Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

alibaba9

Wolverine stack (bpc-157 + tb-500) kullanımı hk.

Önerilen İletiler

alibaba9    19

Merhaba arkadaşlar,

Wolverine stack kullanımı hakkında deneyimi olan arkadaşlar var mı acaba?

Araştırnca BPC-157 günlük kullanım 250mcg-500mcg civari, ve iyileşme beklenen yere enjeksiyon şeklinde geçiyor.

TB-500 ise daha sistemik bir kullanım, karın bölgesine haftalık 1-2 mg şeklinde geçiyor.

Ama bu iki peptid bir arada kullanım da var. ZPHC'de Ultra Rehab Mix olarak geçiyor. ABD'de ise Wolverine stack demişler.

Hatta buna GHKCu ekleyip Glow Stack demişler.

Sormak istediğim bu iki farklı uygulamayı tek seferde kullanınca dozajlama nasıl olmalı acaba? ve ne kadar süre kullanılmalı?

Not: Kullanım amacım, akut bir yaralanma değil. Romatizmal durumlar yüzünden eklemlerde inflamasyon hasarları var kronik olarak. Onları rahatlatmak ve yeni hasarları önlemek amaçlı. Hem de kronik inflamasyonu düşürmek amaçlı denemek istiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Testofull07    0

benim de dirseklerimde kireçlenme var arka kol çalışamıyorum bisiklete binemiyorum dirseğimi düz tutunca ağrıyor ne kadar.
wolverine stack benim için de işe yarar mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alibaba9    19
Testofull07, 6 dakika önce yazdı:

benim de dirseklerimde kireçlenme var arka kol çalışamıyorum bisiklete binemiyorum dirseğimi düz tutunca ağrıyor ne kadar.
wolverine stack benim için de işe yarar mı ?

Farklı enjeksiyon tedavileri de var Kireçlenme sorunları için. Hiç denediniz mi?

Doktorlar yapıyor bunları; PRP , CGF tedavileri. Hatta daha etkili ve biraz da maliyetli olan SVF tedavisi var. Bunlardan da fayda görürsünüz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testofull07    0
alibaba9, 2 saat önce yazdı:

Farklı enjeksiyon tedavileri de var Kireçlenme sorunları için. Hiç denediniz mi?

Doktorlar yapıyor bunları; PRP , CGF tedavileri. Hatta daha etkili ve biraz da maliyetli olan SVF tedavisi var. Bunlardan da fayda görürsünüz.

doktor bir kere kortizol yaptı başka doktora gittim o da yapacak bir şey yok böyle yaşayacaksın dedi.
o sebeple bilmiyordum araştırayım sağolun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    48

Benim kardeşim motor kazası geçirmişti dirsekde çoklu kırık ve baş parmağı kırıldı ayaklarında deri yanması oldu baya hasarlıydı 50 gündür düzenli günlük 1mg kullanıyor zphc rehap mix olanı almıştık 0.5 mg - 0.5 mg denk geliyor. etki ettimi şuan için bir şey söylemek zor veya bilmemiz ayağındaki yaralar tamamen iyileşmek üzere pek bir şey kalmadı kol kırıgı iyileşiyor ama henüz dirsekte aç kapa vs işlemleri yapamıyor parmağı iyileşti tabi bu wolwerine stack etkisi varmı bilmiyoruz ilk zamanlar söylediği biraz ağrı kesici gibiydi bazen 1gün aksatıyordu igne sonrası ağrılarım düşüyor dediği oldu. 1 hafta sonra çin olana geçeceğiz onuda deneyeceğiz 

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    11

Ben ayrı ayrıda kullandım BPC157 ve Tb500ü beraberde yani Wolverine stack da kullandım. Şu an Glow kullanıyorum.

Bir arada kullanılan ürünler daha çok antreman sonrası toparlanma ve vücutta oluşabilecek enflamasyon için. GHK olan Glow tabiki biraz gençleşme belki çatlak oluşumu engelleme , deri kalitesi için.

Gelelim bendeki etkilerine Benim BPC157 kullanma sebebim tendinitti ve gerçekten iyileştirdi sağ kolumla 5kilo dambel ile bile omuz press yapamıyordum. 10 günde düzeltti +10 gün daha kullandım. Bende antreman yüzünden bu sakatlık hep oluşuyor. Bir önceki sene Ostarine kullanmıştım o da iyileştirmişti fakat yaz sonuna doğru tekrardan nüksetti bu arada bazen sol bazen sağ kolda oluyor.

