Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

HavC

Nebido genotropin ikilisine ekleme gerekir mi?

Önerilen İletiler

HavC    0

24 haftalık bir yola girdim şuan ikinci haftadayım ve recomp yapmaya çalışıyorum doktor nebido başladı ve bende yanına genotropin ekledim 11. haftada bir doz daha nebido yazacak doktor ve biraz genotropin stokladım acaba yanına masteron Primobolan tarzı ilaçlar eklemelimiyim? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

lome    10

Amaç ne kilo kaç boy kaç yaş yağ oranı vs ne spor geçmişi nasıl doktor niye nebido verdi kan tahlillerin formun gibi şeyler eksik bir yorum yapmak için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0
lome, 14 dakika önce yazdı:

Amaç ne kilo kaç boy kaç yaş yağ oranı vs ne spor geçmişi nasıl doktor niye nebido verdi kan tahlillerin formun gibi şeyler eksik bir yorum yapmak için 

Amaç yağdan kurtulup kaslanmk yaş 34 175 boy 76 kg yağlıyım biraz göbek bölgesinde spor geçmişim fazla yok son tahlillerim temiz son testo tahlilim 300ün altında olduğu için nebido yazdı doktor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0

İyi akşamlar nebido + genotropin 4. Haftadayım şuana kadar bir değişim hissetmedim %1 yağ artışı ve aynı oranda kas kaybı oldu yapay zeka 4-6 hafta arasında çalışacağını söylüyor kullananlar tecrübe paylaşabilir mi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    10
HavC, 2 saat önce yazdı:

İyi akşamlar nebido + genotropin 4. Haftadayım şuana kadar bir değişim hissetmedim %1 yağ artışı ve aynı oranda kas kaybı oldu yapay zeka 4-6 hafta arasında çalışacağını söylüyor kullananlar tecrübe paylaşabilir mi 

Nebido çok uzun testo u diye bir ester yani 12 haftada bir 1000mg testo oluyor heralde haftalık 100mg altına denk geliyor ve çalışmaya başlaması etmesi ztn doz düşük normal referans aralığına filan çıkar heralde testo düzeyin kas geliştirmeye ne kadar fark ettirecegi şüpheli. 

Yağ artışı kas kaybı demişsin de spor antreman filan yapıyor musun nasıl besleniyorsun? bunlara dikkat etmeden ilaçtan bir etki bekleme bence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0
lome, 24 dakika önce yazdı:

Nebido çok uzun testo u diye bir ester yani 12 haftada bir 1000mg testo oluyor heralde haftalık 100mg altına denk geliyor ve çalışmaya başlaması etmesi ztn doz düşük normal referans aralığına filan çıkar heralde testo düzeyin kas geliştirmeye ne kadar fark ettirecegi şüpheli. 

Yağ artışı kas kaybı demişsin de spor antreman filan yapıyor musun nasıl besleniyorsun? bunlara dikkat etmeden ilaçtan bir etki bekleme bence

Haftada 4 gün ağırlık 2 gün kardiyo yapıyorum

ağırlık günleri +300 kalori kardiyo günleri 0 pazar günleri -300 yapıyorum 

nebidodan değilde genotropinden etki bekliyorum ne zaman çalışır acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0

iyi akşamlar 

34 yaşındayım 75 kg biraz göbek haricinde fit durumdayım 4 haftadır nebido + genotropin kullanıyorum ama süreç ilerleme pek mutlu etmiyor haftalık kalori fazlamı 2000 seviyesine çıkarmak istiyorum bu durumda hem yağ yakıp hem hacim kazanmak istediğim için Primobolan masteron npp gibi bir ek yapmak istiyorum özellikle eczaneden alabileceğim 

fikirler için şimdiden teşekkürler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    75
HavC, 11/13/2025 - 21:32 yazdı:

Haftada 4 gün ağırlık 2 gün kardiyo yapıyorum

ağırlık günleri +300 kalori kardiyo günleri 0 pazar günleri -300 yapıyorum 

nebidodan değilde genotropinden etki bekliyorum ne zaman çalışır acaba

genotropin kas yapımında etkisi çok az,yağ yakıminda biraz etkili fazla mucizevi bir şey bekleme, ben genç kalmak hücre yenilenmesi vs için kullanıyorum çok ufak dozlarda 3 senedir

yağlarından kurtulup kas yapmak istiyorsan , sert antreman + güzel beslenme + güzel dinlenme ve uyku uygulaman gerekiyor 2-3 gün değil bir hayat tarzın olmalı. mesleğin inşaat yazıyor profilinde eğer günde 8-10 saat inşaatta çalışıyorsan biraz zor bu dediklerimi yapman

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0
0xhex, 12 dakika önce yazdı:

genotropin kas yapımında etkisi çok az,yağ yakıminda biraz etkili fazla mucizevi bir şey bekleme, ben genç kalmak hücre yenilenmesi vs için kullanıyorum çok ufak dozlarda 3 senedir

yağlarından kurtulup kas yapmak istiyorsan , sert antreman + güzel beslenme + güzel dinlenme ve uyku uygulaman gerekiyor 2-3 gün değil bir hayat tarzın olmalı. mesleğin inşaat yazıyor profilinde eğer günde 8-10 saat inşaatta çalışıyorsan biraz zor bu dediklerimi yapman

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim 

antrenman besleme dinlenme harfiyen uyuyorum ama aylardır yağ ve kas oranlarını değiştiremedim bir türlü cut bulk recomp hepsini deniyorum inşaatta çalışmıyorum yapan taraftayım gün içinde hareketim düşük maksat yürüyüş olsun diye günde 10.000 adım atıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    422
HavC, 1 saat önce yazdı:

antrenman besleme dinlenme harfiyen uyuyorum ama aylardır yağ ve kas oranlarını değiştiremedim bir türlü cut bulk recomp hepsini deniyorum inşaatta çalışmıyorum yapan taraftayım gün içinde hareketim düşük maksat yürüyüş olsun diye günde 10.000 adım atıyorum 

Kaloriyi düşür kardiyoyu arttır tiroidlerde veya insülin direncinde bir sorun yoksa işe yaramaması imkansız zaten nebido yazdıysa doktor muhtemelen bu değerlere bakmıştır. Yağ kg*0.5 e kadar düşebilirsin zaten eksojen testosterone kullandığın için testosterone seviyen düşmeyecektir,  protein de min kilo*1.6, karbonhidratı da kalorini belirleyecek makro olarak kullanabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    10
HavC, 2 saat önce yazdı:

Amacın kilo vermekse mounjaro kullansan daha etkili olabilr recomp yapmak cok uzun süren bir süreç ve genelde vakit kaybına dönüyor bu iştah kesici ilaçlar ve kardiyo çok düşük kalori ile birlesince yaglari azaltıp hızlıca kilo kaybedebilirsin. kas geliştirme işine de belli bir seviye yağ oranı altında girmek daha hızlı ve kolay olur

Birde recomp yapmaya çalışırken o hızla gelmeyen değişim motivasyon kaybı olabilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0

Zaten değişim olmuyor ne yaparsam yapayım boşa kürek çekiyorum sadece en iyisi düzgün bir hoca bulmak galiba 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp