iddia edilen bir sarm'dır, en azından hayvanlar üzerinde yapılan çalışmalar bunu ortaya koydu. Andarine ilk keşfedildiğinde, androjen reseptörüne afiniteye sahip olduğu için bilim camiasında bir mucize olarak görüldü...

Tüm bunlar, Andarine'in onu yüksek dozlarda alanlarda görmeyi bozduğu keşfedildiğinde durma noktasına geldi, bu da bilim adamlarının SARM'den uzak durmasına neden oldu ve şu an itibariyle bunun üzerinde yeni bir çalışma yapılmadı. 

Ostarine (MK-2866)

Yapılan araştırmalar'da en yüksek verimle çalışılan ve popüler sarm olan Ostarine, Andarine'nin temel özelliklerine benzer etkilere sahiptir, ancak bir yan etki olarak görme bozukluğu yoktur. Nispeten hafif ve kullanımı çok güvenlidir, ancak buna rağmen, Ostarine aşırıya kaçarsanız ağır baskılamaya (hormonlarınız'da) neden olabileceğinden dozajlarına dikkat etmek gerekir. Ostarine şu anda bilim adamları tarafından osteoporoz ve diğer kemik erimesi gibi hastalıkları için potansiyel bir çare olarak görülüyor. 

Andarine - Ostarine (Yarılanma Ömrü)

Ostarine, dört saatlik yarılanma ömrü vardır günde birkaç kez vücuda alınmayı gerekli kılan Andarine ile karşılaştırıldığında, günde yalnızca bir kez vücuda alınmayı gerektirdiğinden kullanımı çok daha kolaydır. 

Andarine - Ostarine - Faydaları

Faydalar söz konusu olduğunda bu iki sarm'ın birbirlerine karşı olan karşılaştırmalarını gözlemlemek ilginç olacak.

Bu sarmı her ikisini de deneyimlemiş biri olarak sizinle ilginizi çekecek kısımları paylaşacağım.

Definasyon Dönemi Kas Kütlesi Arttırımı Konusu Mu?

Hem Andarine hem de Ostarine, cut/definasyon dönemi kas yapınızı koruyacaktır. Asıl soru, bu iki sarm ile bir kalori açığı yarattığınız dönemde kas kazanımınız söz konusu olacak mı? Deneyimlerime dayanarak, bu bileşiklerin her ikisiyle yağsız kas kütlenize katkıda bulunabileceğinizi gözlemledim ve bu karşılaştırma konusunda aralarında çok fazla fark olmadığını söyleyebilirim. 

Yağ Kaybı Konusunda Hangisi Daha İyi?

Sanırım aralarındaki büyük savaş bu soru ile alevlenecek. Andarine'i Ostarine'e kıyasla yağ kaybında biraz daha iyi buldum. Aradaki fark çok az ama yine de daha iyi sonuç arayanlar için söz konusu yağ kaybı ıse Andarine'i seçmelerinde fayda var diyebilirim. 

Hangisi Daha Güçlü?

Bu iki sarm içinde güç artışı söz konusu ise yalnızca küçük bir artış yaşayacaksınız. Ürünlerin kullanım dönemi kalori açığıda yaratılacağı için güç artışı dahja doğrusu yüksek güç artışı zaten biraz hayal olurdu.

Andarine VS Ostarine - Yan Etkileri Neler?

İki üründe içinde ciddi yan etkilerden söz edemeyecek olsam da dikkat edilmesi gereken bazı yan etkiler olacak.

GÖRME BOZUKLUĞU

Ostarine bu yan etkiye sahip değil fakat Andarine'de olduğu için bahsetmek isterim. Çok fazla Andarine alan veya genetiği gereği görme konusunda eksiklikleri olan kişiler, özellikle geceleri görüş oranlarının ciddi şekilde düştüğünü fark edeceklerdir. Benim tavsiyem, Andarine'in olumsuz etkilerini küçümsememek lazım onu kullanırken çok dikkatlki olmakta fayda var.

BASKILADIĞI HORMON DÖNGÜLERİ

Andarine ve Ostarine vücudumuzda ki hormon yapımızda baskı oluşmasına neden olabilir yüksek doz ve hafta süreleriyle kullanıldığında. En hafif sarm'lar dan olsalarda, vücudumuzdaki Testosteronu baskılarlar ve baskılamalardan kaçınmak için çok yüksek dozajlara çıkmamak önemlidir. Hangisi daha baskılayıcı bu konuda diye bir soru soracaksam kendime, Andarine demek zorunda kalırdım, çünkü biraz daha güçlü ve günde birkaç kez alınıyor.

Andarine VS Ostarine - Sonuçlar ?

