-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: JohnDalton
Herkese merhabalar, tahlillerimi ekliyorum 20 hafta testo bolde kür yaptım 1 hafta oldu son enjeksiyondan geçeli hangi ilaçları almalıyım ?
Enabiz-Tahlilleri (1).pdf
-
Yazan: kewicee
merhaba herkese iyi günler testo bolde kürümün 5.haftasındayım kan sonuclarımdan lh fsh testo e2 ve diğerleri eksik biliyorum ancak onları bir kac gün sonra atacagm benim sorum alt ast ile ilgili fazla çıkacagını biliyordum ancak tehlikeli anlamda fazla mı cıkmıs ve diğer sonuclar için değerleri görüşleriniz nelerdir
-
Yazan: Biped
Herkese selamlar olsun. Yardımcı olursanız çok sevinirim sevgili forum üyeleri. Düşük dozlarda girdiğim ve ilk kürtüm olan rimobolan ve enantath kürümü 14. Haftada sonlandırmak üzereyim. Az bi gelişim sağladım zaten ilk Kürde ve düşük dozlarda büyük bir değişim olmayacağını biliyordum.
Fakat sonlandırmak yerine bu sefer testo Rimo değil de testo bolde düşünüyorum bi sekiz hafta daha sırf cila niyetine. Kanımda zaten halihazırda bulunan bi Rimo olduğu için boldeyi en az 12 hafta girmek zorunda mıyım? Rimo çok pahalıya geldiği ve az bulunduğu için bırakmak zorunda kalıcam onu.
-
Yazan: Burak54
Testesteron boldenon kürü sonrası 10 hafta Bolde 16 hafta Testosteron aldım enanhtad eski duruma dönmesi ne kadar zaman alir
-