Şimdi Glow kullanıyorum cild de gözle görülür bir değişim var. Fakat 1 haftadır bu sefer Sol kolumda gene bu Tendinit sızısı başladı ve git gide artıyor. Glow un içindeki bpc157 yeterli olmuyor gibi. 2 gündür Glowuda tendinit olan bölgeye vurmaya başladım çok etkili olacağından şüphelerim olduğundan Çin bpc157 ve tb500 aldım gelince sakatlık bölgesine uygulayacağım (bpc157 yi)

Şuan kullandığım Glow ZPHC marka

Bir kaç ay evvel kullandığım bpx-tb500 mix oda ZPHC idi

Sene başı sakatlığımı iyileştiren Grimlaps Bpc157 ve tb500 dü

• Teşekkürler 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb, 21.08.2026 - 10:56 yazdı:

Ben ayrı ayrıda kullandım BPC157 ve Tb500ü beraberde yani Wolverine stack da kullandım. Şu an Glow kullanıyorum.

Bir arada kullanılan ürünler daha çok antreman sonrası toparlanma ve vücutta oluşabilecek enflamasyon için. GHK olan Glow tabiki biraz gençleşme belki çatlak oluşumu engelleme , deri kalitesi için.

Gelelim bendeki etkilerine Benim BPC157 kullanma sebebim tendinitti ve gerçekten iyileştirdi sağ kolumla 5kilo dambel ile bile omuz press yapamıyordum. 10 günde düzeltti +10 gün daha kullandım. Bende antreman yüzünden bu sakatlık hep oluşuyor. Bir önceki sene Ostarine kullanmıştım o da iyileştirmişti fakat yaz sonuna doğru tekrardan nüksetti bu arada bazen sol bazen sağ kolda oluyor.

Şimdi Glow kullanıyorum cild de gözle görülür bir değişim var. Fakat 1 haftadır bu sefer Sol kolumda gene bu Tendinit sızısı başladı ve git gide artıyor. Glow un içindeki bpc157 yeterli olmuyor gibi. 2 gündür Glowuda tendinit olan bölgeye vurmaya başladım çok etkili olacağından şüphelerim olduğundan Çin bpc157 ve tb500 aldım gelince sakatlık bölgesine uygulayacağım (bpc157 yi)

Şuan kullandığım Glow ZPHC marka

Bir kaç ay evvel kullandığım bpx-tb500 mix oda ZPHC idi

Sene başı sakatlığımı iyileştiren Grimlaps Bpc157 ve tb500 dü

Hocam bende tb500 bpc157 kız aldım aşil tendonu kopmuştu hala toplamaya çalışıyorum ve ödem var sporda güçlendirme yapıyorum bunu sizce karın bölgesinden mi vurayım birde kaç mg ile başlayın bendeki kış 10+10 mg şeklinde toplam 20 mg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    11
mustafakemal, 5 saat önce yazdı:

Hocam bende tb500 bpc157 kız aldım aşil tendonu kopmuştu hala toplamaya çalışıyorum ve ödem var sporda güçlendirme yapıyorum bunu sizce karın bölgesinden mi vurayım birde kaç mg ile başlayın bendeki kış 10+10 mg şeklinde toplam 20 mg

Böyle büyük bir sakatlık sonrası Bpc157 anca destek olarak çalışır diğer tedavi yöntemlerinin üstüne. BPC 157 normaldesakatlık bölgesinin yakınına enjekte edilir ama deri altına yani tendona falan kesinlikli enjekte etmemek gerekir!!

Açıkcası bpc157 ben sakatlık yüzünden 250mg başlıyıp 1 hafta sonra 500mg ye geçmiştim.

TB500 içinse haftada 5mg kullandım haftada 3 gün 1.5mg +1.5mg+2mg vuruldum.

Ben senin yerinde olsam 500mcg ile başlardım karışıma sonrasında günlük 1mg çıkardım. (daha yüksek dozajada çıkabilirsin ama devamlılıkta önemli peptidin erken biter yenisini alamazsan diye diyorum) Bir daha alım yaparsan ayrı ayrı al sakatlık için o zaman bölgeye yakın bpc vurup tb500üde karından haftada 3 gün alırsın. Bence böyle sakatlık için BPC157 daha elzem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb, 7 saat önce yazdı:

Böyle büyük bir sakatlık sonrası Bpc157 anca destek olarak çalışır diğer tedavi yöntemlerinin üstüne. BPC 157 normaldesakatlık bölgesinin yakınına enjekte edilir ama deri altına yani tendona falan kesinlikli enjekte etmemek gerekir!!