Sonuçlar olarak her ikisinde de sonuçlar benzer, ancak kasların diri şekilde formlarını koruması ve kaybedilen yağ miktarı veya kilo söz konusu olduğunda Andarine kazanır diyorum. Yukarıda belirtildiği gibi, Andarine Ostarine'den biraz daha güçlüdür ve diğer sporcuların kullanım günlüklerini de göz önüne alacak olursam daha fazla yağ yaktıklarını ve daha fazla kilo vermenizi sağladığını söyleyebilirim Andarine adına. Ostarine döngüsünde, toplam vücut yağınızın yaklaşık % 3'ünü ve yaklaşık yedi kiloya akdar kilo kaybedebilirsiniz sorunsuz bir kullanım, diyet ve  kardiyolar sonrası. Andarine ile bu durum toplam vücut yağ kütlenizin yaklaşık% 4'ünü ve sekiz ila on kiloya kadar kilo verebilme durumunuz söz konusu olacak. İlk bakışta büyük bir fark gibi görünmeyebilir, ancak profesyonel vücut geliştiriciler için her kilo her yağ oranı çok önemlidir!

Final Yorumum

Yukarıdaki bölümlerden bir takım sonuçlar çıkarabiliriz, esas olarak Andarine, Ostarine'den biraz daha güçlü olsa da, ürünü kullanacak kişi için daha fazla risk taşır ve kişi onu kullanırken dikkatli olmalıdır. Sarm'lara yeni başlayan biriyseniz, yukarıda bahsedilen iki Sarm'ın etkileri benzer ve sonuçlardaki farklılıklar çok küçük olduğundan kesinlikle Ostarine ile başlamanızı tavsiye ederim. 

Sarm'lar konusunda deneyimleriniz varsa ve hedefleriniz doğrultusunda sizi nelerin beklediğini biliyorsanız, Andarine'i tercih edebilirsiniz. Bu daha iyi sonuçlar verecektir.

Keyifli forumlar.

444.png.eea99f2dac90f030e64cfeaf15aa9f39.png

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Cengiz27
      Merhabalar yaşım  23 boy 172, kg 86.5 uzun zamandır spor yapıyorum, yağ kaybı ve kas kütlesi eklemek için smart pharma nın bu üçlü kombinasyonunu kullanmaya başlayacağım günde 1ml, sorum bu sarmsların çalıştığını kan değerlerinde görebilir miyiz? Diğer bir sorum ise marka veya bunları daha önce kullanan kişilerin yorumunu merak ediyorum etkisi hakkında. Teşekkür ederim iyi forumlar 

    • Yazan: dogukan_6567
      Haklarında fazla bilgiler bulamadım burada bir konuya yanıt olarak sordum fakat cevap alamadım. Ostarine ve stenabolic kür yapılır mı araştırdım hiçbir yerde göremedim. Ostarini günde 10mg almayı düşünüyorum eğer kür olarak kullanılabiliyorsa Pct gerektirirmi? bir de forumda ki bilir kişilere sormak istedim 
    • Yazan: berke331974
      19 yaşında bir gencim doğal hormon sistemime çok fazla zarar vermeden vücut geliştirme alanında yol katetmek istiyorum ve 22 23 yaşıma kadar steroid kullanmaktan olabildiğince kaçınmak istiyorum 
      Bulk için temiz kas kütlesi oluşturmak adına Ostarine ve mk677 kombinlenir mi ?
      Bu kür sonucunda pct gerekli olur mu ?
      Bu kür sırasında dikkat etmem gereken noktalar nelerdir acaba ?
    • Yazan: Lightweight
      Merhabalar değerli forum üyeleri bir arkadaşım amerikaya seyahat etmeye gitti. Teksas eyaletinde şuan orada temin edebileceği Chemyo , Buydeus ya da umbrella Sarmsları türkiyeye sokarken bir sıkıntı çıkarırlar mı valizinde getirirse 1 ya da 2 adet olacak şekilde
      @rastlantisal
      @hectordoyle
      @metinav
    • Yazan: demiratici
      Merhaba Şu ana kadar MK-2866 kullandım. Şuanda 4 haftalık bir gw-501516 ve 6 haftalık RAD150(rad 140 ın uzun esterli hali) kullanıyorum. Yanına bir şey daha eklemek istiyorum Bunlar Yağ yakıcı Tablet Steroid Winstrol Anavar gibi veya Sarms olabilir YK-11 LGD-4033 vs. Ancak neyi eklemem gerektiğini bilmiyorum. Enjeksiyon veya Anapolon veya dianabol gibi karaciğeri çok etkileyen şeyleri kullanmayı düşünmüyorum. Önerilerinizi bekliyorum

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×