-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Cengiz27
Merhabalar yaşım 23 boy 172, kg 86.5 uzun zamandır spor yapıyorum, yağ kaybı ve kas kütlesi eklemek için smart pharma nın bu üçlü kombinasyonunu kullanmaya başlayacağım günde 1ml, sorum bu sarmsların çalıştığını kan değerlerinde görebilir miyiz? Diğer bir sorum ise marka veya bunları daha önce kullanan kişilerin yorumunu merak ediyorum etkisi hakkında. Teşekkür ederim iyi forumlar
-
Yazan: dogukan_6567
Haklarında fazla bilgiler bulamadım burada bir konuya yanıt olarak sordum fakat cevap alamadım. Ostarine ve stenabolic kür yapılır mı araştırdım hiçbir yerde göremedim. Ostarini günde 10mg almayı düşünüyorum eğer kür olarak kullanılabiliyorsa Pct gerektirirmi? bir de forumda ki bilir kişilere sormak istedim
-
Yazan: demiratici
Merhaba,
Yaklaşık 3 hafta önce Benelux Pharma MK-2866 satın aldım. Şimdi 1 hafta sonra yağ yakımını hızlandırmak için GW-501516 ve LGD-4033 Kullanmak istiyorum ancak bir zararı olur mu diye korkuyorum. Karaciğere herhangi bir enzimime zarar verir mi diye korkuyorum ilk hedefim Kas kütlesi oluşturarak Yağ Yakımı sağlamak. Sizce ne yapmam lazım. Alsam bir sıkıntı çıkarmı?
-
Yazan: Never4ever
Arkadaşlar öncelikle merhaba, sabah araştırırken gördüm tam olarak ne anlama geldiğini anlamadım. Aramızda aşağıdaki sayfadaki terimleri anlayıp yorumlayabilen biri çıkar mı acaba. Kendi düşüncem ve anladığım kadarıyla SR9009 testlerinde otofaj inhibisyonu ile küçük hücreli akciğer kanserini tetiklediği. Bildiğiniz üzere Küçük hücreli akciğer kanseri en hızlı yayılım gösteren akciğer kanseri türü ve tedaviye cevap vermek de kolay değil.
Sizlerin ne düşündüğünü bilmek isterim.
Şunu belirtmek isterim ki Bu Rev-Erb'i kullanmış olan kişilerin objektif olması hayati önem arz etmektedir.
Lütfen yorum yaparken sinirlerimize hakim olalım. Bilgi amaçlı bir paylaşım yapıyorum kimsenin ekmeğiyle derdim yoktur. Tek derdim sağlığımızdır
SR9009 Çalışması
-
Yazan: paradox
Arkadaşlar , merhaba 5-6 yıldır spordan uzak kaldım, önceki yıllarda profesyonel bir geçmişim yok her sene 3 yada 6 ay salona giderdim genelde iş den dolayı fırsat bulamazdım birazda tembellik de oluştu tabi..Evde spor yapmaya çalışıyorum tekrardan ama ne olduysa yine 2 hafta dır ara verim, Uzun zamandır internet üzerinde araştırıyorum gelişimi hızlandıracak yağlardan kurtarıcak yöntemleri..yaşım 43 , 82 kiloyum boyum 1.80 en büyük sorunum göbek ve bel çevresi nezaman kilo almaya başlasam simitler çıkıyor, Bu site denk geldi araştırmalarım sırasında Burak hoca ile görüştüm tavsiyelerde bulundu hagisini kullanmam konusunda , amacım yağlardan kurtulmak ama kurtulurken de hacimde kazanmak isterim, birçok seçenek var ve insan kafa karışıyor bide sanal ortamda o kadar çok bilgi kirliliği varki..Amacım fikir almak , benim gibi bir durumda olan bir arkadaş varsa onun tecrübelirinden yararlanmak ,bu işe yıllarını vermiş sporcu arkadaşlardan tavsiye almak, bu konudaki fikirlerinizi tavsiyelerinizi önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
-