Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Cherox

Ilk kür sonu pct nasıl yapmalıyım

Önerilen İletiler

Cherox    6

Merbaha abilerim kardeşlerim 10 haftalık ilk kürüm sustanon rimabolan kürümün sonunda geldim çok fazla verim alamadım malesef ama azda olsa bişiler kattı bana sorum şu pct nasıl olmalı

10 hafta boyunca haftada 500 mg Sustanon 200 mg Rimabolan aldım sabah akşam toplam 50 mg proviron kullandım 8.hafta tahlil sonuçlarımıda buraya bırakıyorum nasıl pct yapmalıyım ayrıntılı bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim 

0001.jpg

0002.jpg

0003.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mlt44    133
Cherox, 49 dakika önce yazdı:

Merbaha abilerim kardeşlerim 10 haftalık ilk kürüm sustanon rimabolan kürümün sonunda geldim çok fazla verim alamadım malesef ama azda olsa bişiler kattı bana sorum şu pct nasıl olmalı

10 hafta boyunca haftada 500 mg Sustanon 200 mg Rimabolan aldım sabah akşam toplam 50 mg proviron kullandım 8.hafta tahlil sonuçlarımıda buraya bırakıyorum nasıl pct yapmalıyım ayrıntılı bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim 

0001.jpg

0002.jpg

0003.jpg

Kürün hayırlı olsun. Son enjeksiyondan 14 gün sonra tekrar kan ver total testiyi bak lh ya fsh bak östrojen dd unutma ona gore ya dek prgnyl kullanirsin hic beklemek istemem dersen. Eyer östrojen yükselmişse arimidex de kullanabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cherox    6

Anladım teşekkür ederim preglyn 1500 var elimde bide aridmex şuan gün olarak nasıl kullanıcam peki aridmexi acaba 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cherox    6

Bu forumda kimse kimseye yardım etmiyormu bilgisiz olduğumdan size danışmak istedim yinede teşekkürler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
megalodon    72

Sakin ol genç arkadaşım forum üyeleri kadar paylaşım sever bulmak zordur herkesin işi gücü var az sabret arkadas gerekli cevabı vermiş zaten

pregnlyle şuan işin yok o kür sonu arimidex için e2 testini göremedim öyle kafana göre kullanma adexi

tarihinde megalodon tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fthh    71
Cherox, 18 saat önce yazdı:

Bu forumda kimse kimseye yardım etmiyormu bilgisiz olduğumdan size danışmak istedim yinede teşekkürler 

Merhabalar dostum

galiba biraz endişeliyiz :)Öncelikle belirtmek isterim ki PCT ezbere yapılmaz . Kür sonu gerekli tahlil sonuçları olmadan kimse sana şunu kulllan bunu yap vesaire diyemez

önce kürünü bitir sonra tahlil sonuçlarını buraya at bu şekilde yardımcı olunabilir ancak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Deity    171

süre kısa rimobolan dozu az ve proviron gereksiz  tekrar bi test yaptır e2 lh fsh yide iste burada paylaş yardımcı oluruz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ozgur511    38
Cherox, 19.02.2019 - 22:50 yazdı:

0001.jpg

0002.jpg

0003.jpg

Kaç kilo aldın bu kürde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.