Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

american-story

SÜT İÇEREK SAĞLIKLI KİLO ALMAK – GOMAD TEKNİĞİ

Önerilen İletiler

Kilo almakta zorluk çekiyorsanız ve kilo aldırıcı (weight gainer) kullanmak yerine sağlıklı yollardan süt içerek kilo almak istiyorsanız, GOMAD yöntemi sizin için uygun olabilir. Tabi eğer süte karşı (laktoz intoleransı gibi) bir duyarlılığınız yoksa.

 

GOMAD Nedir?

Kilo almak için kullanılan bir yöntemdir ve Süt içerek kilo aldırmayı amaçlar. Tam olarak açılımını yapmak gerekirse; Gallon of milk a day, yani günde bir galon süt anlamına gelmektedir. Bir galon ise aşağı yukarı 3.8 litre anlamına gelmektedir.

 

Özetle, Gomad demek, günde 3.8 litre (tam yağlı) süt içerek kilo almak demektir.

 

Gomad Ne Kadar Kilo Aldırır?

Gomad yöntemi ile 1 ayda 10 kilo civarında kilo almak mümkündür. Ama bunun sizin için faydalı ve sağlıklı olup olmadığını kendiniz belirlemeli ve doktorunuza/diyetisyeninize danışmalısınız.

 

Gomad Nasıl Yapılır?

Aslında Gomad ‘ı uygulamak teoride çok kolaydır çünkü bir gün içerisinde aşağı yukarı 3.8 litre süt içerek ve bunu yaparken günlük beslenmenize sağlıklı bir şekilde dikkat ederek, kilo almamanız neredeyse mümkün değildir. 3.8-4 litre tam yağlı sütte aşağı yukarı 2400-2500 kalori bulunmaktadır. Günde vücudunuza alacağınız bu kadar ekstra kalori illa ki kilo almanıza sebebiyet verecektir.

 

Bunun dışında Gomad uygulamanın başka bir yolu yoktur ama çeşitli püf noktalarına sonradan değineceğiz.

 

Daha Az Süt Içerek Gomad Yapılabilir Mi?

Evet, adı Gomad olmaz ama günde 1-2 litre süt içerek veya bu miktarlardan başlayıp yavaş yavaş artırarak da kilo alma yöntemi izlenebilir. Fakat eğer süt içmek ya da bu miktarlarda süt içmek size göre değilse, kilo aldırıcılar hakkında dosyamızı incelemenizi tavsiye ederiz!

 

Gomad – Yan Etkileri Var Mıdır Varsa Nelerdir?

Etkisi olan hemen hemen her şeyin olduğu gibi Gomad yönteminin de yan etkileri olabilir ve bunların yoğunluğu kişiden kişiye değişebilmektedir.

 

Genel olarak görülen ve bu kadar büyük miktarlarda süt içmenin yan etkileri şunlardır;

Şişkinlik: Midede yaşanan şişkinlik ve gaz, bu zamanla azalabilir.

İshal: Laktoz intoleransınız varsa zaten az miktarda sütte bile bunu hissedebilirsiniz ama eğer yoksa bile bu kadar fazla miktarda süt ishal yapabilir.

Sivilce: Gomad yapanlar arasında bazı insanlarda akne tipinde sivilce artışı olduğu belirtilmiştir.

Uyku – uyuşukluk: Bu konuda da Gomad yapanların arasında şikayeti olanlar vardır.

Bu yan etkilerin ne kadarının sizde oluşabileceğini önceden kestirmek mümkün değildir ve ortaya çıkabilecek diğer sağlık problemlerinden de kendiniz sorumlu olduğunuzu, bu konuda şüpheleriniz varsa bir sağlık uzmanına (doktor/diyetisyen) danışmanız gerektiğini lütfen unutmayın!

 

Gomad Püf Noktaları:

 

Sütü gün içine yayın, küçük miktarlarda sık sık için

Önce yemek yiyin, sonra süt için, böylece sütün sizi tıkayıp iştahınızı kapatmasının önüne geçmiş olursunuz

Az ile başlayın, sonra çoğaltın, ilk gününüzde bir galon ile başlamanıza gerek yok, yavaş yavaş başlayıp vücudunuzun verdiği tepkiye göre ilerleyin

Normal gıdalarınızı ihmal etmeyin!

Sağlığınızla ilgili şüpheye düşerseniz derhal doktora gidiniz!

 

450

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


forbit    856

Kesinlikle doğru ben denedim %100 çalışan bir yöntem yabancı forumlarda okumuştum ilk ama çok şişkinlik ve uyku yapıyor bilginiz olsun

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×