Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

arrangerant

Devamlı baş ağrısı ve uyku hali

Önerilen İletiler

arrangerant    49

merhaba kürümün 2. haftasındayım yoğun baş ağrısı ve sürekli uyku hali var 

testo, deca, bolde, tren, anapolon ve insülin kullanıyorum işyerinde 3 buçuk saat koltukta uyumuşum evde de erken yatıp uykumu alıyorum aslında 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Medet    1

Deca bolde aynı anda kullanilmaz trenle davayı çıkar..bolde testo iyidir

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
arrangerant    49
TheShoulder, 2 saat önce yazdı:

İnsülin kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Bende testo bolde deca anapolon yaptım tren koymadım koymazdım da sende koyma bence kardeşim yarınını da düşün. İnsülin kaç iu

Kardeşim kürün ağır olduğunun farkındayım bir önceki kürüm de ağırdı malesef çok fazla verim alamadım vucudum çok çabuk tolere ediyor ilaçları bir önceki kurumda tren yok tu fakat haftalık 800 mg deca yine 1000 mg testo günlük 100mg anapolon ve günlük 40 ıü ya kadar çikan insulin kullanmıştım kur yaklaşık ara vererek 9 ay sürdü kazanç çok ama çok az oldu yani şöyleki o kadar ilaca rağmen su dahi tutmadim. Cevremde arkadaşlarım 6 ıü insulin yapıp ardından deli gibi besleniyorlardi ben tek seferde 12 ıü vurdum ne acıkma ne şeker düşmesi hiç birşey olmadı. Yani kısacası şu ki tahminime göre geçmişimde çok iyi olmayan alışkanlıklarım oldu uzun süre önce hepsini bitirdim çok şükür diş dahi cektiremiyorum cunki dişlerim uyusmuyor bundan sebep vucudumun tepki vermesi zor oluyor. Tren benim için mecburiyet oldu gibi birşey. Kür bitiminde düzgün bir pct yapicam burak hocamla planlayarak. Dusuncen ve tavsiyelerin icin gercekten cok tesekkur ederim. Bu arada su an gunluk 16 iu aliyorum 2 seferde.

tarihinde arrangerant tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    432

Baş ağrısı anapolondan olabilir kür de ağır ister istemez tansiyon ile ilgili sıkıntılarda olacaktır arada.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
arrangerant    49
Ironmann, 46 dakika önce yazdı:

Baş ağrısı anapolondan olabilir kür de ağır ister istemez tansiyon ile ilgili sıkıntılarda olacaktır arada.

Bende tansiyona bağlıyorum biraz ense bolgesinden başlayan ağrı genelde tansiyon ile alakalı oluyormuş limon suyu önerdiler kanı inceltemesi ve basıncı dusurmesi icin denedim biraz daha iyi gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
arrangerant    49
TheShoulder, 5 dakika önce yazdı:

Valla kardeşim ben 500 testo 600 bolde ile yarışmaya hazırlandım cesaretinize hayranım yani allah yardımcın olsun ne diyeyim bilemedim kitledin beni :D 

Kardeşim gerçekten 2 pt ile çalıştım  ilki çok kararlıydı ben bu işin doktoruyum falan dedi göreceksin kendin bile inanamayacaksın olacaklara dedi çalışmanın 2. Ayında bana küstü dediklerimi yapmiyosun yapiyo olsan böyle kalman imkansız falan dedi baya küstü adam bıraktı beni 2. Hoca 1. Aydan sonra abi kusura bakma yapacak birseyim yok dedi :) gittigim salonda yarismaya hazirlanan cok kisi var ve cogu baya boldenon, testo,  danabol  ile mutlular deli gibi form yapmışlar bilemedim bende bu kur daha umutluyum fakat 2. Hafta daha 1 gr artış yok tamam çok erken belki ama en azından günlük 100 mg anapolon bi 500 gr bari aldırsa iyiydi :) beslenmem fena değil ciddi supplament takviyesi aliyorum bakalım neler olacak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
arrangerant    49
TheShoulder, 2 saat önce yazdı:

Mahsuru yoksa bi formunu görmek isterim :) 

Üyelerin kur günlüğü bölümünde "basliyoruz" başlıklı bir konu açmıştım formumu orada paylaştım kardeşim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.