Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

testis torsiyonu

Ergenliği maxlamak

Önerilen İletiler

Abilerim selamlar 17 yaşındayım 4 ay sonra 18 oluyorum yavaş yavaş ergenliğin bitimine geliyorum hatta belkide çoktan geldim 

en son testesteron testi verdiğimde 

ilk test

e2 39

total testo 631 

prolaktin 17 

çıkmıştı o sıralar gainer kullanıyordum muhtemelen şeker ve karb arttırdı e2 yi

1 ay sonra 2. testte gainer yoktu

östrojen dip referanstaydı

total testesteron 603 

prolaktinde dip referansta idi sonucun resmini bulamaıdm malesef

bu testlerin üzerinden aylar geçti ve ben dehb tanısıyla metilfildenat tedavisine başladım yaklaşık 3 aydır aktif olarak kullanıyorum 18-36-36 olarak kullandım

bu süreçte maddiyattan ötürü salona gitmeyi bıraktım evde haftada 1-2gün  vücut ağırlığıyla dips barfiks şınav yapıyorum fırsat olursa yürüyüş yapıyorum

beslenme işini salmadım 400 tavuk göğüs 200 pirinç 4 yumurta + arada ders çalışırken glikoz alıyorum kek çikolata vb 

salona gitmeyi bırakmama rağmen farkettiğim şey şu , eskiye göre sakallarım sertleşti sakal çıkmayan yerlerden sakal çıkmaya başladı

libidom ve kendime güvenim dahada arttı kas erimesi hiç yaşamadım

biceps ve omuzlarım büyüdü göbek bölgem yağlanmadı

androjen yapımda sanki bir yükselme oldu

salona giderkenki halime göre daha yeterli hissediyorum test vermedim ama sanki testo dahada yükselmiş gibime geliyor çünkü mental ve fiziksel etkilerini daha belirgin hissetmeye başladım

tüm bunlar 3 ay içersinde yavaş yavaş oldu

1.5 aydır salona gitmiyorum

13 yaşında ergenliğe girmeme rağmen hala sakallarım sertleşmedi buda muhtemelen erken başlayan yavaş ilerleyen ergenlik yaşadığımı gösteriyor

salona giderken 184 82 kiloyken şuan 184 79 kiloyum

bir süredir kaydadeğer boy uzaması gözlemlemedim ama yüzümde bi takım değişiklikler oldu browridgem daha belirginleşti mesela

konu açmamın asıl amacı aslında şu

ergenlikte araştırdığım kadarıyla aşama aşama gelişim pikleri yaşanabiliyor örneğin ergenliğe ilk girişte sesin kalınlaşması penisin birden büyümesi gibi

o aşamadaysam eğer kemik gelişimi ve kas gelişimi duyarlılığını arttırmam penis açısından max gelişimi alabilmem için neler önerirdiniz siz olsanız şuanki kafanızla neler yapardınız

ya bu piklere bağlıyorum durumu yada salonu bırakınca mss düştüğü için yaşandı tüm bunlar

salona giderken ppl güray aydın failure odaklı düşük tekrar program takip ediyordum

steroid önerisi istemiyorum daha çok kişisel gelişim tarzı tavsiye istiyorum abiler

örnek alabileceğim maskülen bir yakınım olmadı hiç hep kendi kendime yetiştim 

karakter gelişimi açısından kitap vb gibi önerilerinizede açığım

vücudumla barışık bir insanım herşeyden bağımsız mutlu ve yeterli hissediyorum hissettiğimi düşünüyorum ama objektif olarak bakarsak bi yaştan sonra bu açıdan birşeyler yapmak zorlaşıp imkansız hale gelebiliyor çünkü kemiklerin büyümesi durabiliyor kolajen yapısı değişiyor

boyunuz uzun olunca ister istemez büyük gösteriyorsunuz ve insanların sizden beklentisi daha fazla oluyor çoğu açıdan

teşekkür ederim

tarihinde testis torsiyonu tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp