-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: byreal22
Merhaba arkadaşlar,
3 Haftadır Parabolan kullanıyorum. Onu bırakıp Tren Acetat geçsem bir sorun olur mu ?
-
Yazan: enxgin
Merhaba arkadaşlar,
trenbolon asetat (300mg) testestron propianat (300mg) proviron(50mg) kullanıyorum Önerilerin büyük kısmı günlük ya da gün aşırı olacak şekilde dozlama yapılması.
Ben şu şekilde yapıyorum:
pazartesi(100) çarşamba(100) cuma(100) Cumadan pazartesiye 3 gün geçiyor. Bu durum kürün verimini düşürür mü?
Daha önce bu şekilde kullanan varsa yorumunu görmek isterim.
-
Yazan: Yekhatb
Selamlar,
En son yaklaşık 1,5-2 sene önce:
Anapolon Sustanon Tren Cypionate Kürüne girmiştim. Uzun zamandır steroidi ve sporu bıraktığım için o zaman elde ettiğim tecrübelerin büyük bir kısmını hatırlayamıyorum. Bu yüzden siz kıymetli abilerim ve kardeşlerimden öneri almak istiyorum. Metabolizmam biraz yavaş, kilo almaya müsait ve yağlı bir yapım var. Özellikle bel simidi kısmında vücudum hep yağ depoluyor 1 aydır spora geri döndüm ve ilaç veya supplement desteği olmadan eski gücüme yaklaştım denebilir. Kas hafızam çabuk yanıt verdi yani.
Şu an:
Tren Acetate Testo Prop Masterone Kürüne girmeye hazırlanıyorum. Elimde CJC ve HGH Fragment peptidleri de mevcut. Kesinlikle zayıflayıp artık karın kaslarımı net görebilmek istiyorum. İlk defa kısa esterli bir küre gireceğim, bazı altın kurallar hakkında bilgi almak istiyorum.
Hangi supplementleri kullanmalıyım? Beslenme nasıl olmalı? Kardiyo nasıl olmalı/olmalı mı? PPL programı ile verimli bir sonuç alabilir miyim? Kürü ne kadar sürdürmeliyim ve sonuna winstrol atarsam vücudu çok yorar mıyım? PCT nasıl olmalı ? (Elimde 2 kutu orijinal Pregnyl var geçen senelerden kalan, SKT'sine 2 yıl var) Gibisinden sorularım var. Teşekkür ederim.
@Askabar @hectordoyle @SantoR @GHOST @otopsicikedi @DeMoNhUnTeR @Emrah @rastlantisal @Rdm
-
Yazan: derbaran
Arkadaşlar merhaba, yaklasik 15 16 gündür tren acetat kullanmaktayım 2 günde bir enjeksiyon yapıyorum. Aslında 4 5 yıllık spor geçmişim var fakat son bir senedir spor yapamadım bundan dolayı fazlasıyla yağlandım. Sadece prop ile yağ oranımı azalatmaya çalışıyordum araya 2 kutu kadar tren eklemek istedim. Daha önce tren enantat deneyimim var. Normalde tren bende gece terlemesi agresiflik vs vs yapar. Fakat hala bir şey hissetmedim.
Bu trenin çalıştığını nasıl hissederiz.
Sağlıklı günler dilerim.
-
Yazan: 6arrows
Selamlar. 3. kürümdeyim ve bu kürümün 4. haftasına giriş yaptım.
Haftalık olarak;
150 testo prop. 150 tren acetat 150 masteron Olacak şekilde ilerliyorum. Boyum 178 ve kilom şu an 79. yağ oranımı düşürmekte zorlanıyorum
Günlük beslenmem ise;
500 gr tavuk 5 yumurta beyazı 2 sarısı ile 2 ölçek whey, 3 kaşık yoğurt ile karıştırarak 3 kaşık zeytinyağı antrenman günlerinide ise 150 pirinç, bir ufak muz veya 3-4 hurma Özellikle alt karın tarafım ve yanlardaki yağ yakımım çok yavaş ilerliyor. Bunun için kürüme clen ve tiromel eklemek istiyorum onun
Planlaması ise şu şekilde;
1. hafta günde 1clen-1tiromel 2.hafta günde 2clen-2tiromel 3.hafta günde 3clen-3tiromel 4.hafta günde 2clen-2tiromel 5.hafta günde 1clen-1tiromel 6.hafta günde yarın tiromel 7. hafta 3 günde yarım tiromel Planlamam hakkında görüşleriniz ve önerileriniz nelerdir?
Ramazan ayı ve oruç tutuyorum günlük ilaçları ne aralıkla alabilirim?
Güncel formum şu şekilde:
-