-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Tren kürü bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum
Oluşturan:
VedatDilmaç, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: BGslayer
Merhaba sevgili arkadaşlar ve hocalarım bu gün size danışmak istediğim bir konu var. Bildiğiniz üzere ben bilek güreşi sporu yapan bir kardeşinizim, ağustosun sonlarında doğru şöyle bir küre girmek istiyorum:
Testo Enantat 1-12 Hafta
Tren E 4-12 Hafta
Anapolon 1-4 Hafta
Gördüğünüz üzere uzun esterli bir kür, yaptığım hesaplara göre kür bittikten 3.5 ay sonra ise milli takım turnuvaları olacak. Bu kürün kandan temizlenmesi ne kadar alır. Yardımınıza ihtiyacım var! @Loving @rastlantisal @Bay-T
-
Yazan: Fredo
Tekrardan küre girmeyi düşünüyorum işimden dolayı 1 ay spor yapamadım ve düzgün beslenmediğim için baya bi yağlandım ve güç kaybettim şuan bulka girmek saçma olur ama düşüncem bulk test e ve boldeyle küre başlayıp 1 ay diyet yapıp sonra kademeli olarak bulka mı geçsem veya direk test prop tren a ve winstrolle definasyona başlayıp 1-1.5 ay off verip test e ve boldenonla mi bulka geçsem
@rastlantisal
-
Yazan: Salarodo
Herkese selamlar forumdaki ilk konumu açıyorum genesis meds testo enantat boldenon ve gamma trenbolon enantat kullanmayı düşünüyorum bu markaları kullanan kişiler aldıkları etkiler nasıldı acaba iyi forumlar dilerim
-