Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

bunuyazanTosun

Yeni steroid kürüm nasil ?

Önerilen İletiler

Selamun aleykum millet  Şimdi yeni kür planı yaptım haftaya ilaçları temin edip giricem   
(yaş:25 boy:185 kilo:85 yağ oranı:%15 steroid geçmişim var)

12 hafta 750mg testo E.
12 haffa 300mg rimolon
12 hafta 250mg deca
12 hafta 5iu büyüme hormonu

SORUM  ŞU  SİZCE KÜRÜM NASIL ? DECA SAKATLIK TEDAVİ ETSİN DİYE !
BÜYÜME HORMONU VARDI ELİMDE BİTSİN DİYE EKLEDİM  DECA NEDEN 250MG DERSENİZ SAKATLIK TEDAVİ İÇİN YAN ETKİLERİ UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM 250MG AZ YAN ETKİ OLUR   TAVSİYESİ OLAN VAR MI ? 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


xax1    34

Testoyu 500e çeksen nasıl olur ? Sadece fikrimi sölemek istedim deca olduğu için o yüzden

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

@khantheros  kısa ester pahalı hocam gerçi 250mg kullanmayı düşünüyorum  not aldım dediğinizi umarım 250mg yeterli gelir ve fazla yan etki görmem
 @xax1  Benim dozaj sıkıntısı tek DECA'da  ne yapıcam bilmiyorum. testo 750mg yeter aga fazla değil 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mucoo    36

Yerinde olsam Decayı çıkartıp

Testo 1/16 hafta 750 mg

Tren e. 3/13 hafta 300 - 400 mg

Bolde  1/8 hafta 500    8/16 hafta 750 mg

1/15 hafta 4-6 IU growht yapardm

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kür geçmişi olabilir ancak 185 boy ve 85 kilogram biri yag orani ideal 750 mg testosteron fazla 500 ideal rimobolan  benim favorimdir 300 mg çok iyi bir doz süresi az en az 18 hfafta kullanmalisin buyume hormonu icinde 3 4 hafta 3 iu git etki alacaksin 4 hafta 3 iu sahane olur boylece ilk haftadan itibaren hergun icin artacak olan 1 iu hormonu 5 inci haftadan itibaren 4 iu ya cekeceksin hem kür süren uzayacak hem verimin artacak rimobolan 12 haftadan sonra dozu 400 mg a cikarilabilir 24 haftaya kadar uzatilabilir buyume hormonu yeterse onlu testo buyume hormonu devam edilebilir bir sure .

tarihinde anabolizanhelp tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

@Mucoo  hocam orjinal ilaç bulamıyorum ki ondan böyle kür düzenim böyle,   kullancağım testo primobolan GH eczane   büyük ihtimalle deca'da eczane olcak bir arkadaşım ben sana iran deca bulcam hediye etcem dedi. Benim dilim çok yandı eczane haricinde ürün kullanmıyorum kendi arkadaşım bile olsa satın almam asla güvenmem !
Deca kullanmamdaki amaç sakatlık geçsin diye başka bir amacım yok  250mg yeterli gelcek mi bilmiyorum ama :( dozaj yükseltirsem yan etki görmeye başlıcam kafam bu konuda çok karışık :(

@anabolizanhelp   hocam primobolon en fazla 12 hafta kullanılmıyor mu ya ? eğer 17 hafta kullanılabiliyorsa  KULLANIRIM ben araştırdım en fazla 12 hafta kullanılıyor yazıyordu heryerde  şuan mutlu oldum  17 hafta kullanılabilirse kullanırım kürü 17 haftaya uzatıp 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×