Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

cekikgozlu

Ilk Defa Peptid Kürü Kullanmak ve Öğrenmek..

Önerilen İletiler

cekikgozlu    0

Öncelikle herkese merhabalar , bol kaslı günler..

 

Araniza yeni katılan birisiyim bu zamana kadar steroidler hakkında bilgi edinmiş fakat uygulamış birisi değilim Peptid ile ilk defa bu forumda karşılaştım öncelikle kendimden bahsedip aklimdaki sorulari sorup siz değerli hocalarimdan bilgili arkadaşlarımdan yardim ve fikirlerinizi bekliyor olacağım..

Ismim Mustafa 29 yaşındayım ve istanbuldanim hayatimin bu zamanına kadar hep kariyer ve işime odaklandım güzel bir şirkette üst düzey bir yöneticilik yapıyorum artik belli bir düzene gelinceye kadar ne aşk'a ne spor'a vakit bile ayıramadim hep İşim ve kariyerim öncelikli oldu haliyle spor'a hiç bir zaman tam anlamıyla kendimi veremedim ara ara gittim ama devamlı olmadi..Fiziki özelliklerimden bahsedicek olursam ;

181 boyundayım ortalama 62 kilodayım hizli bir metobolizmam var kilo alma konusunda biraz problem yaşıyorum vücüt yağ oranımda %9 - %10 arasinda..

Benim önceligim yağsız kas kütlesi alıp hacimleşmektir..Öyle Mr.Olimpia'ya katılacak değilim :)

 

Geçelim merak ettiğim konu ve Sorulara..

 

1 : Peptid Nedir ?

2 : Diğer Steroidlere nazaran Peptid çeşitlerini onlardan ayıran fark nedir ?

3 : Steroidler gibi 10-15 yıl sonra yan etkileri görülüyormu , yada kesinleşen bir yan etkileri varmidir ?

4 : Daha önce bir spor geçmişim yok bunun -'si olur mu?

5 : Nasıl bir kür programı yapılmalıdır ?

6 : 2 Aylık bir kür programında Etkili bir sonuç elde edebilirmiyim ?

7 : Kür programına başlarken beslenme nasıl olmali ? Günde kac kalori alınmalı bunun kaçı Karbonhidrat Kaçı Protein ve Yağ olmali..

 

Şimdik aklima gelen sorular bunlar Başınızı ağrıttıysam özür dilerim..

 

Hayırlı Geceler

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Loving    9.264

1 : Peptid Nedir ?

2 : Diğer Steroidlere nazaran Peptid çeşitlerini onlardan ayıran fark nedir ?

3 : Steroidler gibi 10-15 yıl sonra yan etkileri görülüyormu , yada kesinleşen bir yan etkileri varmidir ?

4 : Daha önce bir spor geçmişim yok bunun -'si olur mu?

5 : Nasıl bir kür programı yapılmalıdır ?

6 : 2 Aylık bir kür programında Etkili bir sonuç elde edebilirmiyim ?

7 : Kür programına başlarken beslenme nasıl olmali ? Günde kac kalori alınmalı bunun kaçı Karbonhidrat Kaçı Protein ve Yağ olmali..

 

1- https://tr.wikipedia.org/wiki/Peptit

 

2- Organik bal düşünün ve fabrikasyon bal düşünün sanırım en net böyle ifade edilebilir.

 

3- Kantlanabilmiş yan etkileri yok.

 

4- Olur ( ilaçları çalıştırabilmeniz için idman ve beslenme bilginiz olmalı )

 

5- Başlangıç kürü hedefinize yönelik tasarlanabilir.

 

6- Edebilirsiniz.

 

7- Yapacağınız idman, hedefiniz, boy ve kg göre değişiklik gösterir yapılacak beslenme.

 

Vücud tipiniz;

 

VUCUTTIPLERI2.md.png

 

 

Ektomorf (Zayıf,Kilo Alamayan) Vücut Tipi

 

Evet arkadaşlar size bu yazımızda ektomorf vücut tipinden bahsedeceğiz.Ektomorf olan arkadaşlarımız eminiz ki bu konu yüzünden çok dertliler.Çünkü en zor hacim ve kas kazanan vücut tipi malesef bu vücut tipindeki arkadaşlardır.Fakat yazımızda da göreceksiniz ki siz bir bakıma en şanslılarsınız ancak biraz daha uğraşmanız gerekecek..

Öncelikle bu vücut tipindeki arkadaşlar çocukluğundan beri zayıf ve tabiri caizse ne giyse üzerinden düşen kişiler.Bu kişilerin mutlaka spor yapmaları ve gerçekten disiplinli bir şekilde bunu yapmaları gerekiyor.Üzgünüz ki kas geliştirmeden bir ektomorf’un kilo kazanması,özellikle bunu koruması imkansıza yakın.

Şu ana kadar çok karşılaştığınız bir durumdur ki kilo alamayan biri olarak konuştuğunuz kişi size ‘ ne bulursan ye abur cubur farketmez’ demiştir.Ya da ‘ne var kilo almakta ben çok az yiyorum yine de çok kiloluyum’ diyenler…Malesef ki durum böyle değil.Bu tür yiyeceklerle ya da plansız programsız bir beslenmeyle bu kişilerin kilo alması ve bunu koruması sonu gözükmeyen bir yoldur.Şimdi yapmanız gerekenleri konuşalım.