Açıkcası bpc157 ben sakatlık yüzünden 250mg başlıyıp 1 hafta sonra 500mg ye geçmiştim.

TB500 içinse haftada 5mg kullandım haftada 3 gün 1.5mg +1.5mg+2mg vuruldum.

Ben senin yerinde olsam 500mcg ile başlardım karışıma sonrasında günlük 1mg çıkardım. (daha yüksek dozajada çıkabilirsin ama devamlılıkta önemli peptidin erken biter yenisini alamazsan diye diyorum) Bir daha alım yaparsan ayrı ayrı al sakatlık için o zaman bölgeye yakın bpc vurup tb500üde karından haftada 3 gün alırsın. Bence böyle sakatlık için BPC157 daha elzem.

Benimki hocam mis ikisi aynı yerde 1 mg ile başlayım diyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    11
mustafakemal, 2 saat önce yazdı:

Benimki hocam mis ikisi aynı yerde 1 mg ile başlayım diyorum

Anladım mix olduğunu ama sakatlıkta bence ayrı ayrı alıp kullanmak daha mantıklı. Tabi ki Şuan elindekiyle başla 1mg 500er mcg tb500 bpc157 güzel bir dozaj karışımlar için.

Ben şuan sol omzum için 500 mcg bpc157 kullanıyorum aynı zamanda 1mg Glow kullanıyorum.

BPC yi koldan yapmaya başladım Glow (tb500-bpc-ghk-cu) karından

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb, 7 saat önce yazdı:

Anladım mix olduğunu ama sakatlıkta bence ayrı ayrı alıp kullanmak daha mantıklı. Tabi ki Şuan elindekiyle başla 1mg 500er mcg tb500 bpc157 güzel bir dozaj karışımlar için.

Ben şuan sol omzum için 500 mcg bpc157 kullanıyorum aynı zamanda 1mg Glow kullanıyorum.

BPC yi koldan yapmaya başladım Glow (tb500-bpc-ghk-cu) karından

Anladım hocam doktor tendona asla vurma dedi mecbur karından

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alibaba9    19

KLOW deneyen oldu mu acaba hiç? TB500+BPC157+GHK_Cu+ KPV eklenmiş.

KPV de kendi başına bir antiinflamtuar olduğu için, bu stack'i araştırıyorum. Bulabilirsem tabi..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makinist    24
alibaba9, 4 saat önce yazdı:

KLOW deneyen oldu mu acaba hiç? TB500+BPC157+GHK_Cu+ KPV eklenmiş.

KPV de kendi başına bir antiinflamtuar olduğu için, bu stack'i araştırıyorum. Bulabilirsem tabi..

ben tb bpc mix üstüne kpv ayrıca kullanıyorum ghk cu ve ahk cu ile beraber kpvyi yeni ekledim yakında hissiyatı paylaşırım ama 5. günden vücudumda genel inflamasyonda azalma gözlemlediğimi söyleyebilirim bir miktar

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alibaba9    19
makinist, 1 dakika önce yazdı:

ben tb bpc mix üstüne kpv ayrıca kullanıyorum ghk cu ve ahk cu ile beraber kpvyi yeni ekledim yakında hissiyatı paylaşırım ama 5. günden vücudumda genel inflamasyonda azalma gözlemlediğimi söyleyebilirim bir miktar

Tecrübelerinizi bekliyoruz hocam.

Ben iğne olma sayısını azaltmaya çalışıyorum :) çok iyi gözle bakmıyorlar aile içinde :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    40
makinist, 10 dakika önce yazdı:

Ahkcu nasıl kullanıyorsunuz memnun musunuz ? Sprey olarak bölgesel öneriyorlar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makinist    24

Seffa, 28 dakika önce yazdı:

Ahkcu nasıl kullanıyorsunuz memnun musunuz ? Sprey olarak bölgesel öneriyorlar. 

enj 2.5mg subq direkt

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    40
makinist, 2 saat önce yazdı:

enj 2.5mg subq direkt

Etkisni görüyor musunuz? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
r2maru1    8
makinist, 8 saat önce yazdı:

Bende iltihapli romatizma.var vucutda iltihapmvar eklemlere vuruyor sabah tutuklulugu cok oluyor bende kvp basladim 4 5  gun oldu sizin doz nasil ben 500 mcg vuruyom ins calisiyordur ilac valla cin peptidleri satan arkadasdan aldim 10 mg si 30 dolar 

