Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Rma

Gerekli olan, alınmasının iyi olacağı ve bize fayda sağlayacak takviyeler nelerdir?

Önerilen İletiler

Rma    93

Hocalarım hepimiz artık biliyoruzki gereksiz zibilyinlarca takviye mucizevi ilaç gibi pazarlanıyor insanlar o kadar fazla bu supplement bataklığına düşmüşki adamlar aylığının belki 3/1 belki yarısını bu takviyelere harcıyor, geçen salonda bir çocuk yanıma geldi bir saymaya başladı çocuk oceonun siteye girmiş ne varsa almış bunlar gereksiz kardeşim saçmalama diyorum abi olurmu bu buna şu şuna yarıyor diye saymaya başlıyor. Benmi bilmiyorum ? geri kaldım ? benim bildiğim takviyeler bir elin parmağını geçmez. 

Supplementler ihtiyaca göre kullanılır ama gerçekten ihtiyaç olup olmadığını anlamak neredeyse imkansız konumda o kadar test o kadar karmaşık araştırmadan sonra bile insan bilemiyor cidden ihtiyacı ne ? 
Ben bu zamana kadar abuk subuk şeylere belki binlerce lira harcadım şu an sadece d3k2 omega3 ve magnezyum kullanıyorum cüzdanımı boşalttığım takviyeler yokkende nefes alabiliyorum, onlar yokkende yine gelişiyorum 

Sizlere sormak istiyorum gerçekten gerekli olan, alınmasının iyi olacağı ve bize fayda sağlayacak takviyeler nelerdir? Markalar bizi sadece satış maşası olarak görüyor diye düşünüyorum artık, insan vücudu milyonlarca yıl gerek açlık gerek susuzluk yaşayarak gelmiş buralara, ben gibip şu şu takviyeyi kullanmıyorum diye kas gelişimim azalıyorsa ztn böyle vücut böyle yapı olmaz olsun. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kaslıadam    2

Hocam bende tamamen kestim, gidip kan testi veriyorum ne eksikse onu kullanıyorum. Uzun bir süre ne var ne yok kullandım ne fark gördüm ne fayda ne zarar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Destroy9    3

Sindirim icin prolaktin ve Digestive Enzymes( sindirim enzimi) öneriyorlar. Bulkta ki bireyler icin özellikle. Şişkinlik vs yaşıyorsan iyi gelebilir mideye. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    79

Temelde senin de saydığın gibi magnezyum bisglisinat, omega-3 ve D3K2 çoğu kişi için yeterli olur. Ben bunların dışında kullandığım anaboliklerin olası yan etkilerini minimuma indirebilmek adına C vitamini, CoQ10, selenyum ve bazı destekleyici/koruyucu takviyeler de kullanıyorum.

Son dönemde nootropik takviyeler de Türkiye'de oldukça popüler hale geldi. Özellikle bazı türk influencerlar çok konuşmaya başladı. Masa başı çalışan ve uyku kalitesiyle ilgili sorunu yaşadığım için Rhodiola Rosea, Lion's Mane, L-Theanine, Alpha GPC, ginseng, ashwagandha ve magnesium L-threonate gibi ürünleri kullanıyorum.

Daha önce bazılarını yurt dışından almıştım ucuza, etkileri çok güzeldi. Son dönemde Ocean ve bazı yerel markaların da benzer ürünler çıkarmasıyla daha ulaşılır oldu, hammadde kalitesi tabiki aynı değildir ancak hem antrenman performansında hem de gün içindeki odaklanma ve çalışma verimliliğinde olumlu etkilerini gördüm.

Bu ürünler gerekli mi, tabiki hayır, çoğu kişi için temel takviyeler yeterlidir. Ancak bütçe sorunu yoksa ve kişinin günlük hayatına veya iş performansına katkı sağlıyorsa değerlendirilebilir. Ben farklı ürünleri deneyip etkilerini gözlemlemeyi sevdiğim için şu an kullanmaya devam ediyorum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.