Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

jarviss

Old iron ürünleri hk.

Önerilen İletiler

Tuna59baba    14
mustafa böztaş, 1 saat önce yazdı:

Arkadaşlar bende oldiron yohimbine kendi İnternet sitelerinden sipariş geçtim nerdeyse 10 gün oldu kargoyada vermediler dönüşte yapmıyorlar herhalde dolandırıldım şikayet varada yazdım  bakalım 🙂

sosyal medyadan ulaşırsan dönüş yaparlar zaten fiyatı uygun ürünün bide üstüne indirim kodu kullanınca daha da uygun hale geliyor herhangi bir mağduriyet yaşayacağını düşünmüyorum giderirler mağduriyetini

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

M.O.K    30
mustafa böztaş, 3 saat önce yazdı:

Arkadaşlar bende oldiron yohimbine kendi İnternet sitelerinden sipariş geçtim nerdeyse 10 gün oldu kargoyada vermediler dönüşte yapmıyorlar herhalde dolandırıldım şikayet varada yazdım  bakalım 🙂

Sanırım firmanın kargo sürecinde bir sorunu olmuş, biraz önce whatsapp üzerinden biri yazdı bana ürün size ulaştı mı diye, neden diye sorduğumda bir aksilik yaşadıklarını iletti yazan kişi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    52
M.O.K, Bir saat önce yazdı:

Sanırım firmanın kargo sürecinde bir sorunu olmuş, biraz önce whatsapp üzerinden biri yazdı bana ürün size ulaştı mı diye, neden diye sorduğumda bir aksilik yaşadıklarını iletti yazan kişi

hocam satan kişiyi tanıyorum diğer ürünlerini tartışırız belki ama kesinlikle dolandırıcı değil probleminizi hallederler

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jarviss, 5 saat önce yazdı:

Sosyal medya üzerinden iletişime geçmeyi denedin mi? Aracı kişilere ulaşmayı da deneyebilirsin.

Teşekkür ederim dediğiniz gibi  instagram üzerinden iletişime geçtim internet sitelerinde problem olduğunu hemen halledeceklerini söylediler sağolun

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2

Satın alacak arkadaşlar uzak dursun bence ürün kargo ucretsiz olmasına rağmen 220 tl kargo ücreyi ödedim ve neredeyse 3 haftada elime geçti ürün

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
m41a4, Bir saat önce yazdı:

Satın alacak arkadaşlar uzak dursun bence ürün kargo ucretsiz olmasına rağmen 220 tl kargo ücreyi ödedim ve neredeyse 3 haftada elime geçti ürün

Old irondamı 3 hafta sürdü bence yanlış birinden aldın ben sipariş geçiyorum ertesi gün geliyor kargoyuda bu zamana kadar hep ben ödedim çoğu ilaç satıcısı zaten kargoyu karşı ödemeli yollar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jarviss    2
m41a4, 1 saat önce yazdı:

Aldığın satıcıdan kaynaklı geç teslim edilmiş olabilir ben bir kere sipariş verdim 2-3 gün içerisinde gelmişti. Ücretsiz kargo diye bir şey görmedim ben 150 tl gibi bir ücret ödemiştim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
jarviss, 1 dakika önce yazdı:

Aldığın satıcıdan kaynaklı geç teslim edilmiş olabilir ben bir kere sipariş verdim 2-3 gün içerisinde gelmişti. Ücretsiz kargo diye bir şey görmedim ben 150 tl gibi bir ücret ödemiştim

Doğrudur ben internet sitesinden aldım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Peacu
      Merhabalar, yaklaşık 3 gün önce instagramdan bulduğum aracıdan old iron yohimbine bark extract aldım. Sabahları aç karna kardiyo öncesi 1 kapsül atıyorum lakin herhangi bir etkisini anlamıyorum. Forumdaki çoğu etkiyi alamadım. Kokusu oldukça ağır fotoğrafta belli olmuyor ama kapalı tonlarda rengi. Kapsülün fotoğraflarını koyuyorum. 75 kilo %16 yağ oranına sahibim.
      Kullanım dozunda da yardım ederseniz sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.