• Ödül 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seco    10
r2maru1, Bir saat önce yazdı:

Bende iltihapli romatizma.var vucutda iltihapmvar eklemlere vuruyor sabah tutuklulugu cok oluyor bende kvp basladim 4 5  gun oldu sizin doz nasil ben 500 mcg vuruyom ins calisiyordur ilac valla cin peptidleri satan arkadasdan aldim 10 mg si 30 dolar 

Ürün fotoğrafını atarsan bakalım bi 10 mg 30 dolar baya ucuz fiyat birinci ellerde mix fiyatı 60 dolardan asagi bulmak imkansız gibi 

tekli olarak da tb500 bpc falan en asagi 40 dolar benim bağlantılarım güçlü olduğu halde bu fiyatları gördüm maksimum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alibaba9    19
r2maru1, 9/4/2026 - 00:31 yazdı:

Bende de yıllardır sedef romatizması var. Bazı eklemleri tutuyor zaman zaman. Romatoid artrit kadar kötü olmuyorum ama ilerleyen bişey sonuçta.

Ben de KPV kullanmayı planlıyorum ama ben bir taraftan da tutulan eklemlerdeki hasarı da iyileştirsin diye TB500+BPC157 ile kombine kullanmayı planlıyorum.

KLOW stack yani. Ama sizin tecrübelerinizi de merak ediyorum çok.. Bu forumda ilk defa KPV kullanan kişi olabilirsiniz :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alibaba9    19
makinist, 9/3/2026 - 15:54 yazdı:

KPV tecrübelerine ayrı bir topic mi açsak hocam. Ben de çok merak ediyorum sürecinizi..

Doz nasıl yapıyorsunuz? Günlük mü uygulamanız?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
r2maru1    8
alibaba9, 5 saat önce yazdı:

KPV tecrübelerine ayrı bir topic mi açsak hocam. Ben de çok merak ediyorum sürecinizi..

Doz nasıl yapıyorsunuz? Günlük mü uygulamanız?

hocam bende romatoid artrit teshisi kondu gibi birsey oldu özelde prof doktora gidiyorum valal 10 gundur kpv kullanıyorum 500 mcg vuruyorum aldığım kişi çin peptidleri getiriyor daha önce tirze sıni kullanmıştım çalısıyordu ona güvenerek aldım ne yalan söyliyim romatizma için kortizonlu ilaçlar metoart iğneler ozon tedavileri çok şey kullandığım için kpv işe yarıyormu bilmıyorum tek bildiğim Allah düşmanın başına romatizmayı vermesin o eklem tutulmasını öyle bir yaşadımki tuvalete emekliyerek gidiyordum felaket günlerdi 

• Minnettarım 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Yakamoz
      Öncelikle merhabalar herkese yaşım 19 kilom 72 aktif futbol hayatım var maalesef 4 ay önce atfl yan bağlarında grade 2 yırtık oluştu ve sezonun başlamasına çok az bi süre kaldı bpc157 çok önerdiler kullanmayı düşünüyorum nasıl kullanacağım hakkında bilgi verebilir misiniz 
    • Yazan: screamsofhell
      Selamlar bir kız yüzünden maalesef kavgaya karıştım ve yüzük parmağımdaki kemik tuzla buz oldu aralık ayından bu yana 4 defa ameliyat olmama rağmen düzeltemediler 5.ameliyatı 2 hafta önce oldum başka bir yerden kemik alıp naklettiler şuan iyileşme sürecindeyim sonra fizik tedavi vs. sürecek (daha önceki ameliyatlardan tecrübe ettiğim kadarı ile) birisi ile muhabbet ederken  bpc157 kullanmamı iyileşme sürecimde katkısı olacağından bahsetti ürün hakkında bilgim yok internetten araştırmalarım sonucu bilgi edine bildim kullanan ve faydasını gören var mı diye sormak istedim..  

• Yazan: kisetet55
      Herkese iyi formlar. Tb-500 kullanacağım sizce nasıl olmalı bunun kullanımı? Yaptığım araştırmalarda ne kadar yüksek doz kullanılırsa o kadar etkili olacağı yazılı ve kimisi günlük kimisi haftalık 2ye bölerek kullanım uygun olacağı söyleniyor. Sizce dozajlama ve kullanımı nasıl olmalı tecrübeli yada bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp