Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Msemih

Ilk kur 750 mg test e yardim

Önerilen İletiler

Msemih    0

Merhabalar 
Olculerim
Boy:184
Kilo:88
Yag orani:%17
Kol:41 cm

Yabanci bir forumda 
1-6 hafta 750 MG TEST E(2 gun arayla 250 mg), 250 iu hcg(haftada 3) ve gunluk femara
7. Hafta 300 mg TEST PRopionat (2 gun arayla 100 mg),250 iu hcg (pazartesi carsamba) ve gunluk femara
8.hafta 300 mgTEST PROPIONAT (2 gun arayla 100 mg) ve femara
 BESLENME OLARAK CLEAN BULK SEKLINDE 200 MG PROTEIN 350 GR KARBONHIDRAT 

Bu kür de kafami karistiran olay kür icerisinde hcg kullanimi bir cok yerde kur sonu kullanin diyorlar birde siz degerli hocalarima danismak istedim.Simdiden tesekkurler.Bir de ilac temini icin hocamiz ile nereden irtibat kurabilirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

RoCK    12

bundan birşey anlayan varmı yabancı forumda ne yazdıgı belli olmayan şeyler... sen ne istiyorsun sadece testomu?? kur kaç hafta olacak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RoCK    12

6 hafta enantat için az platoya 8 haftada ulaşıyor bence  8 hft enantat yapıp son iki hafta  entattı düşürerek devam edebilirisin. ayrıca enantat ester formda oldugundan bölerek vurmak saçmalık olur boşuna acı çekersin tek seferde vur. ayrıca hergun femera abartı olmuş zaten zayıf östrojenik etkiye sahip bir ilaç hergun femera alman östrojenik etkiden mahrum kalmana neden olur ve kutle kazanımını engeller . jinekomastiden korkuyorsan belirti olursa başla yada 2 gunde bir yarım tablet armidex/femera alabilirsin. testosteronun kc uzerine belirgin bir toksitesi yok hdl yi azaltabilir  bunun için ise  omega 3 al. ayrıca bu kure boldenon eklersen amacına daha rahat ulaşır sonuçlarla tatmin olursun. temiz bulkı yan etkisi dusuk olan ilaçlarla sağlamış olursun . hcg filan onlar kur bittikten sonraki işler:)) ayrıca bu kure pctde tartışışır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RoCK    12

ha bu arada kure başlamadıysa enantat yerine cypionat tercih et 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Son 2 hafta ester degistirmenin hicbir mantıklı acıklaması olamaz, farklı dusunen olabilir ama farklı dusunen de yanlıs dusunuyor :) zaten only testo yapıyorsun 8 hafta cok az, 10-12 yap en kötü. Hcg konusuna gelince; kür icinde de kürden sonra da adını bile agzına alma,only testoda pregnyl vs soz konusu bile olamaz. Bu arada arkadas cypionate önermis kesinlikle ilk kür enanthate olmalı, vucutta dogal uretilen testoya en birebir testesteron enanthate dir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RoCK    12

enanthat testosteronun 17 beta hidroksil grubuna enanthoic asit eklenmesiyle turetilmiş.   cypionat ise testosteronun 17 beta hidroksil grubuna cyclopentylpropionic asit eklemesiyle turetilmiş. enantat testoya nekadar yakınsa cypionatta okadar yakındır. cypionatın turetilmesinin nedeni enantat enjeksiyonunu yaparken bölgesel irritasyonu duzeltebilmek amacıyladır. yapılsal olarak 2 side aynı oranda doğal testoya benzer. bizler ülke olarak cypionat kullanımına yabancıyız çünkü başkalarından öğrenik onlar neyaptıysa bize doğru geldi. kesinlikle cypionat derim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Msemih    0

Bilgileriniz icin tesekkurler.Pregnly ve femarayi kur esnasinda kullanmayacagim.Peki maksimum gelisim icin 8 hafta 750 mi 12 hafta 500 mu dozaj onerileriniz neler?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Msemih    0
RoCK, 33 dakika önce yazdı:

6 hafta enantat için az platoya 8 haftada ulaşıyor bence  8 hft enantat yapıp son iki hafta  entattı düşürerek devam edebilirisin. ayrıca enantat ester formda oldugundan bölerek vurmak saçmalık olur boşuna acı çekersin tek seferde vur. ayrıca hergun femera abartı olmuş zaten zayıf östrojenik etkiye sahip bir ilaç hergun femera alman östrojenik etkiden mahrum kalmana neden olur ve kutle kazanımını engeller . jinekomastiden korkuyorsan belirti olursa başla yada 2 gunde bir yarım tablet armidex/femera alabilirsin. testosteronun kc uzerine belirgin bir toksitesi yok hdl yi azaltabilir  bunun için ise  omega 3 al. ayrıca bu kure boldenon eklersen amacına daha rahat ulaşır sonuçlarla tatmin olursun. temiz bulkı yan etkisi dusuk olan ilaçlarla sağlamış olursun . hcg filan onlar kur bittikten sonraki işler:)) ayrıca bu kure pctde tartışışır.

