Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

JeffSeidx

Kafa karışıklığı abdurahian

Önerilen İletiler

JeffSeidx    26

Merhaba bu konuyu 3. Kez açışım diğer arkadaşın konusunu kirletmiştim ondan burada özür dileyerek bu konuyu açıyorum. 

 Konuma gelecek olursak arkadaşlar 1 hafta önce abdurahian testosteron enanthe aldım ama Burak hocamızın yaptığı paylaşımda (2018)de abdurahianın testosteron üretimini yapmadığını belirtmişti. Şimdi @TheShoulderarkadaşımız 2018 de bu paylaşımı yaptı abdurahian testosteron aldığını bizzat eczaneden ve sağlam olduğunu söyledi. Benim aldığım ürün ise onun kutusu batch no su ampulleri sktsi ile her şeyi aynı. Benim merak ettiğim konu 1 hafta öncesine kadar aldığım bu aynı ürün nasıl oluyorda şuan hala iranda eczanede olabiliyor bu zamana kadar nasıl benim elime ulaşıyor. Bu ilaçlara güvenmeli miyim 

IMG_20200228_215904.jpg

IMG_20200228_220012.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


JeffSeidx    26
TheShoulder, 10.07.2018 - 17:10 yazdı:

İkisi aynı ürün aynı marka biri 2019 son kullanma biri 2023 renk farkl ... @Loving hocamın sattığı ürünlerden şüphem yok o yüzden alan arkadaşlar doğru renk nedir ?

4FD45FAE-E0C0-482F-9A65-893234BA7DEA.jpeg

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
selvituncer    62

Yyeter be kardeşim bu kaç oldu yazını bile okumuyorum artık ne testoymuş ilk konunun ordan gönder ne gönderin varsa. Modda seni uyarmadımı 

  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mhmt38    287

Kardeşim en iyisi only testo basla 8-10 günde tam etkisini hissetmeye başlarsın. Içın rahat olmazsa da teste girersin. Sahsen ben boş ve sahte bir testoya denk geldiğini sanmıyorum. Iran ucuz bir urun testonun hammadeside ucuz.  Ha sahteyse de kendine zeytinyağı enjekte etmiş olursun sağlık açısından bir sıkıntısı yok.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.252

Forumdan sınırsız süre ile uzaklaştırılmıştır.

Konu kilitlenmiştir. 

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×