-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Yakamoz
Öncelikle merhabalar herkese yaşım 19 kilom 72 aktif futbol hayatım var maalesef 4 ay önce atfl yan bağlarında grade 2 yırtık oluştu ve sezonun başlamasına çok az bi süre kaldı bpc157 çok önerdiler kullanmayı düşünüyorum nasıl kullanacağım hakkında bilgi verebilir misiniz
-
Yazan: screamsofhell
Selamlar bir kız yüzünden maalesef kavgaya karıştım ve yüzük parmağımdaki kemik tuzla buz oldu aralık ayından bu yana 4 defa ameliyat olmama rağmen düzeltemediler 5.ameliyatı 2 hafta önce oldum başka bir yerden kemik alıp naklettiler şuan iyileşme sürecindeyim sonra fizik tedavi vs. sürecek (daha önceki ameliyatlardan tecrübe ettiğim kadarı ile) birisi ile muhabbet ederken bpc157 kullanmamı iyileşme sürecimde katkısı olacağından bahsetti ürün hakkında bilgim yok internetten araştırmalarım sonucu bilgi edine bildim kullanan ve faydasını gören var mı diye sormak istedim..
-
Yazan: kisetet55
Herkese iyi formlar. Tb-500 kullanacağım sizce nasıl olmalı bunun kullanımı? Yaptığım araştırmalarda ne kadar yüksek doz kullanılırsa o kadar etkili olacağı yazılı ve kimisi günlük kimisi haftalık 2ye bölerek kullanım uygun olacağı söyleniyor. Sizce dozajlama ve kullanımı nasıl olmalı tecrübeli yada bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
-