Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

frkn.uzunm

Tren+testo prop+masteron bu ilaçları nasıl kombinlemeliyim?

Önerilen İletiler

frkn.uzunm    3

Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?

Elimde Tren acedat + testo propionat + masteron var

ml/100 mg 

Bu ilaçları kaç ml ve hangi günler vurabilirim?

Saygılar. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

AS1L    431

Kür/Spor geçmişini bilmeden şuan ki form durumunu ve elinde ki ürünlerden kaç kutu olduğunu bilemeden bir şeyler yazmak doğru değil ama aklında bir program canlansın diye örnek bir tane paylaştım umarım işine yarar

• Propionat; 1-2 Hafta 300mg 3-8 hafta 400mg
  • Acetat; 1-4 hafta 200mg 5-8 hafta 300mg
  • Masteron; 1-8 hafta 300mg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Bayraktar79
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      3 aydır testo bolde küründeyim 3 farklı marka kullandım İlk ikisinden verim alamadım muhtemelen boştu şimdi ultimate satan bir hoca ile tanıştım bana masteron primabolon öneriyor elimde 4 flakon testosteron var 2 si ultimate 2 si iran testo sizin fikirlerinizi almak istiyorum güncel formumu atıyorum İlk kürümdü bu arada son 1 kullanımlık kaldı boldenon bitiyor pazartesi gelişim alamadığım için devam etmek istiyorum.

• Yazan: Granikos
      Herkese iyi pazarlar diliyorum,
      1 ocak 2025 tarihinde ilk enjeksiyonumu yapıp only testesterona başladım, haftalık 250 mg olmak üzere 4 günde bir omuzdan enjeksiyon yapıyorum, başlamadan önce kan tahlillerimi hallettim, 5.haftam bittikten sonra tekrardan kan tahlili yapıp duruma göre haftalık 200mg Primobolan ekleyeceğim, bu açtığım konuya değişim fotoğraflarımı 3 haftada bir atacağım forumda ki yeni kişilere de bir fikir olmuş olur .9 aydır spor yapıyorum(1.5 yıl önce yine 8 ay yapmışlığım vardı)hafta içi 5 gün spora gidiyorum split antrenman programım var.
      Kişisel verilerim:
      boy:1.78  başlangıç kilo:66.5 biceps:33 bel:82 yaş:23 Günlük aldığım kalori miktarım:
      2.700 kalori protein 140 gram yağ 75–85 gram zeytinyağı Vitaminler:
      Multivitamin omega 3 magnezyum çinko biotin d3 C vitamini milk tistle b12 melatonin saw palmetto Şuan ki Güncel formum:

• Yazan: jogabonito
      Hocalarım arkadaşlarım, kardeşlerim merhabalar.
      Ben geçen yıl  tam bu zamanlar küre girmiştim. 15 haftalık testo bolde kürüne girdim. Kürden sonra pct imi kurallara uyarak yaptım ve pct sonrası vermiş olduğum testte değenlerim gayet normal çıktı ama bir sorun var eskisi değilim eskisi gibi hissetmiyorum eskiden olduğu gibi kolay tahrik olmuyorum uyarılmıyorum cinsellikten aldığım eski hazzı alamıyorum.
      Bunun adı sebebi nedir bilmiyorum @metinav hocamın daha önce yazmış olduğu bazı yazılara denk geldim testo duyarsızlığı gibi vb yardımlarınızı bekliyorum. Zaman zaman kendimi eskisi gibi hissediyorum 2, 3 günlüğüne sonrasında tekrar aynı ruh haline ve isteksiz halime dönüyorum.
      Hangi testleri olayım neleri kullanayım sadece şundan kurtulmak istiyorum. Kürüm geçen yıl nisan ayı başlarında bitmişti. O süreden bu yana hiçbir şey kullanmıyorum. Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: anabolik.adam
      Herkese selamlar,
      Kürde sertlik katması için masteron mu eklerdiniz winstrol mü?
      NOT:
      Amacım daha sert gözükmek daha define durmak (yağ oranım düşük) 
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Beyazıt
      İyi akşamlar beyler,
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      24 yaşındayım 67 kiloyum 1.78 boyum Hatrı sayılır bir estetik vücut istiyorum,9 aydır spor yapıyorum, yağlandığım için mini bir cut yapıp temizlendim 67 kg ya indim, ilk kür deneyimim için Testo enat ve masteron kürü kullanmak istiyorum dozajlar ise başlangıç için hatta hep böyle sürdürmek istiyorum bitene kadar.
      KÜR İÇERİĞİM:
      250 testosteron enanthate 300 masteron propionate Bu istediğim vücut için uygun mudur sizce? (73-75 kg da hafif yağsız estetik bir vücut)
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.