Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

TheNoahSystem

12 hafta bulk ve cut cycle

Önerilen İletiler

TheNoahSystem    158

Merhaba,

Ikinci kürümü planlamaya başladım, PCT sonrası bir süre dinlenip ve biraz yağ oranı düşürüp ikinci kürüme gireceğim.

Şu anda 77.5 kiloyum ve %15 civarı bi yağ oranım var, ilk kürüm 500 test enant'tı 10 hafta.

İkinci kürde hedefim 81 kiloda %10 civarında olmak.

 

Ürünlerin çoğu elimde var sadece HCG ve 6 ampül test e eklemem gerekiyor.

10 hafta bulk ve 3 hafta cut şeklinde olacak ilk iki enjeksiyon elimde bulunan 300mg'lık ampüllerden yapacağım ve 3. enjeksiyonumu da 500mg vuracağım ürün uzun ester olduğu için kanda biraz daha hızlı yükselmesini istiyorum. 

Daha önce haftada 500 hcg kullanmıştım fakat testislerde küçülme yaşanmıştı bu yüzden dozu bu sefer 800 yaptım. 

Cycle planım şu şekilde

59b03259c588d_CYCLE2.thumb.jpg.ca432d34840612e420ad895e95efd961.jpg

 

Beslenme planım Bulk

 

BULK.thumb.jpg.0388432f83253e45168d5c69086faf3a.jpg

Beslenme Cut

CUT.thumb.jpg.9145f58c8f88261a0caa0c59df9abcc5.jpg

 

Ilk kürümde de ilk bulk programıma benzer bi program yapmıştım ve 73'ten-81'e yağ oranımı değiştirmeden gelmiştim.

Normalde 3300kcal civarında kütlemi koruyorum bunun için cut programında 500kalori karbonhidratlardan aldım ilk etapta daha sonra duruma göre hafta hafta 100-200 kalori daha eksiltebilirim yine karbonhidratlardan eksilteceğim. 

Antrenmanı zaten çok fazla değiştirmiyorum sadece cut zamanı mide ve ekstradan biraz HIIT ekleyebilirim duruma göre. 

Sorularım:

-Siz kürde ne kadar protein alıyorsunuz?

-PREGNYL ve NAC600 eczaneden reçetesiz alabilir miyim?

ve kür hakkında yorumlarınız nelerdir?

 

Teşekkürler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Atalay    86

@xeaven merhaba. Öncelikle detaylı, güzel bir beslenme planı hazırlamışsın tebrikler. Ben de benzer bir tablo hazırlıyorum excelde :) 

Pregnyl ve NAC600 sıkıntı olmaması lazım. NAC600 zaten solunum yolu enfeksiyonlarında kullanılan bir ilaç, balgam söktürücü. Ben Arimidex ve Nolvadex alırken de bir problem yaşamadım. 

İlk kürüm için senin gibi 10-12 hafta only Testo E. düşünüyorum 500mg/hafta. Önceki konunda PCT'de Nolvadex + Klomen  ile zor toparladığını yazmışsın. Only Testo kürleri için genelde "PCT yapmana bile gerek olmayabilir" gibisinden bir kanı var o yüzden sormak istedim, kür sonrası hormon testi yaptırdın mı? LH, FSH seviyelerin nasıldı ve normal seviyeye gelmesi tam olarak ne kadar zaman aldı. Bu sürede çok mu ölçü kaybettin? (Gerçi beslenmeni bozduğunu vs. belirtmişsin.) 

Teşekkürler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheNoahSystem    158

FSH, LH 1'in altındaydı PCT öncesi, total test garip şekilde referans sınırları arasındaydı alt sınırda da olsa, ve PCT ilk haftası cinsel istek vardı ama testisler küçüktü şu anda biraz büyüdü ama hala eski haline gelmedi gibi geliyor bana belki psikolojiktir. PCT sonrası test yaptıramadım 1 ay sonra Türkiye'ye gelicem o zaman yaptırıcam tekrar. Şu anda 77.8 kiloyum PCT içinde de en kötü 77.2 yi görmüştüm biraz yağ toplamış gibi hissediyorum kendimi özellikle mide bölgesi bu yüzden biraz diyete gireceğim ikinci kürüme kadar. Ama şu anda hala kür öncesi kadar cinsel arzum yok belki psikolojiktir bilmiyorum test yaptırdıktan sonra belli olacak

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastos    1

Kürler farklı ama kg×2,5 Gr pro kg×1 Gr karbo alıyorum testo p. Tren A. Defin yapıyorum 2100 kcal ayarlamaya çalışıyorum 88 kg şuan yağ oranim %15 civarı 3 haftada bu sistemde çok yararını gördüm memnunum. 5. Haftaya kadar yani 2 hafta karbo biraz yükseltip sonra yavaş yavaş azaltacağım vücudumun katabolik sisteme girmesini engellemek için böyle bir şey deniyeceğim.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×