-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: albertocamus
Dostlar selam,
Bayramda nasipse yurtdışı seyahatim olacak. Bir zamanlar çok övülen ve kült olan supplementlerden "Animal" serisini edinmeyi düşünüyorum.
Fakat kafamda bazı soru işaretleri var;
"Animal Pak" yerine ülkemizdeki muadili olan "Monster Pak" almak daha mantıklı olur mu? Amacım kas kütlesi kazanırken yağ yakmak olduğu için "Advanced Cuts" almak mantıklı olur mu? Biraz skinny fat'im. Testosteron üretimini teşvik açısından "Hormone Booster" ürünü alınır mı? Yine hedefim temiz kas kütlesi kazanmak olduğu için "M-Stak" ürünü alınır mı? Bunlar haricinde Türkiye'de bulunmayan, bulunsa da erişimi zor olan natürel, temiz kas kütlesi kazanırken yağ yakmaya çalışan bir sporcu için önerebileceğiniz supplementlere açığım.
Teşekkürler...
-
Yazan: cagrikayhan
Herkese merhabalar ,
25 Yaşındayım 4 yıllık vücut geliştirme geçmişim var ( Doğal ) tabi 4 senenin hergünü düzenli spor beslenmem olmadı .
2 yıldır spor konusunda hiç birşey yapmadım. Askere gitmeden önce 115 kiloydum askerde yeme içmeme dikkat ederek 6 ay sonrasında 77 kilo olarak geri döndüm. Askerden geldikten sonra bu kilom 94 e çıktı aşağıdaki fotoğrafta mevcut, 5 aydır düzenli bir şekilde spor salonuna gidip haftanın 5 günü sporumu yapıyorum günlük 2500 kalori olarak besleniyorum. Şuan güncel kilom 78 .
Vücut yapım su içsen yarıyor şeklinde , çok çabuk su tutuyor çok çabuk yağlanıyor. Asıl gelelim meseleye arkadaşlar uzun zamandır bu form üzerinden çoğu kişinin formalarını okuyarak bilgi sahibi olmaya çalıştım , fakat yine de içimi rahatlatmak amacıyla size kendim konu açar soru sormak istiyorum.
SORULARIM:
Kuru, damarlı , sert bir vücut istiyorum! Bunun için nasıl bir küre girmem gerekiyor hangi ilaçları kullanmalıyım? Hangi marka ilaçları kullanmalıyım? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.80 Kilo: 78 Yaş: 25 Küre girme konusunda artık kararlıyım , denemeden ölmeyeceğim
-
Yazan: yigitcancamci
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürüme başlıyorum inşallah. Güncel test sonuçlarım ektedir! Küre girmeme engel bir durum var mı?
Testo Enanthat Dianabol Boldenon Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: onurs4d
merhaba arkadaşlar yakon zamanda tırcı arkadaşlarla beraber yurtdışından steroid getirteceğim titizliğim gereğince sadece eczane ürünlerine güveniyorum irandan aburaihan matkası testo enanthate getirtcem kesin olarak deca 25 mg bulabildim 100 mg/ml bulursam onu getirticem ama bunların dışında hiçbirşey yok iranda.
Avrupa ülkeleri dahil çoğu ülkeye ulaşımım var ama eczanede satılan steroidler konusu birazcık kısıtlı araştırma kapasitesine sahip başka ülkelerde satılan ilaçlar markaları ve ülkelerini bilen arkadaşlar yazabilir mi? @galicik @rastlantisal
(dipnot:yok 2 tane getirtceksin onla küre girilmez tarzı yorumlar yazmayın tek bir tırla getirmiyicem tabikide yakalanmanın risklerini de saymanıza gerek yok)
-
Yazan: gerokx
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
MorePlatesMoreDates adli youtube kanalını severek takip ederim onun "20 Hardcore Underground Bodybuilding Secrets You Won’t Find On Google" isimli konuya değindiği PDF'ni paylaşmak istedim bunlara da göz atabilirsiniz;
PDF;
20_Bodybuilding_Secrets_You_Won_t_Find_On_Google_MPMD_6.pdf
-