Tesekkurler.Demek istediginiz 8 hafta sabit dozaj Test E 8 den 12. Haftaya kadar 250 mi devam etmeliyim?Maddi durumum 16 hafta boldenona el vermiyor 12 haftalik boldenonun etkileri tartisiliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RoCK    12

vucudunun ne tepki vereceğini bilmiyorum hiç spor yaptınmı bilmiyorum. enatat kullanacaksan ilk hafta 250 alıp sonra 500 e çık . ( ama direk maxiumum dan devam eden proflarda gördüm) sen 4-5 hafta 500 alıp sonrasında 4 hftada 750 ile  devam edebilirsin 10 haftadan sonra yarıyarı azaltıp kürü 12 haftada bitirbilirsin. boldenon 12 haftalık etkisi tartışılmaz bence gayet iyi bir süre boldenon için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RoCK    12

kuru direk 10 hafta yapacaksanda ilk hafta 250 alıp sonrasında 9.hafta dahil 500le devam edebilir 10. haftada 250ye indirebilirsin. buda bir seçenek maddi durumunu bilmiyorum 750 seni zorlayacaksa buda guzel bir seçenek olabilir senin için ayrıca ilk kurse

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Msemih    0

Toparlamak gerekirse 

1.hafta 250 mg 

2-11 hafta 500 mg

12.hafta 250 mg 

Kür ici koruyucular ve pct tedavisi hakkinda ne yapmam gerekiyor bilgi verirmisiniz.

Bu arada 1.5 sene vg gecmisim bulunmakta.

500 mg testo yanina 200 mg boldenonun etkisi ne kadar olabilir ki? 400 e kur ici koruyucular supplementler pct tedavisi derken maddi durumum yetmeyebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RoCK    12

200 bolde yetmez 400 en az bu küre. Testo enantat düşük ostrojenik etkiye sahip kc toksitesi çok az hdl de %30 varan düşüş yapabilir. Bence yanına koruyucu birsey başlamana gerek yok küre baslamadan rutin kan tahlillerini yaptir sonrasında bozulma görürsen mesela hdl azalirsa omega alt ast yükselirse kc koruyucu NAC filan baslarsin Jinekomasti beklemiyorum armidexe filanda gerek yok  bunda saç dökülmesi gibi zaten süregelen skintin yoksa finasterid de lazım değil bazal fsh testo LH ostrojen değerlerinede baktir sonrasında kurden sonra tekrar baktirisin pctye ihtiyacta duymayacaksin bence. Şimdiden pctyi düşünme. Koruyucular yerine parani bcaa ve glutamine yatirabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Msemih    0
RoCK, 1 saat önce yazdı:

200 bolde yetmez 400 en az bu küre. Testo enantat düşük ostrojenik etkiye sahip kc toksitesi çok az hdl de %30 varan düşüş yapabilir. Bence yanına koruyucu birsey başlamana gerek yok küre baslamadan rutin kan tahlillerini yaptir sonrasında bozulma görürsen mesela hdl azalirsa omega alt ast yükselirse kc koruyucu NAC filan baslarsin Jinekomasti beklemiyorum armidexe filanda gerek yok  bunda saç dökülmesi gibi zaten süregelen skintin yoksa finasterid de lazım değil bazal fsh testo LH ostrojen değerlerinede baktir sonrasında kurden sonra tekrar baktirisin pctye ihtiyacta duymayacaksin bence. Şimdiden pctyi düşünme. Koruyucular yerine parani bcaa ve glutamine yatirabilirsin

Tesekkurler.Forumda bir kisi only testo e nin kur sonu kayibi cok olur diyordu bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheNoahSystem    158

HCG kesinlikle kur esnasinda kullanmalisin ilk enjeksiyonundan 7 gun sonra hcg kullanimina baslaman oneriliyor haftada 500-1000mg arasi kisiden kisiye degisiyor 500mg bana az geldi 800mg testislerde kucultme yasatmiyor bende. Pctye baslamadan 11 gun once de kullanimini birakmalisin. 

Son 2 haftada ester degistirmenin mantigi uzun esterden kisaya geciyorsun pct icin 15-20 gun beklemek yerine 3 gun bekliyorsun.

Koruyuculari dusunme diyenlere bakma

Sadece testo kurleri icin elinde her zaman tamoxifen ve arimidex olsun kesinlikle, ben kur ilaclarini almadan once bunlari alirim.

tarihinde xeaven tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RoCK    12

koruyucu kullanamazsın demedim ben. sadece yan etkilerini görürsen kullan dedim omega 3  mesela testo enantat oldukça guvenli bir ilaçtır - kc için pek bir şey yapmana gerek yok - kc toksitesi yok denecek kadar az-. gelelim armidex + novladex onermiş arkadaş buraya yıldız koyuyorum bu only testo kurunde özellikle belirtiyorum yapılmaması gereken bir hareket !!! dusuk ostrojenik etkiye sahip olan bir ilacı hem novladexle reseptorleri bloklayıp hemde aromatazla ostrojen uretimini baskılıyorsun tamamen. ortada östrojen yok yani kutle kazanımını sınırladın gitti sonuç husran olur. ortalıkta bir yanlış anlaşılma var görüyorumki... arkadaşlar biz kutle kazanmak için estrojenik etki istiyoruz zaten sadece definasyonda böyle değil. oyuzdne definasyona ostrojenik etkisi olmayan ilaçlar koyuyoruz   danabol gibi ilaçların bulk kurune konmasındaki ana mantıkta budur zaten.  yanlış anlaşılma şu biz estrojenik etki istiyoruz ama fazlasınında zararından korkuyoruz buda jinekomasti zaten. bende only testo enantatta 500 mgda zaten bu fazlalılıg olmayacagını jienkomasti sorunu yaşamayacagını söylüyorum hafif belirtiler olursa novladex yani tamoksifen kullanabilirsin diyorum. armidexte alman gereksiz para ve emek harcamana neden olur bu hatayı yapmamanı öneririm saygılar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.