Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Baro3

Ghrp 6 kürü

Önerilen İletiler

Baro3    9

Ghrp 6 sabah akşam gece 200mcg (3x200) toplam 600mcg 

testo p. Hergün 100 mg (haftalık 700 mg)

anapolan 150 mg (3x50mg)

120 günlük bir kür olucak 

Bulak kür yapmayı düşünüyorum daha önce formum 93 kilo yağ oranı yüzde 8 lerde iken  sakatlanma sonucu 78 kilo bandına indim şu an toparlanma aşamasında 82 kilo oldum ve kür planım bu şekilde hedef 20+ kilo yorumlarınızı bekliyorum 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


khantheros    39

Anapolonu piramit şeklinde kullanmanı öneririm 50 100 150 şeklinde bi anda vücuda ağır gelebilir reseptörler çekmeyebilir 120 gün anapolon kullan olacaksa tavsiye etmem 6 hafta on 4 hafta of sonra tekrar 6 hafta güzel olur diye düşünüyorum. Hedef kilo ise propionat yerine enantat tavsiye edebilirim hem maddi açıdan iyi olur hemde hergün kendini delmezsin 😁. Ayrıca 120 gün 16 haftaya tekabül ediyor yanına 600 mg boldenon temiz gitsen gayet güzel olur ekstradan sonradan belki dozajı yükseltirsin. Beslenmeyi hiç söylemiyorum bile karbo karbo :))

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Baro3    9

Anapolonu dediğin gibi 6 on 4 of 6 on yapmayı düşünüyorum testo p. Seçmemin sebebi kick star beklemeyi sevmiyorum enjeksyonu omuzlardan yapmayı düşünüyorum eklersem tren a. Ekleyebilirim bolde ve deca ile aram pek iyi değil 😁😁 

görüş ve fikirlerini paylaştığın İçin teşekürler 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×