Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Aburaihan testosteron + alley peptid ( üretim bilgisi. )

Önerilen İletiler

Loving    9.264

Arkadaşlar selamlar;

Size bu konu ile sadece birincil ürün getiren ve dış piyasaya iç piyasa kadar hakim biri olarak iki marka hakkında duyuru yapmayı doğru buldum. 2017 aralık ayı sonrası son yaptığım sevkıyatta aldığım bilgi doğrultusunda artık İran Aburaihan markası ürün testesteron üretimini bitiriyor ve bir daha üretmeyecek ona göre sizde kendi önlemlerinizi alabilirsiniz bende son sevkıyatımı yüklü yaptım bir daha bulamayacağım çünkü.

İkinci bir husus Alley marka peptidleri kendi ürün portföyüm de tutuyordum taki Alley 'in marka isim babaları ve üreticileri Yunanistan da geçtiğimiz ay yakalanana kadar. Bu ürünlerinde %90 yada fazlasını Türkiye 'de ben getirmişimdir. Bu konuda da artık Alley marka ürünler göremeyeceksiniz elde olanlar da kara borsaya düştü çok garip rakamlar verildiğini duydum gördüm euro'nun da artması ile.

Şimdilik markalar hakkında bu yönde iki gelişme var bilginize. 

20170502144542_20676.png

  • Beğen 6
  • Vayyyy!! 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


pavel    46

böyle haberler duymak güzel son partide testolar check kodu ile geldiyse ilerde karaborsacıların işi biraz zor gibi :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    234

Selamlar, @Loving

Hocam iran testosteron ucuz ve yeterli çalışan  bir steroiddi. Enantat tarafında şimdi hangi ürünleri önerirsin? Ya da getirmeyi düşündüğün yeni bir marka var mı? Balkan ve spden ben memnunum ama gram başına daha pahalıya geliyo abi.

Peptid tarafına gelince zaten simsarlar saolsun, Alley iyice mimlenmişti...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.264
DeMoNhUnTeR, 9 saat önce yazdı:

Selamlar, @Loving

Hocam iran testosteron ucuz ve yeterli çalışan  bir steroiddi. Enantat tarafında şimdi hangi ürünleri önerirsin? Ya da getirmeyi düşündüğün yeni bir marka var mı? Balkan ve spden ben memnunum ama gram başına daha pahalıya geliyo abi.

Peptid tarafına gelince zaten simsarlar saolsun, Alley iyice mimlenmişti...

Ne öneririm ? Eczane malı olan her şeyi öneririm malum benim ticari mantığım bu yönde oldu hep. Lab ürünleri ile kendimi tehlikeye atmadım hiç. Getirtmeyi derken balkan var 8-10 yıldır hiç şaşırtmadı :) Eee tabi ister istemez iyi olan bir şeyin de bedeli oluyor.

Tehlike, 9 saat önce yazdı:

@Loving keşke Thagier Pharma getirseniz hocam.

Çok iyi olurdu cidden 😆

Heyecan aramaya gerek yok :) 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JrRommel    259

Mantıken x y z markaları arasında şahsi fikrim çok az da olsa kalite farkı vardır ama ülkemizde amazondan bile bir şey alırken birkaç kere düşünmemiz gerektiğinden markadan çok satıcı tercihinde doğru tercihi yapmamız çok önemli. Ülkemizde neyin adı çok geçse o iyi sanılıyor örneğin thaiger pharma gibi... O zaman bu marka bence ondan daha çok tutuluyor yurtdışında niye daha az kişi bu markadan bahsediyor ülkemizde? http://www.pharmacomstore.ws/products/pharmatest-e-250-ampoules/ 62 dolar 240 lira küsür bir şey yapıyor şimdi kafadan hesapladım öyle... Yarışma harici dağlar fark edecek şeyler değil bence 200 liraya alınan testo e ile 240 lira olan bir testo e arasındaki fark... Burak Bey bir marka gittiyse yerine başka bir marka koymaya çalışacaktır ürününe göre diye düşünüyorum bu onun kendi bileceği iş. 

Ben şunu savunuyorum fiyatlarımda yanlışlık varsa düzeltin lütfen. İran testo e 10 ampül 150 lira , Balkan testo e 10 ampül 200. Aradaki 50 fark gözümüze çok gelse de aranacak bir şey olmamalı eğer aranacak bir fiyat farkıysa hiç bulaşılmamalı ; çünkü 50 lirayı arayan adam öğünü 10 liradan 3 5 öğün yemesi lazım zaten? E diyelim sigara kullanıyor en kötü sigara 10 lira? He diyelim durumu yok o zaman hiç bulaşmamalı ; çünkü sağlığımızla ilgili konularda ya bir şey tam yapmalıyız ya da hiç yapmamalıyız.  Ne yazık ki günümüzde çoğu şeyi para satın alıyor dostlar...

Heleki x marka alıp ya acaba gerçek mi diye kafamızı kurcalayacağımıza bildiğimiz adamdan y marka almanın huzuru hiçbir şeyde yok. Örneğin ben ilk kürümdeyim girmeden baya araştırdım. Test yaptıranlar verim alamıyorum diye strese girenler... Ben test bile yaptırmadım kullandıkça etkileri hissettiğimden dolayı... :D . 

Umarım biraz uzatarak anlatsam da demek istediğim anlaşılmıştır. Huzur , sağlık ve güven her şeyden önemli :)

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aziz    42

Balkan ve Sp den çoğunluk memnunsa başka marka getirtmesine gerek yok ki zaten öyle kolay değil bu işler

Bazı satıcılar görüyorum adamlarda sayamayacağın derecede markalar var Çoğunluğu sahte oluyor, sadece kendi kazancına bakıyor herif

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×