Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Metafor

+20kg değişim: natural 1 yıl

Önerilen İletiler

Metafor    3

Yaklaşık 1 yıl 2 aydır naturel olarak çalışıyorum. Genetiğim çok iyi sayılmaz fakat yağlanmadan kilo almakta zorluk çekmedim. İlk 3 ay oldukça hızlı şekilde 12kg aldım. Devamındaysa 1 yılda total 20kg eklemiş oldum. Sanırım 1 yıl öncesine göre belim 4-5 cm daha kalın. Fakat yağ oranında önemli bir fark yok gibi. Malesef başlarken ölçü almadım bu yüzden kilo ve güç değişimi olarak bilgi vereceğim.

1 yıllık genel değişim:yazaş: 17 >>> 18

Kilo: 59 >>> 79

Boy: 1.87 >>> 1.88

-------------------------------------------

5 tekrarda 1 yıllık güç değişimi:

Bench Press 40kg >>> 75kg

Squat 60kg >>> 95kg

Deadlift 65kg >>> 110kg

Overhead Press 20kg >>> 45kg

Bu süreçte kreatin dışında düzenli kullandığım supplement olmadı. Program olarak 5x5 ile başladım ve şuan 3x5'i bitirmek üzereyim. Beslenme kısmındaysa elimden geldiğince boş vakitlerime öğün sıkıştırmaya çalıştım. Okul, dershane vb. imkanlar el verdikçe bir şekilde kaloriyi arttırdım. Okula giderken dışardan yemek yerine kendi yemeğimi kendim hazırladım. Bu sayede daha fazla karbonhidrat, protein, yağ'ı aynı fiyata getirebiliyordum. Kendinize fazladan bir ara öğün eklerseniz uzun vadede mutlaka kilo alacaksınız. Periyodik olarak aldığınız kaloriyi arttırmaya odaklanın. Benim de hayat şartlarım çok iyi değil. Okul, dershane, spor şeklinde gidiyorum. Beslenme ve spora bir şekilde imkan yaratmaya çalıştım. Bir keresinde tenefüste bitiremediğim yemeği derste yemekte ısrar edince kınama aldığım bile oldu. 😅 İnsan sevdiği işe bir şekilde vakit bulacaktır. Bahane üretmeden fırsatları görebilmeliyiz. Ortada bir sorun varsa mutlaka bir çözümü de vardır. Mesela ara öğünlerimden vazgeçmek yerine tenefüslerde hızlı yemeyi öğrenmek gibi bir çözüm üretmiştim. 😂

Fotoğraflara gelecek olursak adam akıllı fotoğrafım fazla yok ama şunlar duruyor:

Bu fotoğraf spora başlayalı 2-3 ay civarı olduğundaydı. Çok hızlı kilo aldığımdan kas kütlesinden çok glikojen ve yağ olarak geldi. 59'dan 65kg'a çıkmıştım. Spordan önce çektiğim hiç fotoğrafım yok. Fakat başlarken 1.87 boyda 59kg'idim. Gerisini siz düşünün...

9bvZXk.png

Bu da ilk 4-5 aylık sonuçlarım. Vücut henüz tam oturmamıştı. Tatmin edici olmasa da yaza hazır diyebileceğim bir vücut yapmıştım. Burada yaklaşık 70kg'yim.

YV3ZPl.png

JWdbro.png

 

Burada da bir kaç ay önce çektiklerim var. Yaklaşık 78kg'yim. Sonuç:

oyn4Yb.png

5qp6oL.png

Son formum böyle.

Şu da sıkmayı beceremediğim berbat bir sırt pozu. O yüzden kötü çıktı. Fakat fikir vermesi açısından yükledim. Başka fotoğraf yok.

Qy1OJZ.png

Bu arada bacak soran olur d

6 ay öncesi:

gbj0EQ.png

Sonrası:

YV3ZMZ.png

Her türlü yapıcı eleştriye açığım. Fikirlerinizi bekliyorum. Lütfen yorum yapın. Hepinizin fikirleri benim için önemli.

İstek olursa konuyu güncelleyebilirim. Fotoğraflar eksik gelmiş olabilir.

Herkese iyi sporlar...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Metafor    3

Önceki konum silinebilir. Fotoğraf sıkıntısı çıkmıştı. Ben de düzenleyip tekrardan paylaştım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×