Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

american-story

OPTİMUM NUTRİTİON PRO GAİNER 2380 GR

Önerilen İletiler

Sadece ülkemizde değil uluslararası platformda da supplementler piyasasını egale etmiş bir marka olan Optimum Nutrition’dır. Bu markanın bizlere sunduğu Optimum Nutrition Pro Gainer ürününü incelemeye alacağız şuana kadar markanın çıkarmış olduğu ürünleri inceldiğimizde her zaman bize pozitif algı yarattı bakalım bu üründe nasıl bir sonuca varacağız.

 

1) İçerik Ve Performansoptimumprogainericeriktablosuhangi

İçeriğe bakmadan önce ürünün amacında biraz bahsetmek gerekirse ürün kaliteli antrenmanlar sonrası kullanıldığında vücutta anabolik ortamı yaratmaya sebep oluyor buda kasların hacimlenmesini sağlıyor ve ürünün complex formda olması hem anlık vücut ihtiyacını hemde uzun süreli vücut ihtiyacını karşılıyor.

 

Şimdi ise değer tablosunda gördüğümüz değerlere bir bakmak gerekirse bir servisinde toplam 60 gram protein bulunmaktadır buda normal bir sporcu için protein ihtiyacının %40-50 civarını yetecek kadar iyi durumda proteinden bahsetmişken amino asitlere değinmeden olmaz gibi maalesef ki değer tablosunda amino asitleri görememekteyiz buda sanırım amino asitlerin az olduğu anlamına geliyor. Bu üründe en çok dikkat çeken özelliklerinden biride yoğun miktar vitamin ve minareler içermesi bunlar hep sizi dinç tutar hemde kasların ağrısını engeller ve başka buraya sığmayacak kadar çok yararları vardır. Son olarak üründe şeker ve yağ oranına bakarsak yağ oranı 8,4 gram şeker oranı 8,5 gram olarak görmekteyiz gainer ürünleri için gayet normal bir ortalama olduğunu söyleyebilirim.

 

2) Lezzet Ve Kullanım Kolaylığı

Optimum Nutrition Pro Gainer’da aroma olarak sadece çikolatası bulunmaktadır. Eğer spor hayatınız belirli bir süreyi geçtiyse optimum ürünlerini denedinizi düşünüyor ve tadın ne kadar iyi olduğunu bildiğinizi tahmin edebiliyoruz daha önce bu markayı kullanmayanlara ise lezzet bakımından aklınızda en küçük bir soru işareti olmaması gerektiğini söyleyebilirim. Kullanım kolaylığı çoğu gainer da olduğu gibi toz formda olması kullanım açısından gayet kolay.

 

3) Fiyat Ve Bulunabilirlikoptimımprogainersatınal

Güvenli ve Hızlı teslimatı sayesinde ülkemizde supplement tedariğinde bir numara olan Protein7.com dan gönül rahatlığı ile satın alabilir veya en uygun fiyatını öğrenebilirsiniz.

 

Kullanım Tavsiyesi

Başlangıç Seviyesi

1 Porsiyon 170 gr (3 tepeleme ölçek) ürünü 500 ml su ile karıştırarak Antrenman öncesi ve Antrenman sonrası tüketiniz.

 

Orta Seviye

1 Porsiyon 170 gr (3 tepeleme ölçek) ürünü 500 ml su ile karıştırarak Antrenman öncesi ve Antrenman sonrası tüketiniz.

 

İleri Seviye

1 Porsiyon 170 gr (3 tepeleme ölçek) ürünü 500 ml su ile karıştırarak Antrenman öncesi ve Antrenman sonrası tüketiniz.

 

İnceleme Özeti

 

Parça parça incelemiş olduğumuz Optimum Nutrition Pro Gainer’i özet geçecek olursak içerik bakımından ürün oldukça iyi tek dezavantajı amino asit grubunun az olması tad olarak ise üst seviye iyi kalitede olduğunu belirtebilirim.

 

61xF4mKOCHL.png

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×