 

Protein Sizin İçin Herşey

 

Spora başladığınız günlerde ilk 2-3 aylık sürede belli bir kütle artışı olacaktır.Fakat bundan sonrasında düzeninizi ve yaşamınızı tamamen değiştirmeniz gerekmekte yoksa bir tık öteye gidemezsiniz.Genelde bu tür durumlar 2 ay sonra spor salonunu terketmekle sonuçlanır.İradenize güvenin ve devam edin.

Bu kısma kadar çok fazla dezavantajdan bahsettik biraz da avantajlarını konuşalım.Yağ oranınız asla %10-11 in üstüne çıkmayacaktır.Ne yerseniz yiyin sizin vücudunuz adeta oturduğu yerde kardiyo yapar.Unutmayın bir vücut eğer %10 veya altı bir yağ oranındaysa iyi bir vücuttur.Eğer kaslarınızın üstü yağ ile kaplıysa gösterebileceğiniz ve övünebileceğiniz hiçbir şey kalmaz.Bu uzun bir maratondur çok şeyle karşılaşacaksınız,tıkandığınız noktalar olacak fakat beyninizde işi bitirirseniz herşeyi yapabilirsiniz.

Beslenmeyle ilgili yapmanız gereken 4 doğal öğünün (supplement öğünleri hariç) üstüne çıkmamak.Öğün sayısını artırdıkça metabolizmanız hızlanır ve bu bizim hiç istemeyeceğimiz birşeydir.Her öğünümüzde mutlaka bol protein -olabildiğince farklı kaynaklardan-,karbonhidrat ve yanına mutlaka sebze yememiz şart.Bu beslenmenin ana kuralıdır.Tuzsuz yemek yemeyin,bol tüketin demiyorum ama mutlaka yemeklerinizde tuz olmalıdır.Asitli içeceklerden uzak durmanızı söylememe bile gerek yok.Bu tarz içecekler sindiriminizi mahveder.Bol su içmelisiniz fakat ılık su olmasına özen gösterin.Sigara ve alkolden uzak durun,hayatınızdan çıkarın yada minimuma indirin.Bunları kullandığınız oranda ters orantılı bir şekilde inşa ettiğiniz kas miktarı azalacaktır.

 

Sizler için hazırladığımız planlı ve oldukça işinize yarayacak beslenme programlarını ‘Size Özel Beslenme‘ bölümümüzde bulabilirsiniz.

Sıkı çalışırsanız genetiğin üstesinden gelebilirsiniz.

 

-Frank Zane

Sıkı çalışırsanız genetiğin üstesinden gelebilirsiniz.

 

-Frank Zane

Antrenmanda Sınırları Zorlayın

 

Gelelim antrenman konusuna,çok fazla görüş vardır bu konuda.Ektomorfların yüksek ağırlık kaldırıp uzun süre dinlenmesi gerektiği veyahut yüksek ağırlık kaldırıp kısa süre dinlenmesi gibi bunları çeşitlendirebiliriz.Biz size kendi görüşümüzü söyleyeceğiz.Yüksek ağırlık antrenmanın temelidir.Kuvvetiniz artmıyorsa kas geliştirmiyorsunuzdur.Ağırlıklarınızı not edin yada aklınızda tutun eğer her ay kuvvetiniz artmamışsa mutlaka bir yerde bir yanlışlık vardır ve büyüyemiyorsunuzdur.Sırf yüksek ağırlık kaldırabilmek için ağırlık altında çırpınmayın.En iyi kasılmayı elde ettiğiniz en yüksek ağırlığı yapın.Çalışmanız sonrasında bölgede gerçekten bir gerginlik ve şişkinlik (pump) hissetmiyorsanız iyi bir antrenman yapmamışsınızdır.Tabiki kas miktarınız arttıkça kasılma hissi de artacaktır.Antrenmanlarınızı 1.5-2 ay’da bir mutlaka çeşitlendirmeye bakın.

Salonlara muhabbet için gelen ve sizi konuşturmaya çalışan insanları göz ardı edip devam edin.Antrenmanınız 1 saati ne kadar az geçerse sizin için o kadar önemlidir.Antrenman sonrasında kaslar sünger gibidir,verdiğiniz herşeyi adeta yutarlar bu yüzden sporcu gıdalarına (supplement) olabildiğince özen gösterin.1 saat sonra yine bol protein ve karbonhidratlı bir öğün tüketin.Biraz masraflı olabilir ancak en iyi gelişimi ancak bu şekilde elde edebilirsiniz.Uyku konusunda ise asıl kas gelişiminin başladığı evredir.7-9 saat uyumaya çalışın ve uyuma saatinde gece yarısını geçirmemeye bakın.

Umarım sizlere biraz da olsa yardımcı olabilmişimdir.Ektomorfun halinden sadece bir ektomorf anlar.Ne olursa olsun,önünüze ne çıkarsa çıksın sadece devam edin.

 

Zaman geçtikçe kimsenin sizin gibi olamayacağının farkına varacaksınız…

 

Cd7O1zyQnHY

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×