Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Narkozcu1928

Sustanon primbolan kuru için acil yardim

Önerilen İletiler

Sitede hep bolde testo tren kürü önerileri bilgileri varken ilk kur için sustanon primbolan seçeneğini dusunuyorum elalemden almak yerine kendim eczaneden Bayer almak istiyorum ilk kurum olucak ilaç mglri kaç kaç olmalı neler kullanmalıyız yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim bulk kürleri den testi e.bolde örnekleri var ama susta primo anapolon kur örneği mglarimdirilmis hiç yok yardımcı olursanız sevinirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İlk kurum olucak 2 senedir vücut geliştirme yapıyorum anestezi teknikeriyim elalemin ilaçlarına güvenmiyorum testlere girdim spgo alt üst karaciğer kan testlerim herşey normal durumda sikintim yap

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mhmt38    307
Narkozcu1928, 22 dakika önce yazdı:

İlk kurum olucak 2 senedir vücut geliştirme yapıyorum anestezi teknikeriyim elalemin ilaçlarına güvenmiyorum testlere girdim spgo alt üst karaciğer kan testlerim herşey normal durumda sikintim yap

Sustanon çok dalgalanma yapan hatta beni trenden daha çok zorlayan Bi roid. Ve 12 haftanın üzerinde kullanımı çok sıkıntı. Primonun anabolik etkisi çok düşük mg az 400 mg min. kullanım gerekiyor. Oda 4 ml ilaç demek enjeksiyon sıkıntı. Anapolon her bünyeye uygun değil vücut yağlanmaya müsaitse kür sonu üzer. Yani herkes bu yüzden eczane kürleri ne çok sıcak bakmıyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Katılıyorum elbet haklısınız ama kontamine bir ortamda adamın evinde bastığı yada merdiev altında bastirttigi ilaçları kullanmak istemiyorum haliyle sustanon 500 primo 400 diye düşündüm ilk kur için kick start olarak da anapolon ama yanlarında ne kullanacağımı bilmediğim içinfikrini almak istedim herkesin .

Vücut yapım ektomorf şuan soğuk 38 kollarım  yağ oranım 13 14 gibi birsey

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.